איזה סט טוב של הרמן קרדון ?? HKTS 16 האם הוא טוב ?? יש לי רסיבר של LUXMAN דגם 650 :בהלם::בהלם::בהלם:
P pierre7 חבר אתר הודעות 25 מעורבות 0 נקודות 1 11/12/11 #1 איזה סט טוב של הרמן קרדון ?? HKTS 16 האם הוא טוב ?? יש לי רסיבר של LUXMAN דגם 650 :בהלם::בהלם::בהלם:
P pierre7 חבר אתר הודעות 25 מעורבות 0 נקודות 1 12/12/11 #2 הלו חברים זה אמור להיות פורום למה אף אחד לא עונה זאת לא פעם ראשונה שאין תגובות לשאלות מנהלי הפורום אולי תעזרו בבקשה ?????????
הלו חברים זה אמור להיות פורום למה אף אחד לא עונה זאת לא פעם ראשונה שאין תגובות לשאלות מנהלי הפורום אולי תעזרו בבקשה ?????????
U UzerName אוהב את התחום הודעות 68 מעורבות 0 נקודות 0 17/12/11 #3 "הלו" חבר זה לא שוק ! אף אחד לא חייב לענות לך . אם אתה רוצה תשובה תמתין בסבלנות ואם יש מישהו שמכיר שמע או יש לו את הסט אני מאמין שיענו לך . שבת שלום
"הלו" חבר זה לא שוק ! אף אחד לא חייב לענות לך . אם אתה רוצה תשובה תמתין בסבלנות ואם יש מישהו שמכיר שמע או יש לו את הסט אני מאמין שיענו לך . שבת שלום
נמר כתב אודיו צוות האתר הודעות 20,100 מעורבות 4,266 נקודות 113 17/12/11 #4 נכתב ע"י pierre7: איזה סט טוב של הרמן קרדון ?? HKTS 16 האם הוא טוב ?? יש לי רסיבר של LUXMAN דגם 650 :בהלם::בהלם::בהלם: לחץ כדי להרחיב... מה גודל החלל, איזה מוסיקה אתה שומע ומה התקציב שלך?
נכתב ע"י pierre7: איזה סט טוב של הרמן קרדון ?? HKTS 16 האם הוא טוב ?? יש לי רסיבר של LUXMAN דגם 650 :בהלם::בהלם::בהלם: לחץ כדי להרחיב... מה גודל החלל, איזה מוסיקה אתה שומע ומה התקציב שלך?