שרשור תגובות עבור המאמר: Google TV – הכל נשלט בידי המשתמש, חוץ מהפרסומות
dtown מנהל צוות האתר הודעות 2,461 מעורבות 751 נקודות 113 27/5/10 #1 שרשור תגובות עבור המאמר: Google TV – הכל נשלט בידי המשתמש, חוץ מהפרסומות
C clip99 חבר משקיען הודעות 958 מעורבות 129 נקודות 43 27/5/10 #2 אני לא מסכים שיאכילו אותי בפרסומות בכוח . אמשיך לקבל את התכנים שלי במקומות ובאופנים שאינן מחייבים חשיפה לפרסום . זו עוד מהפכה שלא אקח בה חלק.
אני לא מסכים שיאכילו אותי בפרסומות בכוח . אמשיך לקבל את התכנים שלי במקומות ובאופנים שאינן מחייבים חשיפה לפרסום . זו עוד מהפכה שלא אקח בה חלק.
carmi כתב האתר צוות האתר הודעות 14,184 מעורבות 1,629 נקודות 113 28/5/10 #3 גוגל מכינסה פרסומות וזה הגיוני היא חיה מזה - אפל מכניסה פרסומות לאיפון וגם היא וצה להרויח מזה. אם אנחנו בסופו של יום נקבל בזכות זה מדיה טובה יותר - זו שאלה חשובה ואם זה כדי לנו זו שאלה אחרת.
גוגל מכינסה פרסומות וזה הגיוני היא חיה מזה - אפל מכניסה פרסומות לאיפון וגם היא וצה להרויח מזה. אם אנחנו בסופו של יום נקבל בזכות זה מדיה טובה יותר - זו שאלה חשובה ואם זה כדי לנו זו שאלה אחרת.
oferT חבר משקיען הודעות 5,204 מעורבות 46 נקודות 48 28/5/10 #4 אני דווקא מוכן בכיף ש"יאכילו" אותי בפרסומות... העיקר לא לשלם ליס/הוט. מילא אני צרכן של סרטים דרך סטרימר,וצופה בהם מתי שנוח לי -אבל הוספת של ערוץ נוסף של תכנים גם שהם באים עם פרסומות, מתאים ומבורך מבחינתי.
אני דווקא מוכן בכיף ש"יאכילו" אותי בפרסומות... העיקר לא לשלם ליס/הוט. מילא אני צרכן של סרטים דרך סטרימר,וצופה בהם מתי שנוח לי -אבל הוספת של ערוץ נוסף של תכנים גם שהם באים עם פרסומות, מתאים ומבורך מבחינתי.