Hilary Hahn vinyle record

צפיר

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
8
הילארי האן, ולמי שלא מכיר , אחת הכנריות הבולטות היום בעולם הקלאסי (ולדעת רבים ולדעתי אחת מנגני הכינור הטובים אי פעם) יחד עם הלייבל Deutsche Grammophon מוצאים מחר תקליט עם מיטב ההקלטות עימם.
התקליט מתוכנן לצאת בהדפסה direct-to-disc לאיכות מיטבית.
http://www.deutschegrammophon.com/en/album/hahn-retrospective.html

אז א' תכירו למי שמעניין אותו,
ב' אם יש מי שמעוניין לקנות אולי נעשה הזמנה משותפת.

web

חבר משקיען
מעורבות
492
נקודות
63
תודה :בעד:

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
ראשית, הילארי האן היא כנרת טובה אחת מני רבות, וייש לא מעט לא פחות טובות ממנה, שלא לדבר על כנרים.
"אחת מנגני הכינור הטובים אי פעם" זו הגזמה פרועה למדי.

שנית, רק התקליט הראשון מתוך שניים הוא direct-to-disc, אורכו 27 וחצי דקות (לעומת התקליט השני שאורכו +52 דקות), ובנוסף לסונאטה של מוצארט לפסנתר+כינור יש שם רק קטעים קצרים של מוזיקה מודרנית. לא נראה לי מעורר תיאבון במיוחד.

שלישית, גם התקליט השני ברובו אוסף קטעים של מוסיקה מודרנית, פרט לאריה לזמר(!) באס של באך ופרק איטי מתוך קונצ'רטו של Vieuxtemps -- גם זה לא נשמע מבטיח במיוחד.

רביעית, הזמנה משותפת לאו דווקא תחסוך הרבה בעלויות משלוח, אבל ברגע שעוברים את ה-$75 מתווסף מע"מ, ששיעורו גדול מזה של החיסכון.

בקיצור -- כדאי לחשוב פעמיים לפני שרצים לקנות, במשותף או בכלל.

עמיר

צפיר

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
8
תודה על התגובה, נראה שגם אני אשקול שוב את הקניה. לאור ריבוי המוזיקה המודרנית.
נ.ב. לגבי ההערכה אליה, זה נראה לי עניין של טעם, אישית בשבילי ובשביל אחרים (לפחות מביקורות שאני ראיתי ואפשר למצוא באינטרנט די בקלות) היא אכן אחת הטובות EVER. באופן אישי גם אני פחות מתחבר בלתת ציונים לנגנים (גם בתור מי שמנגן בעצמו) יש כל כך הרבה סגנונות אחד יכול לאהוב ואחד לא להתחבר בכלל... אבל כן ציינתי כדי שאנשים שלא מכירים אולי יאתגרו את עצמם לבדוק שאולי אם הייתי כותב "נגנית טובה" פחות היו מתעננינים, ואולי אלו שכן יתעניינו ימצאו שהם כן מעריכים אותה מאוד.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
נ.ב. לגבי ההערכה אליה, זה נראה לי עניין של טעם, אישית בשבילי ובשביל אחרים (לפחות מביקורות שאני ראיתי ואפשר למצוא באינטרנט די בקלות) היא אכן אחת הטובות EVER. באופן אישי גם אני פחות מתחבר בלתת ציונים לנגנים (גם בתור מי שמנגן בעצמו) יש כל כך הרבה סגנונות אחד יכול לאהוב ואחד לא להתחבר בכלל... אבל כן ציינתי כדי שאנשים שלא מכירים אולי יאתגרו את עצמם לבדוק שאולי אם הייתי כותב "נגנית טובה" פחות היו מתעננינים, ואולי אלו שכן יתעניינו ימצאו שהם כן מעריכים אותה מאוד.
בארורררר שזה עניין של טעם, אבל בכל זאת, יש גבול לכל תעלול :)

ראשית, יש להילארי רפרטואר די קטן ומוגבל.

שנית, מה שהיא מנגנת היא מנגנת יפה, אבל לאו דווקא באיזו הצטיינות יתרה, אם בטכניקה ו/או בעומק מיוחד ו/או באיזו גישה חדשנית או מגלה פנים חדשות או פרטים חדשים ביצירות. סך הכל היא די "רגילה" ללא שום ייחוד מעבר ליופי של התמונות.

אין סביבה איזשהו קונצנזוס כמי שהייה ובעצם עדיין יש סביב יאשה חפץ.

להשוואה, בימינו, כל דיסק חדש של איזאבל פאוסט (שאותה אני אישית לא אוהב באופן מיוחד) הוא חדשות ונושא להתעניינות מיוחדת. דיסק חדש של הילארי האן לאו דווקא, במיוחד כשהיא נוטה לחזור על עצמה ו/או להוסיף קטעי הדרן למיניהם במקום יצירות גדולות נוספות -- כולל בתקליטים המדוברים.

Yet another good one

עמיר

נערך לאחרונה ב:

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
כולם מתלהבים כי היא בלונדינית.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
כולם מתלהבים כי היא בלונדינית.
ללא שום ייחוד מעבר ליופי של התמונות

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור