AK1
חבר משקיען
- מעורבות
- 2,930
- נקודות
- 113
פחדן.זאת אינה שנאה אלא הבעה של סלידה מהסגנון שלך. איו לי כוח להתמודד עם אורך התגובות שלך. נראה שלסמן DISLIKE עובד מספיק טוב
אתה מאלה שאין להם מה לתרום לתוכן, רק לבקר אישית את מי שכן כותב.
פחדן.זאת אינה שנאה אלא הבעה של סלידה מהסגנון שלך. איו לי כוח להתמודד עם אורך התגובות שלך. נראה שלסמן DISLIKE עובד מספיק טוב
ואתה מאלה שיש להם המון מה לתרום לתוכן, ולחלק מהאנשים אתה מלקק, חלק מהאנשים אתה מבזה ואצל כולם אתה לא יודע מתי להפסיק.פחדן.
אתה מאלה שאין להם מה לתרום לתוכן, רק לבקר אישית את מי שכן כותב.
זה בדיוק מדגים את מה שכתבתי לגביך -- ביקורת אישית, אפס תוכן.ואתה מאלה שיש להם המון מה לתרום לתוכן, ולחלק מהאנשים אתה מלקק, חלק מהאנשים אתה מבזה ואצל כולם אתה לא יודע מתי להפסיק.
MONITOR AUDIO 200 GOLD GR שעדיין יוצר באנגליה.עקיפה/ביטול ה crossover הפנימי של הרמקול יכולה לעשות בדיוק ההפך ולפגוע בסאונד.
@issi יצא לך להשוואת ראש בראש על הרמקולים שלך עם BI-AMP ובלי?
על איזה רמקול מדובר?
אכן יכול להיות עדיף, למשל טרנזיסטורי לוופר/ים ומנורתי למיד ולטוויטר, אבל רצוי שזה יהיה בתיאום זמנים ע"י RC.היו לי מונובלוקים בכמה סבבים BI-AMP עם מגבר נפרד לגבוהים ומגבר נפרד לנמוכים, בפיצול או לא בפיצול אם יש לך יציאות כפולות בפרה ויש כאלה גם עם שלשיית יציאות, וזה לא צריך להיות אותו המגבר אפשר לשחק עם זה ולהגיע לתוצאות טובות, עדיף.
בהחלט מגבר סטריאו של חברה אחת יכול להיות עדיף על מונובלוקים של חברה אחרת, וסטריאו בסדרה גבוהה יותר של חברה אחת יכול להיות עדיף על מגבר סטריאו בסדרה נמוכה יותר. אבל כשמדברים על מגברים ומונובלוקים באותה סדרה מאותה חברה, כמעט תמיד המונובלוקים מושקעים יותר.למעשה אני אישית לא מצאתי שום תועלת במונובלוקים 2 חלקים על פני מגבר 1.
אם לא יודעים מה עושים, זה בהחלט יכול לפגוע, אבל כשמישהו כן יודע, יכול להיות עדיף לבצע את הפונקציונליות של קרוסאובר בעזרת RC בעל יכולות ניתוב עם low & high pass filters בתדרים הרצויים, ויכולת תאום ה-FR, כל אלה ברמה גבוהה יותר ממה שאפשר להשיג בקרוסאובר פאסיבי.עקיפה/ביטול ה crossover הפנימי של הרמקול יכולה לעשות בדיוק ההפך ולפגוע בסאונד.
סביר שהיה שיפור, אחרת לא היתה נשקלת הוספת מגבר שלישי.@issi יצא לך להשוואת ראש בראש על הרמקולים שלך עם BI-AMP ובלי?
בקשר לסדר הכבלים , יש לי כאן מאחרי השידה ספגטי מטורף של כבלים ספקי כוח ,כבלי אינטרנט , USB' AES'' TOS 'XLR ' RCA' כבלי גראונדינג , חשמל בטונות מסוגים שונים , אבל רק ככה ניתן לדעת מהיכן משתין הדג , ולא תמיד איזה כבל מפונפן שנח על קוביות עץ הוא התשובה .(חרא של אופי יש לי )מושקעים יותר אוקי זה כבר סוג של תירוץ של למה כן שכנוע עצמי עברתי יש גם מגברים של ASR כל מגבר 3 חלקים תבנה בניין בשביל 100W וגם לא סוחב ניחא. מונובלוקים זה יפה כן 2 קופסאות הכל מסודר ימין שמאל כבלים כבים בטח שלא נוגעים ברצפה חס וחלילה מסודרים כמו חיילים ימין שמאל זה יפה ומרשים ויזואלית כן ... צליל נטו עדיף להשקיע את הכסף במקור או ברמקול, או בשני מגברי סטריאו 2 ערוצים זהים ולפצל אותם בביאמפ שזה משפר משמעותית לא שמעתי עוד על משהו שחיבר כך ואמר לא זה לא זה וחזר למגבר 1 בחיבור רגיל.
