DEVORE FIDELITY GIBBON 8 SUPER

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
אחד הרמקולים הטובים ביותר שאני מכיר, בכל מחיר.

צלילות ופירוט מדיהימים - ללא שום בהירות או צרימה. דינמיות, מיקרודינמיות, וטבעיות ברמה הגבוהה ביותר. באס מדויק, לא הדוק מידי ולא מלא מידי - בדיוק במידה הנכונה.

רמקול שנותן תחושה של "אין רמקול" המוזיקה פשוט נמצאת מול המאזין (כמובן ששאר המערכת צריכה להיות ברמה המתאימה).

ה - GIBBON 8 SUPER נתנו לי בפעם הראשונה ששמעתי אותם מידע שלא ידעתי שקיים על דיסקי הדגמה שחשבתי שאני מכיר בעל פה. הם עושים זאת לכל מי ששומע אותם (במערכת טובה, כמובן).

מתאים לכל הגברה - הודגם עם מגברי מנורות SE של 15 וואט, ועם מונובלוקים של מאות וואטים ללא שום בעיה. עובד נהדר בחדרים ישראליים - הדומים בגודלם לחדרים במנהטן שם מתוכננים הרמקולים של DEVORE.

המון כתבות ברשת, כולן יוצאות מהכלל, וכמה מבכירי הכתבים קנו את הרמקולים בעקבות הכתבה שעשו. להלן גם כתבה מישראל:
http://www.hometheater.co.il/article00736.The-Big-Monkey-Gibbon-Super-8

אני מוכר את הזוג שלי מתצוגה, וזאת בשל שינוי הדגם שיהיה בינואר 2012 ל - 88 GIBONN (שכנראה גם יעלה יותר). הזוג שאני מוכר הוא בגימור משודרג שעלה עוד כמה אלפי שקלים, והמחיר 12500 ש"ח.

super8.jpg

ותקצירים של עוד כמה כתבות:

The Super 8s offer amazing transparency, solid bass and an overall truthfulness to the recorded event that made this former drummer plop down his cold hard $$$.
(SIX MOONS, USA)
Product of the Year List, 2005 (SIX MOONS, USA)
"John DeVore's new gibbon SUPER 8 loudspeakers ($4,000/pair), driven by Shindo Electronics, made some of the best music I heard at CES regardless of price." (STEREOPHILE, USA)
"What I heard in the next few minutes changed my music listening patterns forever. These 2-way boxes were the most amazing loudspeakers I had heard in many years. They had the smoothness and detail of legendary Quad electrostatics ." (MSNBC online).
"John DeVores' new gibbon Super 8 loudspeakers …made some of the best music I heard at CES regardless of price." (STEREOPHILE, USA)
"The diminutive DeVore Gibbon Super 8 … was one of the most palpable and engaging systems I heard this year. For the first few minutes I sat in front of this engaging system from DeVore my jaw was on the floor. " (POSITIVE FEEDBACK, USA)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור