CAV - מישהו מכיר?

ranv

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
שלום לכולם,

שמעתי לאחרונה רמקולים של CAV והם נשמעו אחלה - הבעיה היא שאני לא מכיר את החברה ולא יודע מה לצפות מבחינת אמינות, אחריות וכו'. תוסיפו לזה שאני די הדיוט בענייני הגברה וסאונד תקבלו מישהו שדי חושש מהלא נודע העונה לשם CAV.

ניסיתי לבדוק את העניין במקום אחר והצלחתי לדלות מעט מאוד אינפורמציה די סקפטית שאומרת שזוהי חברה סינית (כפי שגם מראה האתר אינטרנט שלה) ושהיבואן שלה הוא 'סיריוס אלקטרוניקה' - דבר שטרם אימתתי. אגב, בחיפוש מהיר ובגיגול בפורום פה לא מצאתי ולו אזכור לCAV דבר שלא מוסיף לי לשקט הנפשי.

בכל מקרה ההתלבטות שלי היא גדולה משום שהרמקולים באמת נשמעו לי טוב, אבל אני מחפש קצת עידוד ממקצוענים בנושא השם, האמינות, האחריות

תודה,
רן

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
הדבר היחידי שמצאתי זו חברת http://www.cav.co.uk/ שמתעסקת בהגברה מקצועית, לא נראה קשור.

לפי מה שכתבת עושה רושם שמדובר ב"חברת מדבקה", אבל צריך לוודא את זה.
אולי שם דגם מדוייק של הרמקול יעזור לחיפוש.
היכן שמעת אותם ? באיזה רמקולים מדובר?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
וואלה...
דגם רמקול מדוייק בהחלט יעזור כאן.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
CAV היא יצרנית רמקולים סינית שמשתמשים ביחידות צרפתיות {שכחתי את שם חברת היחידות}, יצא לי לשמוע רמקול שלהם מהסדרה הפחות יקרה אצל חבר בלוד ואני זוכר שהוא היה נישמע נהדר למחירו ואפילו מפתיע לגודלו.

יש לחברה זו יבואן וכדאי לבקש ממנו להקשיב לרמקול הזה.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
האם יצא לך להקשיב למוצרים שלהם?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
נמר, תסתכל בפתיחת השרשור...
בינתיים מצאתי רק נתונים של הרמקול: Floor 2-Way system • Power: 180W • Sensitivity: 88db • Impedance: 6 ohms 40Hz-20Khz • • Dimensions: 1100 x 205 x 390mm.

ranv

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
ראשית, תודה על ההיענות. אכן שמעתי את הרמקולים ומאוד אהבתי. ביררתי אצל 'סיריוס אלקטרוניקה' והם אשרו שהם מייבאים את המוצרים וכן נותנים 5 שנות אחריות לרמקולים האלו. אז בהתחשב בנתונים אלו האם אני יכול להרגיש בטוח ברכישה?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אם שמעת , אהבת והמחיר לטעמך ושמעת עוד כמה מוצרים מולו והוא מבחינתך בחיר ליבך אין שום סיבה שלא תרכוש אותו.

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
אם שמעת , אהבת והמחיר לטעמך ושמעת עוד כמה מוצרים מולו והוא מבחינתך בחיר ליבך אין שום סיבה שלא תרכוש אותו.

נמר, נסה לבחון גם את הרמקולים של CAV -אני רואה שיש הרבה התעניינות/סקרנות לגבי
המותג הנ"ל. {שווה לנסות}

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אני כבר סיימתי את המבחן, אבל אבחן את הרמקול אנדבידואלי.

aloni

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
לפותח השירשור יצאה כתבה חבל על הזמן

eyalwolf

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לפי מה שאני זוכר בחנות audio-club ישנם מס' דגמים של cav

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
ראשית, תודה על ההיענות. אכן שמעתי את הרמקולים ומאוד אהבתי. ביררתי אצל 'סיריוס אלקטרוניקה' והם אשרו שהם מייבאים את המוצרים וכן נותנים 5 שנות אחריות לרמקולים האלו. אז בהתחשב בנתונים אלו האם אני יכול להרגיש בטוח ברכישה?

האם שקלת אופציות נוספות?

תומר

meir78

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
יש גם את מבחן הרמקולים הריצפתיים שכדאי שתקח גם אותו בחשבון כי כל הרמקולים האלה קיימים בארץ
וזמינים להדגמות :

http://www.dtown.co.il/articles/343.html

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור