יש לי שאלה מטומטמת. אם אני משתמש באפליקציית upnp כדי לשלוט בסטרימר, ומזרים אליו דרך טידל או קובוז (דיזר גם?), אז בעצם הטלפון מזרים את הדאטה מהשירות סטרימינג (טידל וכו') אל הסטרימר? או שהסטרימר מושך בעצמו? אם הטלפון משמש כתחנת ממסר למוסיקה, אז איזו ערובה יש לנו שהאפליקציה לא מתערבת בסאונד?
אוקיי, אז ב- upnp בוודאות הסטרימר מושך?היי...
הסטרימר מושך בעצמו. אם עובדים דרך AirPlay אז אם אני מבין נכון הכל עובר דרך הטלפון.
עומר
כאמור כן. עם איזה אפליקציה אתה משתמש? לא הייתי מרוצה מאף אחת . Bubble הכי התקרבה למשהו סביראוקיי, אז ב- upnp בוודאות הסטרימר מושך?
הסטרימר או הרנדרר או הכרטיס רשת (אותו דבר כולם) מושכים את הסטרים (כשהקונטרולר מבקש) דרך API שנקראיש לי שאלה מטומטמת. אם אני משתמש באפליקציית upnp כדי לשלוט בסטרימר, ומזרים אליו דרך טידל או קובוז (דיזר גם?), אז בעצם הטלפון מזרים את הדאטה מהשירות סטרימינג (טידל וכו') אל הסטרימר? או שהסטרימר מושך בעצמו? אם הטלפון משמש כתחנת ממסר למוסיקה, אז איזו ערובה יש לנו שהאפליקציה לא מתערבת בסאונד?
זה לא תמיד נכוןהסטרימר או הרנדרר או הכרטיס רשת (אותו דבר כולם) מושכים את הסטרים (כשהקונטרולר מבקש) דרך API שנקרא
Openhome שהומצא ע״י Linn והוא בשימוש נרחב ברוב הסטרימרים.
העניין הוא שלא בכולם הוא ממומש בילט אין. למשל אצלי ב- MSB אני צריך להתקין על איזה מחשב ברשת אמולטור (BubbleUpnp)שבאמצעותו מאפשר לי להתחבר לlibrary של קובאז וטיידל
ומאפשר ניגון gapless ונותן מידע על הביטרייט של הפורמט ועוד כמה דברים...
בקיצור לשאלתך הסטרים לא מנותב דרך הקונטרולר
לפיזה לא תמיד נכון
יש סטרימר שמושך מהטלפון ויש שלא
זה תלוי גם בסטרימר וגם בתוכנה על הטלפון
הדרך הכי טובה לבדוק זה לשים פלייליסט עם כמה שירים ואחרי שמתחיל לנתק את הטלפון מהרשת האלחוטית
אם הפלייליסט מתנגן עד הסוף הסטרימר מושך ישירות מהרשת ואם לא מהטלפון
אני עשיתי בדיקה בעבר וזה היה תלוי תוכנה mconnect , mconnect control
לדעתי כןזה משנה משהו ב"איכות", אם זה מושך מהרשת או מהטלפון? יש איזה "עדיפות" ?