digitown

אוהד11

צוות האתר
מעורבות
250
נקודות
63
הרשמים שלי
ביקרתי היום בתערוכה. החדר הראשון שקיבל את פני היה החדר של Teddy Pardo היה קשה לצאת משם, צליל נעים, מאוזן, דינמי מאוד, נקי, בלי הדגשות מלאכותיות של חלק מתחום התדרים וגם בדיוק בווליום הנכון פשוט כיף להאזין כך למוסיקה. (בעיקר עם הרמקולים המוניטוריים). צריך לומר שהרמקולים הרצפתיים נשמעו גם הם מצוין בעיני למעט בס לא מספיק מרוסן בחלקים מהמוסיקה, קשה לדעת אם זה קשור לתכנון הרמקולים או לאקוסטיקה בחדר.
הסאונד עם המגבר אוזניות והסנהייזר hd800 היה מלטף, מלא, עמוק, הרמוני וגם מאוזן מאוד ובעיקר בלי תחושה של עומס על האוזניים למרות ששמעתי בווליום לא חלש.
נהנתי בעוד חדרים, בחדר של Ns studio היה נעים ורומנטי גם בצליל וגם באוירה, בחדר של אאודיו זיפ היתה את המוסיקה הכי טובה בעיני והרבה התלהבות ממוסיקה ולא רק מציוד ואצל דני בכור האוירה הכי כיפית ושפע של מכשירים מסקרנים שרק חלק קטן מהם יצא לי לשמוע, אבל לכל אורך הביקור בתערוכה התגעגעתי לסאונד של המערכת הצנועה במראה (ויחסית לציוד היי-אנד גם צנועה במחיר) של Teddy Pardo.בסוף הביקור חזרתי לשם לעוד חצי שעה של האזנה וחצי שעה נוספת של הסברים טכניים על אופן בניית המעגלים, הספקים, תכנון המוצרים וכולי. היה מעניין מאוד.
מחמם את הלב לדעת שהכל מתוכנן ונבנה כאן. בעיני מגיע להם מאוד להצליח.
אני מבקש גם להגיד תודה רבה לאנשי dtown ולכל המציגים.
סופ"ש נעים
אוהד

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור