dac מול CD

ron_a

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום,
לפי נסיונכם:
האם אפשר להשוות DAC מחברה מסויימת שמשתמש ב DAC פנימי של CS4398
אל מול cd של Marantz5400 שמשתמש ב DAC פנימי של CS4392
ז"א האם ה DAC ישמע לדעתכם טוב יותר ?

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
אין אפשרות לדעת.
הDAC לא עובד לבד יש לו ספק כח, פילטרים ויציאות אנאלוגיות. חלקים אלו חשובים לתוצאה הסופית.

yol

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
מנסיון שלי, אין כמו DAC שהוא STAND-ALONE .
אבל כידוע צליל הוא כמו אוכל - הכל עניין של טעם וריח.

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
YOL יש מספיק DAC עם רכיב של וולפסון ו/או רכיב של בור בראון שהם טובים יותר מהרכיב הזה , ועובדה שDAC שונים הצליל שלהם שונה בגלל הסיבות שסונוס מנה .
ולכן אם אתה תמצא CD שבו הדברים שסונוס מנה הם טובים מDAC הCD ישמע יותר טוב .
מה שטוב בDAC לבד , היא העובדה שאני יכול להתעלם מהחלק של הטרנספורט של הCD , ולהשתמש בו עם מחשב , וכשאני רוצה שידרוג אני קונה DAC טוב יותר . חלק מהחברות שמוכרות CD טובים מוכרות גם DAC בלבד

yol

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
יפה אמרת truejoker.
אני אמרתי שני דברים :
1. "מנסיון שלי..." - והניסיון שלי הוא עם DAC של AUDIO ALCHEMY (הדגם של DAC-IN-THE-BOX והדגם של DTI PLUS שדרך אגב נשמעו מצויין בעבודה עם מתח DC טהור - סוללות, הספק שלהם פשוט מביך), ועם DAC של AUDIOLAB יקירתי.
2."...הכל עניין של טעם..." - והכוונה ששורה תחתונה הכל באוזני המאזין - כל אחד שומע אחרת ולכל אחד טעם משלו. אני לדוגמה שמרן ונוטה יותר לצליל אנגלי שמרני וחם ולכן יותר אהבתי את הצליל של ה-AUDIOLAB זה לא אומר ש AUDIO ALCHEMY פסול או פחות טוב - כבודם במקומו מונח.

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
טוב יול . עכשיו אני בטוח שהטעם שלנו שונה לחלוטין . כי בכול הפעמים שאני שמעתי אודיולאב נעשה לי עור ברווז

keyser

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
שאני שמעתי אודיולאב נעשה לי עור אריה

(Y)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור