fכמה צריך להשקע על מנת לקבל מערכת קולנוע ביתית טובה יחסית?

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
שלום.
אני פתחתי אשכול בקשר למערכת קולנוע ביתית משולבת ואני חושב על אופציה של לעלות \ את
את התקציב .
עד כמה אני צריך לעלות 2500 על מנת לקבל חוויה טובה יותר?
אני מדבר על שני ריצפתים מדפים סאב וסנטר ומגבר כמה זה יעלה?
חייב מחברה טובה כדי שלא יתקלקל ואפשר מערכת 5 רמקולים כסט
תודה לעוזרים ומתי שתתנו לי כיוון לתקציב אני ידע כמה למתוח את התקציב.
אפשר גם יד2 מחניות בלבד
בברכה מתן (l)

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
זה לא כמה צריך לעלות. זה מה המקסימות שאתה מוכן לשלם.

בוא נתחיל במסודר.

מה גודל החלל?
מה יש לך כרגע?
מה שמעת ואהבת?
מה התקציב המקסימלי שאתה מוכן להשקיע?

אדר

אוהב את התחום
מעורבות
7
נקודות
18
זה לא כמה צריך לעלות. זה מה המקסימות שאתה מוכן לשלם.

אני לא כל כך מסכים איתך. קודם כל - מערכת ב-500 ש"ח תהיה כנראה זבל. אז יש לנו איזה סף תחתון. מצד שני, ברור שניתן תמיד לשפר, אבל מאיזושהי נקודה (די נמוכה) קשה להגיע לשיפור משמעותי במחיר סביר. מערכת ב-20000 לא תהיה טובה פי 2 ממערכת ב-10000 (אפילו לא בקירוב, כנראה), ובין מערכות ב-100000 ל-200000 (אודיו או קולנוע ביתי, לא משנה) אני בטוח שלא אוכל בכלל להבחין [אז הנה סף עליון]. אז אנחנו מחפשים בד"כ את המינימום שאפשר להאזין לו מצד אחד, ואת המקסימום שבו עוד יש הבדל "שמיע".
כך שהשאלה היא דווקא במקום, גם אם התשובה לה היא סובייקטיבית.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
אני לא כל כך מסכים איתך. קודם כל - מערכת ב-500 ש"ח תהיה כנראה זבל. אז יש לנו איזה סף תחתון. מצד שני, ברור שניתן תמיד לשפר, אבל מאיזושהי נקודה (די נמוכה) קשה להגיע לשיפור משמעותי במחיר סביר. מערכת ב-20000 לא תהיה טובה פי 2 ממערכת ב-10000 (אפילו לא בקירוב, כנראה), ובין מערכות ב-100000 ל-200000 (אודיו או קולנוע ביתי, לא משנה) אני בטוח שלא אוכל בכלל להבחין [אז הנה סף עליון]. אז אנחנו מחפשים בד"כ את המינימום שאפשר להאזין לו מצד אחד, ואת המקסימום שבו עוד יש הבדל "שמיע".
כך שהשאלה היא דווקא במקום, גם אם התשובה לה היא סובייקטיבית.
אם אתה כותב את זה, די ברור שלא שמעת מערכות יקרות.

עמיר

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
נכון יש סף מסויים שמעליו לא תרגישו כמעט בהבדלים מהותיים -בקולנוע ביתי.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
תודה לכולם על התגובות.
לנמר אני קצת יסבר על החדר זה חדר נוער קטן בגודל 4*4
אני י ישכב במיטה במרחק 2 מטר מ
TV כרגע מנוחת LG 47 ו ומקווה בעתיד הקרוב
לסיים לפחות 55 אפילו 60 ממרחק 2.5 מטר דוחף את המיטה לסוף החדר הרמקולים ריצפתים בשני צידי המסך ומדפים מאחורי הראש שלי שאני שוכב יתלו או בסטנדים. וסאב היה על הרצפה ליד השולחן
TV שממקום המסך החדר לא עולה על 4 על 4 חדר קטן עכשיו לעניין הרכישה עצמה אני מעוניין לקנות ביד-2 או בחנות מתצוגה יד 2 לא חדש כי זה יכפיל את העניין או ישלש

יש את המערכת הזאתה http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Sale&op=ViewDetail&id_ads=38744
ב3000 אלף הבעיה שדברתי אם בעל המערכת והרסיבר דנון 1700 נמכר הוא מציע את המערכת של JBI ב2400 שקל אם סאב וגמיש האם זה שווה ? בשילוב של רסיביר פיוניר כמו421? או שצריך מגבר יותר יקר?

את המגבר אפשר לקנות ביד ראשונה אבל עדיף כמה שיותר זול. התקציב הוא ליד שנייה עד 3000-3500 אלף שקל וליד ראשונה 4000-5000 אלף עדיף לחסוך כי זה לחדר קטן תודה מראש בברכה מתן מקווה שהסברתי מספיק טוב.

האזנה תהיה ככה:
50 אחוז סרטים
30 אחוז מוזיקה
20 אחוז משחקים

חשוב שהיה מחברה טובה ומכורת וזול זה לא המערכת שאמנם אני חולם עליה שהיה מסודר כללית יותר אבל זה מה שיש בנתאים

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אז התקציב שלך הוא 5000 מבחינתי (עזוב חדש או יד שניה).

אני הייתי מוותר על סאב והולך על רמקול ריצפתי טוב וסנטר תואם.
על רמקולים אחוריים הייתי חוסך והולך על משהו טוב אבל פשוט (נניח סדרה אחת מתחת לסדרת הרמקול שאתה קונה או להישתמש בנוכחיים שלך).
לגבי רסיברים, הייתי שוקל מרנץ או ימהה. המרנץ טוב יותר בדו ערוצי וטיפה פחות טוב ברב ערוצי מהימהה, היממה כמובן, בדיוק הפוך.

לא הייתי משקיע בכבלים יקרים. כבלים 2.5 מילימטר יספיקו לך בהחלט.

לגבי רמקולים.
שמע 3 רמקולים ריצפתיים בתקציב שלך. ביננו, בתקציב הזה למערכת שלמה לא תמצא מציאות מרשימות. תאלץ להיתפשר מאוד על הצליל.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור