אחד הפסנתרנים הטובים אמן בחסד שבת שלום חברים :בעד:
A ayal30 חבר משקיען הודעות 3,102 מעורבות 918 נקודות 113 5/7/19 #1 אחד הפסנתרנים הטובים אמן בחסד שבת שלום חברים
pruym חבר משקיען הודעות 2,321 מעורבות 1,888 נקודות 113 5/7/19 #5 הוא מופיע בארץ די הרבה, בפעם האחרונה עם אבישי כהן (בסיסט) בפסטיבל הג׳אז באילת היתה אחלה הופעה... צ׳יק קוראה הגיע לארץ להלוויה של דני קרפל ז״ל שהיה משמיע אותו בגלי צהל וזה לא מובן מאליו...
הוא מופיע בארץ די הרבה, בפעם האחרונה עם אבישי כהן (בסיסט) בפסטיבל הג׳אז באילת היתה אחלה הופעה... צ׳יק קוראה הגיע לארץ להלוויה של דני קרפל ז״ל שהיה משמיע אותו בגלי צהל וזה לא מובן מאליו...
ח_ג_י חבר משקיען הודעות 1,487 מעורבות 483 נקודות 83 5/7/19 #6 תודה איל. קוריאה גם יש לו ערמות של תקליטים. הקים את RTF. המון 'זכויות' להרכב הזה. צ׳יק קוראה הגיע לארץ להלוויה של דני קרפל ז״ל וואלה? לא ידעתי. כל הכבוד לו. שבת שלום ומבורך חברים.
תודה איל. קוריאה גם יש לו ערמות של תקליטים. הקים את RTF. המון 'זכויות' להרכב הזה. צ׳יק קוראה הגיע לארץ להלוויה של דני קרפל ז״ל וואלה? לא ידעתי. כל הכבוד לו. שבת שלום ומבורך חברים.
pruym חבר משקיען הודעות 2,321 מעורבות 1,888 נקודות 113 5/7/19 #8 אחת ההופעות הכי טובות של RTF בהרכב שאני הכי אוהב יצא בcd שנשמע מדהים...
ח_ג_י חבר משקיען הודעות 1,487 מעורבות 483 נקודות 83 6/7/19 #9 ערב טוב. בשבילי, ההופעה הכי טובה שלהם ... זה האלבום הכפול. (פריום, יצא בסי.די). הקטע הבא מתוך ההופעה הנל.
ערב טוב. בשבילי, ההופעה הכי טובה שלהם ... זה האלבום הכפול. (פריום, יצא בסי.די). הקטע הבא מתוך ההופעה הנל.
pruym חבר משקיען הודעות 2,321 מעורבות 1,888 נקודות 113 6/7/19 #10 נכתב ע"י ח_ג_י: ערב טוב. בשבילי, ההופעה הכי טובה שלהם ... זה האלבום הכפול. (פריום, יצא בסי.די). הקטע הבא מתוך ההופעה הנל. לחץ כדי להרחיב... יש לי גם את זה...
נכתב ע"י ח_ג_י: ערב טוב. בשבילי, ההופעה הכי טובה שלהם ... זה האלבום הכפול. (פריום, יצא בסי.די). הקטע הבא מתוך ההופעה הנל. לחץ כדי להרחיב... יש לי גם את זה...
ח_ג_י חבר משקיען הודעות 1,487 מעורבות 483 נקודות 83 6/7/19 #11 איזה סולו של סטנלי, הא?! כמה חרשתי את זה !! (ואני לא אוהב את האלנביק).