שלום חברים.
לפני מספר חודשים רכשתי BRAVIA סוני מסדרה W4000 בגודל 40 אינטש.
הטלויזיה מחוברת לממיר דוקסיס של הוט בכבל TO SCART SCART העובר דרך TRANSCODER שממיר את ההוט ל HDMI.
איכות התמונה בינונית ביותר בערוצים 10 ו 2. (ערוץ 10 נראה טוב יותר)
ובערוצי הסרטים המצב רע ביותר. תווי הפנים של הדמויות בסרטים נמרחות. נראה כאילו יש צל או מעין הכפלה של הפנים בתזוזות. וככלל איכות התמונה רעה.
ניסיתי להעביר את הממיר להוציא אות PAL וזה עזר רק במקצת. HOT RGB נראה בגוונים חומים קצת ולטעמי הרבה פחות איכותי. התקינו גם איזולטור שלא עזר במיוחד.
חשוב לי להשאר מחובר דרך חיבור ה HDMI היות ורק כך אני יכול לראות PAP בטלויזיה אופציה שאני משתמש בה. רואה דיגיטלי יחד עם RF (ערוץ 2 ו 10 יחד למשל).
1. לפי מה שהבנתי הטלויזיה איכותית וצריכה לתת תמונה טובה. האם אני צודק?
2. מה ניתן לעשות עם HOT? מישהו מכיר את תופעת המריחות שציינתי?
3. יש עצות?
לפני מספר חודשים רכשתי BRAVIA סוני מסדרה W4000 בגודל 40 אינטש.
הטלויזיה מחוברת לממיר דוקסיס של הוט בכבל TO SCART SCART העובר דרך TRANSCODER שממיר את ההוט ל HDMI.
איכות התמונה בינונית ביותר בערוצים 10 ו 2. (ערוץ 10 נראה טוב יותר)
ובערוצי הסרטים המצב רע ביותר. תווי הפנים של הדמויות בסרטים נמרחות. נראה כאילו יש צל או מעין הכפלה של הפנים בתזוזות. וככלל איכות התמונה רעה.
ניסיתי להעביר את הממיר להוציא אות PAL וזה עזר רק במקצת. HOT RGB נראה בגוונים חומים קצת ולטעמי הרבה פחות איכותי. התקינו גם איזולטור שלא עזר במיוחד.
חשוב לי להשאר מחובר דרך חיבור ה HDMI היות ורק כך אני יכול לראות PAP בטלויזיה אופציה שאני משתמש בה. רואה דיגיטלי יחד עם RF (ערוץ 2 ו 10 יחד למשל).
1. לפי מה שהבנתי הטלויזיה איכותית וצריכה לתת תמונה טובה. האם אני צודק?
2. מה ניתן לעשות עם HOT? מישהו מכיר את תופעת המריחות שציינתי?
3. יש עצות?