DARTZEEL NHB 458 מוכרז כמגבר הטוב ביותר

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
מייקל פרמר מסטריאופייל, הסוקר הבכיר של המגזין השומע את כל מוצרי ה - היי אנד הגבוהים ביותר בתעשיה המגיעים לסקירות, סוקר בגליון אוגוסוט את המונובלוקים דגם NHB 458 של חברת DARTZEEL.

הוא משווה אותם למגברים הטובים והיקרים ביותר שסקר עד היום, הכוללים:

MUSICAL FIDELITY KW
MUSICAL FIDELITY TITAN
VTL MB 450 RER.III SIGNATURE
SOLUTION 710
MBL REFERENCE 9011

ה - NHB 458 לדעתו טוב יותר, ובאופן ברור, מכולם. לדעתו זה הוא המגבר הטוב ביותר שהוא שמע אי פעם.

או במילותיו:

"EASILY THE FINEST POWER AMPLIFIER I HAVE EVER HEARD IN MY LISTENING ROOM"

חברת DARTZEEL הגדירה מחדש את גבולות ה - HIGH END, ולא בפעם הראשונה.

לכל אחד מהמגברים שהושוו בכתבה ל - NHB 458 יש צליל אופייני וכן נקודות חולשה.

הצליל שמאפיין את מוצרי DARTZEEL, כפי במתואר בכתבה, הוא בעצם, בניגוד לכך "חוסר צליל": שילוב של שלמות בכל פרמטר אודיופילי, החל במיקרודינמיקה וכלה בבאס, עם מוזיקליות מדהימה שאינה מאפשרת להפסיק לשמוע את המערכת. כל זאת בנייטראליות שוויצרית מושלמת ללא שום דגש על שום תחום תדרים - ללא שמץ בהירות או צבע.

ה - NHB 458 הוא אמנם מעבר ליכולות הפיננסיות של רוב האוכלוסיה, אבל אותה חשיבה וטכנולוגיה ( למשל שלב הגברה סופי בטופולוגית ZERO OUTPUT OPEN LOOP ) ואותו כיוון צליל ניתן להשיג גם במחירים סבירים יותר (אם כי עדיין לא נמוכים במיוחד) במוצרים נוספים של החברה - למשל במגבר המשולב CTH 8550 המופלא הנמצא אצלנו בתצוגה.
20100605144753.jpg

Imagedartzeel-CTH-02(1).jpg

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
בדיוק אתמול קראתי את הסקירה, מגבר יפה ומעניין..
אבל עולה 150K$.. [ וגם נשרף במהלך הבדיקה ]
במחיר של חצי מיליון שקל אפשר להשוות אותו לכל דבר..

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,605
נקודות
113
זהוא,עכשיו החלטתי איזה מגבר יחליף את הסוניק פרונטירס שלי.:)

אבנר126

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
זהוא,עכשיו החלטתי איזה מגבר יחליף את הסוניק פרונטירס שלי.:)

יאללה שלמה, בו נזמין שניים, נקבל הנחה.

joshiophil12

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
קצת מדאיג שמגבר בכזה סדר גודל של מחיר ואיכות "הותך" רק בגלל שהוא החליף קונקטורים...לפי טענתו של מייקל פרמר הוא בעצמו לא מבין מה גרם לבעיה...אני מניח שהוא מבין דבר או שתיים בלדעת איך לחבר מגברים
האמת שזו הפעם השניה שאני שומע על התופעה הזו, דיברתי עם אודיופיל אמריקאי בפייסבוק שתיאר בעיה דומה באינטגרייטד שלהם, שהמגבר הושבת ברמה שהיה צורך להחזירו ליצרן

אייל האם השיטה שהמגברים האלו עובדת איתם לדעתך מעמידה אותם בסיכון מסויים ברמה הטכנית?

רועי51

חבר משקיען
מעורבות
210
נקודות
43
לי לפחות אין ספק, השוייצרים המניאקים הם האשמים בטרנד הזה של מחירים מטורפים. די לראות כמה עלה רמקול של אנסאמבל לפני כך וכך עשרות שנים, בכדי להגיע בסופו של תהליך למחירים האלו שרואים כאן. אין להם אלוהים לפדנטים האלה, תסתכלו כמה עולה גולדמונד, אפילו נגרה. הצרה היא שהם כנראה עושים באמת דברים נהדרים, מוקפדים ומשובחים, בין שזה דארטזיל כזה בין שזה איזה פאטק או וואשרון.

שמעון ב.

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
לי לפחות אין ספק, השוייצרים המניאקים הם האשמים בטרנד הזה של מחירים מטורפים. די לראות כמה עלה רמקול של אנסאמבל לפני כך וכך עשרות שנים, בכדי להגיע בסופו של תהליך למחירים האלו שרואים כאן. אין להם אלוהים לפדנטים האלה, תסתכלו כמה עולה גולדמונד, אפילו נגרה. הצרה היא שהם כנראה עושים באמת דברים נהדרים, מוקפדים ומשובחים, בין שזה דארטזיל כזה בין שזה איזה פאטק או וואשרון.

לא שייך כל כך לפדנטיות.
למשל, מחיר שווארמה בציריך הוא מינימום 50 ש"ח.
היא לא רעה, אבל גם לא בדיוק פדנטית.

joshiophil12

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
לפי דבריו של המתכנן נימכרו יחידות בודדות בקנה מידה עולמי...

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
או לחמניה קטנה+בקבוק מים בשדה תעופה ב 36 שקל...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור