שרשור תגובות עבור המאמר: CES הכרזות בתחום טלויזיות LCD, LED, פלזמה ו –OLED.
dtown מנהל צוות האתר הודעות 2,461 מעורבות 751 נקודות 113 7/1/10 #1 שרשור תגובות עבור המאמר: CES הכרזות בתחום טלויזיות LCD, LED, פלזמה ו –OLED.
oferT חבר משקיען הודעות 5,204 מעורבות 46 נקודות 48 9/1/10 #3 לא ניתן להדביק את הפרוגרס, הוא טס במהירות האור. אחרי שחשבנו לרכשנו את המסכים הטובים ביותר...מופיעים לנו מסכי התלת מימד וזורקים את המסכים שלנו לפינה אפילה. (sad) כמה יקר הנגן Blu-ray של סוני שיתמוך בתלת מימד? אגב מקווה שלא עברת את הטראומה הזו... ליאור תעשה חיים ושמור על עצמך.
לא ניתן להדביק את הפרוגרס, הוא טס במהירות האור. אחרי שחשבנו לרכשנו את המסכים הטובים ביותר...מופיעים לנו מסכי התלת מימד וזורקים את המסכים שלנו לפינה אפילה. (sad) כמה יקר הנגן Blu-ray של סוני שיתמוך בתלת מימד? אגב מקווה שלא עברת את הטראומה הזו... ליאור תעשה חיים ושמור על עצמך.
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 10/1/10 #4 תודה עופר, האיש בתמונה הוא אחד המציגים של החברה... עשה פוזות למצלמות. לא זוכר את מחיר הבלוריי, אנסה לחפש אח"כ, בכל מקרה, לפי מה שראיתי, דגמי ה- Blu-ray 3D הם בד"כ הדגם היקר ביותר בליין של כל חברה.
תודה עופר, האיש בתמונה הוא אחד המציגים של החברה... עשה פוזות למצלמות. לא זוכר את מחיר הבלוריי, אנסה לחפש אח"כ, בכל מקרה, לפי מה שראיתי, דגמי ה- Blu-ray 3D הם בד"כ הדגם היקר ביותר בליין של כל חברה.
אורי_ו כתב האתר צוות האתר הודעות 12,760 מעורבות 315 נקודות 83 10/1/10 #5 אני כרגע מעדיף להשאר עם הCRT מדבקה גרונדיג שלי . קודם שיהיה אפשר להזמין בVOD סרט בלי להוציא ולהכניס את הכבל מאחורה.
אני כרגע מעדיף להשאר עם הCRT מדבקה גרונדיג שלי . קודם שיהיה אפשר להזמין בVOD סרט בלי להוציא ולהכניס את הכבל מאחורה.
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 10/1/10 #6 כמה מסכי LED נכנסים בעובי של הגרונדיג? :=)