DBX 1000

• פותח הנושא oren
  • פורסם בתאריך

oren

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
משהוא יכול להביע דעה על הרמקולים הנ"ל (ישנים מאוד)

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,253
נקודות
113
יש לינק?

אולי זו אותה חברה שאני מכיר מתחום ה-PRO ואם כן אז DBX זה בעצם JBL.

logan

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
רמקול יפני שיוצר בידי DBX - זו של הפרוססורים בסוף שנות השמונים

יובא לארץ בידי אפסילון שישבו אז ליד קולנוע שביט בגבעתיים. אני זוכר שהשוויתי אותם לרמקולים של סליישן נדמה לי DL12 מדפיים שפעלו עם סאב וופר שהיה אז בגדר חידוש ענק והבאסים של ה-DBX ממש כבשו אותי. לא הייתי מסתמך על ההתרשמות הזו - כי בכל אופן חלפו כעשרים שנה.

מה שזכור לי בנוסף זו התפעלות מפיזור הסאונד כלפי הצדדים והמרכז, אבל זה באמת במעומעם.

את הרמקול שמעתי לאורך כמה שנים במיקום הישן של אודיטון ברחוב הלל בירושלים, לא זוכר מה חובר כמגברים משולבים אבל החנות עבדה אז הרבה עם NAD, עם אונקיו, ועיקר עם הופלות כפי שקראנו להם אז של מרידיאן.

oren

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שווה להשקיע בתיקון של רמקולים כאלה היום ? החנויות שהזכרת קיימות ? אפשר אתה חושב להשיג להם טווטרים ?

logan

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אפסילון כבר לא קיימת, פעלה עד לפני כשש שנים ברמת השרון, ונסגרה

אודיטון קיימת ופעילה בירושלים - נמצאת בסמוך לתיאטרון ירושלים בשכונת טלביה.

לגבי החלפת טוויטרים - אם לא תשיג את המקוריים ותחליף לטוויטרים מסוג אחר הצליל של הרמקול יהיה שונה מהצליל המקורי - טוב או רע , זה סיכון שלך.

נסה לבדוק מי היצרן של הטוויטרים המקוריים ואם הוא עדיין קיים - פנה אליו במייל ושאל אם הוא יכול לטפל בבעייה שלך. זו נקודת התחלה טובה. משם תמשיך הלאה.

gtr

חבר משקיען
מעורבות
473
נקודות
83
הי

למולי שרל מסינמה פרידסו היו זוג כאלו לפני שנים.
כדאי שתתיעץ איתו-אולי בכלל היו שלו.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור