Fritz Reiner: The Complete Chicago Symphony

• פותח הנושא M0TI
  • פורסם בתאריך

M0TI

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
שלום רב !

מה דעתכם על המארז הזה:
Fritz Reiner: The Complete Chicago Symphony Recordings on RCA
Newly re-mastered from analogue tapes in this edition

קישור:
http://www.prestoclassical.co.uk/r/RCA/88883701982

האם שווה קניה (בפרט למי שאין את ריינר) ?

בברכה
מוטי

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
במארז יש 63 דיסקים, כשהפירוט שם כולל רק את אלה שבוצע להם רימאסטרינג לאחרונה, לא את כל מה שייש שם.

חלק מהדיסקים -- לא ידוע לי כמה מתוך ה-63, הם במונו. מתוך אלה שמוזכרים שם אולי רק המוצארטים מ-1954 הם מונו.

לעומת זאת, רוב ההקלטות שכן מוזכרות וכאלה שבטוח ישנן שם הוקלטו במסגרת סידרת RCA Living Stereo, שלא רק שהייו מהטובות בזמנן, אלא חלקן עדיין עמוד בהצלחה מול ההקלטות המודרניות ביותר, ואפילו "מבייש" אותן, למעט אולי קיומו של tape hiss ברקע.

חלק אחר הוקלט בסידרת Dynagroove, כשההבדלים לעומת Living Stereo הם בעיקר בענייני הטבעת LPs, מה שלא משפיע על ההעברה לדיסקים, ובענייני תוספת מיקרופונים, שיכולה להוריד מעט מהאיכות באספקטים מסויימים ולהוסיף באספקטים אחרים. בחלק מהמקרים השתתפו בהקלטות Dynagroove אותם טכנאים ו/או מפיקים כמו ב-Living Stereo.

בהתחשב בכך שריינר הייה אחד מענקי הניצוח במאה ה-20, והרבה מביצועיו הם ביצועי מופת, כולל ב"ליווי" מיטב הסולנים (חפץ, רובינשטיין וכו', שאולי/כנראה נכללים באוסף, ואולי לא), יש מצב לשקול את זה לחיוב :)

עמיר

M0TI

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
תודה.
בסוף הזמנתי מאמזון גרמניה.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
האם אתה גר בגרמניה?

אם לא, האם המשלוח משם לא יקר?

עמיר

M0TI

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
לא, אינני גר בגרמניה אלא כאן בישראל אבל לפי התחשיב שעשיתי יוצא כי בפרסטו עולה לי 536 ש' לפני משלוח, ואילו באמזון גרמניה הסכום כולל משלוח עומד על 549 ש'.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
לא, אינני גר בגרמניה אלא כאן בישראל אבל לפי התחשיב שעשיתי יוצא כי בפרסטו עולה לי 536 ש' לפני משלוח, ואילו באמזון גרמניה הסכום כולל משלוח עומד על 549 ש'.
זה נשמע משכנע לכשעצמו, אבל האם בדקת גם ב-amazon.co.uk ו/או ב-mdt.co.uk?

לא שבדקתי וזה יוצא פחות, אלא ששניהם בהרבה מקרים זולים יותר מ-Presto, ואני תמיד בודק גם בשניהם, ואפילו ב-amazon.com, למרות שהמשלוח משם יקר.

אולי כדאי לבדוק, ואם יוצא פחות, לבטל את ההזמנה ללא עלות ולהזמין במקום הזול יותר.

עמיר

M0TI

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
אכן צדקת, באמזון אנגליה המחיר יותר זול בכ-120 ש'.
ביטלתי בגרמניה, וקניתי באנגליה.

תודה לך שהסבת את תשומת ליבי לכך.
(ורד)

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
בכייף + תיהנה!!

עמיר

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור