Curbside

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
לאמריקאים יש ביטוי: "Curbside". הביטוי בא לתאר מציאות שאנשים אחרים הוציאו החוצה והניחו על המדרכה או לפעמים בזבל (ולמעשה לפעולת החיפוש האקטיבי אחר מציאות בזבל יש ביטוי משלו - "Dumpster diving" אבל זה כבר מוגזם לטעמי).

כנראה שבארצנו הקטנטונת אין חיבה מי יודע מה לרמקולים אנגלים ישנים. לפני כמה שנים מצאתי curbside של זוג עתיק של KEF מ 1972, במצב מעולה, שניגנו ארוכות וטובות במערכת חדר העבודה עם הקדמגבר C-28 של מקינטוש. אתמול, שוב.

עינו של הח"מ צדה זוג ארגזים בצורה וגודל מוכרים על המדרכה, וכמובן שעצר בחריקת ABS. שם עמדו להם עצובים ומבויישים צמד מדפיים גדולים, Celestion DL8. קצת מאובקים, שריטה פה ושפשוף שם. בטח משנות התשעים המוקדמות.

בעודי מעמיס צדה עיני את המבט התוהה של הגברת שהוציאה את הצמד למדרכה כיצד זה בחור שפוי למראה מעמיס זבל כזה על מכוניתו היורמית, וחשבתי לשאול אותה אולי היא גם הולכת להשליך את המערכת (הישנה כמובן...) שהיתה מחוברת לרמקולים האלה (לך תדע... מקינטוש מעצבים את התכשיטים שלהם בצורה כל כך מיושנת... גם קונראד...מממ) אבל... יש גבול.

מה אגיד - מג'יקו הם לא, אבל אחלה הם כן. הגבוהים - צלולים (טוויטרים מתכתיים, מתאזנים יופי עם החמימות של המרנצים העתיקים שלי). אני מבסוט. נראה לי שינוקו, ייצבעו ויוצבו אחר כבוד בחדר העבודה. עכשיו אני מחכה לזוג הארבת' או ספנדור על המדרכה.

DSC_0603[1].jpg

תמונות מצורפות

• DSC_0603[1].jpg
    DSC_0603[1].jpg
    KB 133.9 · צפיות: 373
נערך לאחרונה ב:

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
לך לשוק ביפו.

שמעתי פעמים אחדות שיש שם מציאות מדהימות.

פעם מישהו תיאר איך קנה שם בגרושים LINN LP 12.

חוץ מזה שאולי תמצא שם מציאות מעניינות, מספרים שיש שם גם חומוס טוב....

אריה

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
אין שם שום מציאות. כלום. אולי זה היה ככה לפני 20 שנה, אבל היום אין שם כלום. הסוחרים שם דופקים מחירים כאלה, שאין שום טעם אפילו להתחיל להתמקח (מה גם שהרוב זבל. הם בטוחים שכל מה שישן זה "ווינטאג'" או חומר לאספנות, בעוד שזה פשוט... ישן).

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
פעם כמעט קניתי איזה סנסואי סדרה 9000 מדהים בתחנה מרכזית.
אמר ש"קנה" מרופא.

אבל הייתי ילד, ולא היו לי 1500 זוזים ספייר.

Kosh

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
תתחדש,נראים(ונשמעים) כמו יופי של מציאה.לרוע מזלי,בכל פעם שאני רואה רמקולים זרוקים ברחוב,הם תמיד רמקולי זבל של מערכות מיני.ואגב,פשפשים,לפני כמה חודשים מצאתי שם זוג מדפיים גדולים נחמדים מאוד של KLH.הקטע הוא שלהיתקל שם במשהו שווה זה פשוט "פוקס".

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור