cabasse iroise יש למישהו אולי?

joda5

חבר משקיען
מעורבות
108
נקודות
63
שלום נמר אולי לך יש מקורות או מישהו שמחפש לשדרג להחליף רמקול תמורת רמקול אפילו מוכן להוסיף בתנאים מסוימים אני פירסמתי מה יש לי ואני יודע מה יש בחו"ל אבל להביא את זה לפה זאת הבעיה למי שלא מבין איך עושים זאת למשל אני לסיום אתה שמעת altura bhiah אם היתה לי האפשרות אני ההיתי הראשון שמוכן ללת לך תומרת הרמקול האגדי הזה שהוא יותר טוב ונישמע בהרבה לפי דעתי כמובן iroise 500 או רצוי iroise II ביי וכל טוב חג שמח

fermono

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
joda5 שלום,

מציע שתערוך את ההודעה שלך, קצת קשה להבין מה רצית.

אופיר

MASTERMIX

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
0
גם אני לא הבנתי סליחה חוץ מחג שמח וכל טוב...

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
נסיון שלי: ;)
(JODA5 - עדיין לא ברור מה אתה מבקש, מנמר, ובכלל.)

שלום נמר,
אולי לך יש מקורות (ידע), או מישהו שמחפש לשדרג, או להחליף: רמקול- תמורת רמקול?
אני אפילו מוכן להוסיף כסף בתנאים מסוימים.
אני פירסמתי למכירה את הרמקולים שלי, ואני יודע מה (איזה רמקולים ובאלו מחירים) יש בחו"ל, אבל להביא את זה לפה זאת בעיה, במיוחד למי שלא מבין איך עושים זאת, כמוני למשל.

לסיום, אתה האזנת לרמקול altura bhiah . אם היתה לי האפשרות, הייתי הראשון שמוכן (לשלם?) תמורת הרמקול האגדי הזה, שהוא יותר טוב לפי דעתי כמובן (JODA5 - ממה הוא נשמע יותר טוב??).

iroise 500 או רצוי iroise II (כאן באמת ההקשר לא ברור).

ביי וכל טוב חג שמח

offirs

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
נסיון שלי: ;)
(JODA5 - עדיין לא ברור מה אתה מבקש, מנמר, ובכלל.)

שלום נמר,
אולי לך יש מקורות (ידע), או מישהו שמחפש לשדרג, או להחליף: רמקול- תמורת רמקול?
אני אפילו מוכן להוסיף כסף בתנאים מסוימים.
אני פירסמתי למכירה את הרמקולים שלי, ואני יודע מה (איזה רמקולים ובאלו מחירים) יש בחו"ל, אבל להביא את זה לפה זאת בעיה, במיוחד למי שלא מבין איך עושים זאת, כמוני למשל.

לסיום, אתה האזנת לרמקול altura bhiah . אם היתה לי האפשרות, הייתי הראשון שמוכן (לשלם?) תמורת הרמקול האגדי הזה, שהוא יותר טוב לפי דעתי כמובן (JODA5 - ממה הוא נשמע יותר טוב??).

iroise 500 או רצוי iroise II (כאן באמת ההקשר לא ברור).

ביי וכל טוב חג שמח

למה לכתוב בפונט אדום?

זה הורס את העיניים.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור