D8000 של סמסונג או VT30 של פנסוניק

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
שאלת מליון הדולר . אחותי רוצה לקנות פאזמה בגודל 64-65 אינשט ואלו שתי המועמדות . אני אישית כמו תמיד נוטה לכיוון הפנסוניק אבל מאידך לסמסונג יש הרבה אפליקציות . מישוה יכול להגיד לי מה יתן תמורה טובה יותר לכסף זו או זו ?? ( אגב ההבדלים במחיר תהומיים בין שני המכשיירם הללו , הפנסוניק יקרה הרבה הרבה יותר , משוה כמו 15K שח הבדל ... )

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
פנסוניק קיבלה ציונים יותר טובים מD8000 אבל בכמה נקדות קטנות השאלה האמתית האם היא מוכנה לשלם עוד 10 אלף בשביל VT30
ולקבל כיום את הפלזמה הטובה בעולם הבעיה בVT30 זה חוסר הבבהירות שלה בתלת מימיד וגם בתכני 2D
לעות D8000 שהיא די בהירה אני היתי חושב על D8000 LED גודל 65 מסך עם מסגרת מדהימה ואיכות יוצאת מהכלל אני אהבתי יותר תאיכות בLED מאשר בפלזמה שהתמונה היתה חשוכה ודי רכה ולא חדה מספיק
בהצלחה

hm32hm

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
במהלך חודש יולי הייתי באותו מצב. בדקתי באתרים מקומיים וגם אתרי חו"ל . זה כלל כניסה לחנויות ובדיקת סרטים מ HDD שלי כמו כן ניסיון ביתי עם פנסוניק וסמסונג .
האפליקציות בשני המסכים לא משהו - יותר גימיק לדעתי. יתרון לסמסונג עבורי זה ה DTT שעובד יפה (גם הקלטה) וגם הזרמת סרטים דרך רשת DLNA ותמיכה בכתוביות גם עברית וגם 3D .
לכן הוצאתי את ה HTPC מהסלון..
איכות תמונה לדעתי די דומה קשה למצוא הבדל מוחלט בין VT30 ל D8000 אלא אולי בתנאי מעבדה. כעקרון הגישה הקוריאנית יותר ליברלית וקשובה לצרכנים (כולל ישראל) לעומת נוקשות יפנית , דבר שמשפיע על תמיכה ועדכונים בהמשך.
יש מספר פרמטרים בהעדפה והתאמה אישית , כך שהמלצה מסוימת לא תתאים בהכרח לסביבה שלך. המחיר זה בהחלט שיקול חשוב. אחרי שהחזרתי VT20 בגלל בעיות מסוימות חשבתי על מעבר ל LED אך בסוף הגעתי למסקנה שנכון לאפשרויות בישראל בשנת 2011 אני מעדיף מסך ענק עם דיוק צבעים של פלזמה והחלטתי על סמסונג
עבורי, במבחן התוצאה רכישת ה PS64D8000 הוכיחה את עצמה בגדול.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
+1
קבל ח"ח על התשובה המופרטת שיכולה לעזור לאנשים שמטלסבטים בין שני מסכי היי אנד המדהים האלו שוב אני ממליץ לבדוק את D8000 LED ולראות עם הוא מתחבר לתמונה הרבה יותר זהורת חדה ובהירה או לתמונה היותר טבעית של מסכי הפלזמות

hm32hm

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
ה D8000 LED פתרון ראוי באם סביבת הצפייה בדרך כלל מוארת. אכן שקלתי אותו בזמנו - בחודש יולי לדעתי זה היה המסך LED המוביל בארץ. בסופו של דבר אני נתתי עדיפות להגדלת המסך (ותקציב בהתאם) ובחרתי פלזמה.
לא לשכוח את משולש ה איכות/מחיר/זמינות
נכון להיום, למחפשי מסך בקטגוריה 55" LED אני ממליץ לשקול באופן הבא:
- אם מסתדרים עם רכישה מיבואן פרללי - אפשר ללכת על D8000 - נותן תמורה נפלאה במחיר הוגן.
-אם מעדיפים יבואן ראשי - במחיר של למעלה מ 20K הייתי בוחר כבר את ה CEVO של טושיבה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור