מרחב יוחנן
חבר מתחיל
- מעורבות
- 0
- נקודות
- 0
הרכבתי/רכשתי מערכת קולנוע. המערכת מורכבת מ-YES MAXHD, רסיבר DENON AVR1910, ו-HTPC.
הקונפיגורציה של ה-HTPC:
1. INTEL QUADI5-750
2. GIGABYTEGA-P55M-UD4
3. OCZ OCZ3G1333LV6GK 6GB
4. LG GGWH20L BD Writer Sata
5. SAPPHIRE VAPOR-X HD 4870 1GB DDR5 PCI-E
6. Zalman HTPC HD160XT Plus
7. Thermaltake THOUGHPOWER 600W
8. שני דיסקים WD Caviar Green WD10EADS
ל-DENON 4 כניסות HDMI ויציאה אחת המתחברת ל-TV.
כל נסיונתי לחבר (לנגן/לראות תוכן) את ה-HTPC ל-DENON לא צלחו (ניסיתי את כל החלפות הכבלים בין כל הכניסות). ב-Manual (באנגלית) של DENON אין כלל התיחסות לחיבור של HTPC.
פניתי למרכז התמיכה הטכנית של ניופאן, בעזרתם ניסינו שוב קומבינציות שונות של חיבור, גם זה לא הצליח.
קביעתם היתה כי הרסיבר לא "אוהב", את כרטיס המסך והכרטיסים של ATI הם בעיתיים ויכול להיות כי גם צריך עדכון תוכנה לרסיבר, אצלם במרכז התמיכה.
נראה לי קצת מופרך שרסיבר מהשורה הראשונה לא ידע לעבוד עם מערכת ה-HTPC.
אך לפני שאני פונה לפתרונות דרסטיים (החלפת כרטיס מסך ומשלוח של הרסיבר) היתי רוצה לברר אם מישהו נתקל בעיה או הצעה לפתרון (במידה וקיים).
תודה מראש, יוחנן.
הקונפיגורציה של ה-HTPC:
1. INTEL QUADI5-750
2. GIGABYTEGA-P55M-UD4
3. OCZ OCZ3G1333LV6GK 6GB
4. LG GGWH20L BD Writer Sata
5. SAPPHIRE VAPOR-X HD 4870 1GB DDR5 PCI-E
6. Zalman HTPC HD160XT Plus
7. Thermaltake THOUGHPOWER 600W
8. שני דיסקים WD Caviar Green WD10EADS
ל-DENON 4 כניסות HDMI ויציאה אחת המתחברת ל-TV.
כל נסיונתי לחבר (לנגן/לראות תוכן) את ה-HTPC ל-DENON לא צלחו (ניסיתי את כל החלפות הכבלים בין כל הכניסות). ב-Manual (באנגלית) של DENON אין כלל התיחסות לחיבור של HTPC.
פניתי למרכז התמיכה הטכנית של ניופאן, בעזרתם ניסינו שוב קומבינציות שונות של חיבור, גם זה לא הצליח.
קביעתם היתה כי הרסיבר לא "אוהב", את כרטיס המסך והכרטיסים של ATI הם בעיתיים ויכול להיות כי גם צריך עדכון תוכנה לרסיבר, אצלם במרכז התמיכה.
נראה לי קצת מופרך שרסיבר מהשורה הראשונה לא ידע לעבוד עם מערכת ה-HTPC.
אך לפני שאני פונה לפתרונות דרסטיים (החלפת כרטיס מסך ומשלוח של הרסיבר) היתי רוצה לברר אם מישהו נתקל בעיה או הצעה לפתרון (במידה וקיים).
תודה מראש, יוחנן.