zariel19@walla
אוהב את התחום
- מעורבות
- 35
- נקודות
- 18
הי
איך מחשבים הספק 50 Watts Class-A
להספק ב RMS
תודה
איך מחשבים הספק 50 Watts Class-A
להספק ב RMS
תודה
אם נתון שהספק המגבר נתון ב-RMS, אז זה אותו RMS, אבל השאלה היא באיזו צורה נתון ההספק, וזה מה ששאלתי.קלאס a לא קשור ל rms, אלא לטופולוגיית המגבר.
הספק זה הספק, באותו אופן ש 100 קמש ב bmw זו אותה מהירות של 100 קמש בפיאט פונטו
לא הבנתי את השאלה.
מה נתון? מגבר שהוא class A, וההספק שלו 50W? אבל זה כבר יכול להיות הספק RMS שלו. מאיפה לקחת את המספר 50, ומה היה כתוב שם?
אולי כדאי לצרף צילום או תמונת מסך של הנתונים, או לציין את הדגם המדויק של המגבר, כדי שאפשר יהיה לחפש את הנתונים ברשת
נתון ההספק לא מוגדר היטב, לא כתוב שזה RMS, לא כתוב שזה כששני הערוצים עובדים, לא כתוב באיזה אחוז עיוות זה. בקיצור, לא רציני, ואני בספק גדול אם באמת מדובר ב-50W. איזו חברה ואיזה מודל זה?SPECIFICATIONS:
- Type: Integrated amplifier
- Bias: Autobias
- Power: 50 Watts Class-A
- Inputs: 4 line input, 1 digital input, Output - Two sets of speaker binding posts (for bi-wiring)
- Bandwidth: 20Hz to 20kHz
- Sensitivity: 110mV
- Tube Compliment: 4 x KT150, 2 x ECC83, 3 x ECC82
- Dimensions: 48.5x34.5x33 cm
- Weight: 32 kg
JADIS I50 CLASS A TUBE INTEGRATED AMPLIFIERנתון ההספק לא מוגדר היטב, לא כתוב שזה RMS, לא כתוב שזה כששני הערוצים עובדים, לא כתוב באיזה אחוז עיוות זה. בקיצור, לא רציני, ואני בספק גדול אם באמת מדובר ב-50W. איזו חברה ואיזה מודל זה?
כאן יש מדידות (מיד מתחת ל-Lab Report, לא בסיכום) שמדברות על 35W ל-8 אוהם ו-50W ל-4 אוהם לשני ערוצים, כנראה RMS, ב-3% עיוות (ב-5% עיוות המספרים הם 39W ו-58W, אם זה מעניין מישהו),JADIS I50 CLASS A TUBE INTEGRATED AMPLIFIER
האמת קצת מופתע מההספק "הנמוך יחסית"כאן יש מדידות (מיד מתחת ל-Lab Report, לא בסיכום) שמדברות על 35W ל-8 אוהם ו-50W ל-4 אוהם לשני ערוצים, כנראה RMS, ב-3% עיוות (ב-5% עיוות
לא ברור לי למה אתה קורא "דינמי" ואיך אתה מתכוון לבדוק את זה.האמת קצת מופתע מההספק "הנמוך יחסית"
אבל יכול להיות שבקלאס A
הסאונד אולי יותר דינמי ,לא בדקתי,
תודה
There is little or no headroom under dynamic conditions... respectable enough for...