אלדר, זה לא אמור להיות חצי ?פעם השתמשתי ב BRIDG , זה מרבע כוח המגבר אבל הופך את הדמפינג לרבע
מי צריך שכנוע עצמי ובשביל מה? מי שלא רוצה שלא יקנה, אלא אם מדובר בענבים החמוצים, שזה שכנוע עצמי הפוך...מושקעים יותר אוקי זה כבר סוג של תירוץ של למה כן שכנוע עצמי
קיימים מצבים בהם משהו מפואר ומרשים, כולל רכיבים פנימיים שמסודרים כמו חיילים, נועד בעיקר להיות מפואר ומרשים, ולאו דווקא מזהיר בתוצאה, אבל לא כולם כאלה שרוצים לרמות אותך ולקחת את כספך בלי לתת תמורה אמיתית במסגרת מה שאפשרי ממכשיר מהסוג הנדון.עברתי יש גם מגברים של ASR כל מגבר 3 חלקים תבנה בניין בשביל 100W וגם לא סוחב ניחא. מונובלוקים זה יפה כן 2 קופסאות הכל מסודר ימין שמאל כבלים כבים בטח שלא נוגעים ברצפה חס וחלילה מסודרים כמו חיילים ימין שמאל זה יפה ומרשים ויזואלית כן ...
אלה שרוכשים מונובלוקים הם בהרבה מקרים כאלה שיכולים להרשות לעצמם מונובלוקים בנוסף למקור ובנוסף לרמקול, אז אין לך מה להיכנס לכיס שלהם ולהכתיב להם איך לחלק את השקעותיהם. חוצמזה, מידת השיפור, אם בכלל, תלויה במגברים/מונובלוקים הספציפיים, ברמקולים הספציפיים, בכבילה ובטעם האישי.צליל נטו עדיף להשקיע את הכסף במקור או ברמקול, או בשני מגברי סטריאו 2 ערוצים זהים ולפצל אותם בביאמפ שזה משפר משמעותית
לא שמעת זה לא אומר שזה אף פעם לא קרה, ואפילו לא אם זה קרה ברוב המוחלט של המקרים.לא שמעתי עוד על משהו שחיבר כך ואמר לא זה לא זה וחזר למגבר 1 בחיבור רגיל.
עוד נקודה - כל פירוק זה עוד חבל למשתמש לסבך את עצמו באי התאמה חשמלית.יש לציין שכל פירוק גורר תוספת כבילה --כבל(י) חשמל ואינטרקונקטים -- שאם משתמשים ביקרה זה מגדיל את העלויות במידה ניכרת.
עזוב דיאטה -- ממה שכן/לא תכתוב כאן לא תרזה/תשמיןעוד נקודה - כל פירוק זה עוד חבל למשתמש לסבך את עצמו באי התאמה חשמלית.
(מנסה להעביר את התגובות שלי דיאטה בהשראת שניצל)
אתה אינך מיותר ואני מתחנן שתישאר פה ותמשיך לכתוב ולכתוב כדי שכולנו נחכים. בבקשה ...!זה בדיוק מדגים את מה שכתבתי לגביך -- ביקורת אישית, אפס תוכן.
לא צריך מבקרים אישיים בפורום אודיו. אתה מיותר.
מאוד מצחיק, אבל בכל מקרה נראה לי שכמה אנשים ספציפיים כאן לעולם לא יחכימו, וחלקם ימשיך להתעסק בביקורות אישיות במקום בתכנים הרלוונטיים לפורום הזה.אתה אינך מיותר ואני מתחנן שתישאר פה ותמשיך לכתוב ולכתוב כדי שכולנו נחכים. בבקשה ...!