היי, אשמח לעזרה בהתלבטות
אני צלמת חובבת, כרגע יש לי:
ניקון d7000, עדשת 18-200, עדשת 50 1.8 ועוד פישאיי סינית חביבה.
בנוסף, יש לי כאבי גב...
חסרה לי היכולת לצלם בטווח הרחוק יחסית של הזום, בתאורה נמוכה. 70-200 2.8 (יד שניה) תפתור לי את זה, אבל לא תעזור לגב, ואני חוששת שבסוף לא אשתמש בה.
שקלתי לעבור למערכת מירורלס, שתהיה קלה יותר כמו שהבנתי.
ראיתי ב b&h את הסוני a6000 עם 2 עדשות שנותנות לי טווח סביר ב 700 דולר. - זה בערך התקציב שלי
הבנתי שהיכולות של סוני לעלות ל iso גבוה די טובות , מה שיסייע לי עם הצילום בתאורה נמוכה.
אשמח לשמוע ביקורות ודעות. וגם המלצות על מירורלס של ניקון - בטווח מחיר דומה כולל עדשות
אני מצלמת באופן לא מסחרי - סטודיו, חוץ, ילדים וקצת כדורגל חובבני.
בנוסף, יש לי מעט ציוד סטודיו עם 2 ספידלייטים של ניקון ויונגנו. - מניחה שאוכל לשלוט בהם עם משדרים גם דרך הסוני, נכון? גם עם ידני.
תודה תודה תודה
אני צלמת חובבת, כרגע יש לי:
ניקון d7000, עדשת 18-200, עדשת 50 1.8 ועוד פישאיי סינית חביבה.
בנוסף, יש לי כאבי גב...
חסרה לי היכולת לצלם בטווח הרחוק יחסית של הזום, בתאורה נמוכה. 70-200 2.8 (יד שניה) תפתור לי את זה, אבל לא תעזור לגב, ואני חוששת שבסוף לא אשתמש בה.
שקלתי לעבור למערכת מירורלס, שתהיה קלה יותר כמו שהבנתי.
ראיתי ב b&h את הסוני a6000 עם 2 עדשות שנותנות לי טווח סביר ב 700 דולר. - זה בערך התקציב שלי
הבנתי שהיכולות של סוני לעלות ל iso גבוה די טובות , מה שיסייע לי עם הצילום בתאורה נמוכה.
אשמח לשמוע ביקורות ודעות. וגם המלצות על מירורלס של ניקון - בטווח מחיר דומה כולל עדשות
אני מצלמת באופן לא מסחרי - סטודיו, חוץ, ילדים וקצת כדורגל חובבני.
בנוסף, יש לי מעט ציוד סטודיו עם 2 ספידלייטים של ניקון ויונגנו. - מניחה שאוכל לשלוט בהם עם משדרים גם דרך הסוני, נכון? גם עם ידני.
תודה תודה תודה