שלום, אני מעוניין לרכוש מצלמת dslr לצורך צילומי וידאו
אני צלם וידאו שמצלמם בעיקר קליפים סרטי בר/בת מצווה ועוד ואירועים קטנים
וכמובן ששואף להתפתח ולצלם בצורה יותר מקצועית ובקליפים/אירועים יותר גדולים
למרות שבחינה מקצועית הרבה יותר מקצועי לעשות פוקוס ידני
בגלל אופי הסרטים שאני מצלם, למשל סרטי בר מצווה שצריך לצלם מהר את הכל ביום אחד פלוס ילד שהוא לא שחקן מטורף וכו׳ כן חשוב לי שיהיה פוקוס אוטומטי כמה שיותר טוב...
אני מתלבט בין ה 70D של קנון וה GH3 של פנסוניק
קראתי על המצלמות האלה הרבה ברחבי הרשת ויש לי מספר שאלות
1. פוקוס אוטומטי - עד כמה הפוקוס האוטומטי בוידאו של ה-GH3 נחות מה70D האם יש הבדל משמעותי?
האם ב-70d הפוקוס האוטומטי באמת עובד טוב גם בעדשות לא מקוריות ולא ייעודיות?
2. בתאורה חלשה מי יותר טוב?
3. האם הGh3 תתן תוצאה גם בתמונות סטילס כלומר אני יודע שהחיישן קטן יותר אבל הי אני לא הולך להגדיל תמונה לגודל של בנין, עד כמה נופלת האיכות של GH3 מהקנון בתמונות?
משום מה אני נמשך יותר לפנסוניק במיוחד בגלל שבכל רחבי הרשת מסכימים שאיכות הוידאו שלה יותר טובה, מה גם שהיא יותר קטנה וקלה שזה יתרון די גדול מבחינתי.
אבל
-עניין הפוקוס האוטומטי בוידאו חשוב לי מאוד (השאלה כמה אני מפסיד בפנסוניק)
-שוק היד שניה ואופציות ההשכרה של עדשות וציוד למצלמות ללא מראה כמעט ולא קיים בארץ, חסרון במקרה שרוצים להשאיל/לשכור עדשה...
אז מה אתם אומרים???
תודה מראש
אני צלם וידאו שמצלמם בעיקר קליפים סרטי בר/בת מצווה ועוד ואירועים קטנים
וכמובן ששואף להתפתח ולצלם בצורה יותר מקצועית ובקליפים/אירועים יותר גדולים
למרות שבחינה מקצועית הרבה יותר מקצועי לעשות פוקוס ידני
בגלל אופי הסרטים שאני מצלם, למשל סרטי בר מצווה שצריך לצלם מהר את הכל ביום אחד פלוס ילד שהוא לא שחקן מטורף וכו׳ כן חשוב לי שיהיה פוקוס אוטומטי כמה שיותר טוב...
אני מתלבט בין ה 70D של קנון וה GH3 של פנסוניק
קראתי על המצלמות האלה הרבה ברחבי הרשת ויש לי מספר שאלות
1. פוקוס אוטומטי - עד כמה הפוקוס האוטומטי בוידאו של ה-GH3 נחות מה70D האם יש הבדל משמעותי?
האם ב-70d הפוקוס האוטומטי באמת עובד טוב גם בעדשות לא מקוריות ולא ייעודיות?
2. בתאורה חלשה מי יותר טוב?
3. האם הGh3 תתן תוצאה גם בתמונות סטילס כלומר אני יודע שהחיישן קטן יותר אבל הי אני לא הולך להגדיל תמונה לגודל של בנין, עד כמה נופלת האיכות של GH3 מהקנון בתמונות?
משום מה אני נמשך יותר לפנסוניק במיוחד בגלל שבכל רחבי הרשת מסכימים שאיכות הוידאו שלה יותר טובה, מה גם שהיא יותר קטנה וקלה שזה יתרון די גדול מבחינתי.
אבל
-עניין הפוקוס האוטומטי בוידאו חשוב לי מאוד (השאלה כמה אני מפסיד בפנסוניק)
-שוק היד שניה ואופציות ההשכרה של עדשות וציוד למצלמות ללא מראה כמעט ולא קיים בארץ, חסרון במקרה שרוצים להשאיל/לשכור עדשה...
אז מה אתם אומרים???
תודה מראש