DTS לא עובד

fussgen

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם,

ברשותי מסך טלוויזיה של סאמסונג, דגם UE55D6200,
אשר מחובר למערכת קולנוע ביתי פשוטה של פנאסוניק, דגם SC PT75,
באמצעות כאבל אופטי.

אני צופה בסרטים דרך הארדיסק נייד שמחובר לטלוויזיה ב-USB,
כאשר הסרטים הינם בפורמט MKV והאודיו של חלקם מקודד ב-AC3 (דולבי) וחלקם מקודדים ב-DTS.

כאשר אני צופה בסרטים שהאודיו שלהם מקודד בדולבי, אין כל בעיה, הטלוויזיה מזהה את זה כדולבי ומעבירה למערכת קולנוע 5 ערוצי אודיו.

כאשר אני צופה בסרטים שהאודיו שלהם מקודד ב-DTS, הטלוויזיה מזהה את ה-DTS ואף נותנת אפשרות לבחור שיישלח סיגנל של DTS למערכת. למרות זאת, כשאני בוחר ב-DTS, אני לא שומע קול, ואז אני נאלץ להעביר את האודיו ב-PCM למערכת קולנוע.

שני המוצרים מצהירים שהם תומכים בפענוח DTS, לכן אני לא מבין איפה הבעיה.

תודה מראש לעוזרים!

jack1234

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
יש לי בעייה דומה עם הlcd שלי , אני חושב שהבעייה היא בפורמט הmkv, אני מניח שבבלו ריי מקורי לא תהיה בעייה ולכן בחוברת מוצהרת תמיכה בdts.
ניתן להמיר את האודיו של הmkv מdts לac3 עם תוכנה כמו PopCorn MKV AudioConverter ,או פשוט להימנע מקבצים שמקודדים רק עם dts( למרות שהם נדירים יותר... )

נערך לאחרונה ב:

fussgen

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
להמיר מ-AC3 ל-DTS אני יודע

אני פשוט לא מבין למה לעשות זאת אם מוצהרת תמיכה בשני הצדדים...

אתה אומר שיכול להיות שב-MKV אחד ה-DTS יעבוד כראוי וב-MKV אחר הוא לא יעבוד?

או שאתה מתכוון שיכול להיות שה-DTS יעבוד רק בבלו-ריי מקורי ולא דרך MKV?

jack1234

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הטלוויזיה שלי לא מסוגלת לנגן dts מאף קובץ mkv , אני מתכוון לכך שה-dts יעבוד רק בבלו-ריי מקורי

נערך לאחרונה ב:

fussgen

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
הטלוויזיה שלי מסוגלת לנגן DTS גם ב-MKV, היא כנראה עושה איזשהי המרה לסטריאו ואני יכול לנגן סרטי DTS עם הרמקולים המובנים של הטלוויזיה.
אם אני מעביר DTS למערכת, אין קול. כנראה שהבעיה היא במערכת עצמה... לא?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור