Berkely audio על הכוונת של איזה יבואן?

viamusic

אוהב את התחום
מעורבות
49
נקודות
28
ממירים טובים

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
כן. אני יודע שאחד מהיבואנים כבר בקשר עם החברה.

Orac Hi-End

עוסק בתחום
מעורבות
115
נקודות
43
שאלה?
למה לפזול מחוץ למדינתנו כאשר ישנם מספיק נציגיות של ממירים בין יבואנים?
אפשר למצוא במגוון רחב של מחירים וגם ממירים בכל רמות האיכות.
אני ממש לא מבין את זה? חושבים אולי שהדשא של השכן יותר ירוק? יש מספיק ירוק בארץ! (ירוק שקלים או ירוק דולרים :))
שבת שלום (ורד).

viamusic

אוהב את התחום
מעורבות
49
נקודות
28
אבל אני רוצה BERKELY

אני רוצה לנסוע על בוגטי . אתה תשכנע אותי לנסוע על פורד פוקוס?

שבת שלום

Orac Hi-End

עוסק בתחום
מעורבות
115
נקודות
43
שאלה חוזרת.
למה אתה חושב ש-BERKELY יותר טוב מ-EMM או מ-ANTELOPE או מ-RESOLUTION CANTATA
או מ-AYON או מ-LUXMAN וכן הלאה והלאה (אני מצטער מיבואנים שלא הצגתי את הנציגות שלהם, אבל אני חושב שהבנתם במה מדובר).

האם בצעת השוואה מול ממירים אלו או אחר?
שוב מציין לאודיופילים כמוך שרצים אחרי שמות. המשיכו נא לרוץ.

ועכשיו, באמת שבת שלום!

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
למה אתה חושב ש-BERKELY יותר טוב מ-EMM או מ-ANTELOPE או מ-RESOLUTION CANTATA

או Metronome או Weiss או DCS או MSB ועוד ועוד..

כי ככה זה שקוראים כתבות ממומנות ב-stereophile, TAS, CA ..

viamusic

אוהב את התחום
מעורבות
49
נקודות
28
אני רוצה BERKELY

מה אכפת לך אדון ORAC מה אני רוצה
לא רוצה את כל החברות שהזכרת
ולא את החברות שהבחור השני הזכיר

מה אתה מתחכם?

אתה החלטת לעצור את הייבוא לישראל? ?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
או Magico, Focal, או Tidal, Hansen, Artos Audio, Wilson audio, Rockport, Triangle, Epos, Chario, Vivid, Living voice, Aurum cantus, Vienna Acoustics, Gryphon , Acoustic zen, Thiel, asw, איון, Kef, b&w, אפוג׳י, Martin Logan, Monitor Audio, Gamut, Acoustic Energy, Proac, דבור, אבלון, קבאס, טאד, Crystal Audio, דובל, דיינאודיו, ברודמן, Opera, Zingali, Focus Audio, GoldenEar, Harbeth, pmc, Spendor, הייפריון, Isophon, Von Schweikert, Josef Audio, קליפטש, Sonus Faber, טנוי, jbl, Dali, Egglestonworks,Audio physic,Neat

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
או Metronome או Weiss או DCS או MSB ועוד ועוד..

כי ככה זה שקוראים כתבות ממומנות ב-stereophile, TAS, CA ..

ולמה אתה חושב ששאר החברות כאן? הם הלכו לביקור מפעלים והחליטו להביא את היצרניות שהמפעל שלהם היה נראה הכי רציני והסאונד היה הכי טוב?

חביבי. כל החברות הללו כאן בזכות המגזינים שהחמיאו להן. מעט מאוד יבואנים הלכו ושמעו ואז התחילו ליבא.
ומאיפה לך שהכתבות הללו שם הן ממומנות.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
או Magico, Focal, או Tidal, Hansen, Artos Audio, Wilson audio, Rockport, Triangle, Epos, Chario, Vivid, Living voice, Aurum cantus, Vienna Acoustics, Gryphon , Acoustic zen, Thiel, asw, איון, Kef, b&w, אפוג׳י, Martin Logan, Monitor Audio, Gamut, Acoustic Energy, Proac, דבור, אבלון, קבאס, טאד, Crystal Audio, דובל, דיינאודיו, ברודמן, Opera, Zingali, Focus Audio, GoldenEar, Harbeth, pmc, Spendor, הייפריון, Isophon, Von Schweikert, Josef Audio, קליפטש, Sonus Faber, טנוי, jbl, Dali, Egglestonworks,Audio physic,Neat

טוב נסלח לך כי כן ציינת את קריסטל... אבל פעם אחרונה שזה קורה!!!

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
כי השחקנים הכי טובים הם אילו שלא שיחקולש-ון

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
קטנוני משהוא...

Martin Logan

אוהב את התחום
מעורבות
26
נקודות
28
בקיצור מה ש viamusic רוצה להגיד זה שרוברט הארלי המריץ לו את מיצי הקיבה.
כשאני רכשתי את הממיר שלי אז תומר צין שאל אותי למה לא חשבתי על Berkley Dac ואני חשבתי מה הוא מבלבל לי עם אוניברסיטאות בארה"ב.
שלחתי את תומר לדרכו וכטוב ליבי ביין מיד חיפשתי ביקורת לקרוא, קורא את הביקורת המפרגנת מינואר 2012 אבל משום מה שום דבר בביקורת לא הצית לי ניצוץ,גם לא העיצוב המשמים של המוצר סטייל טייפ דאבל-קאסט מימי הברייקדאנס של שנות השמונים.
שמתי לב לעוד דבר, בסוף הביקורת המפרגנת רשום כך :
"The Alpha DAC Series 2 would have received my highest recommendation had it cost $15,000. Yes, it sounds that good. That it sells for $4995 qualifies as a minor miracle."​
ובתרגום: "הממיר דיגיטאלי לאנאלוגי סדרה 2 היה מקבל אצלי את התואר מומלץ ביותר גם אם היה עולה 15,000 דולר. כן, זה נשמע כל כך טוב. זה שהוא נמכר עבור 4,995 דולר מגדירו כנס קטן".
לא נדיר בסקירות בעולמנו האודיופילי נכון ? עוד נחזור לזה.
כמעט שנתיים אחרי הוא משחרר טיזר קטן בדמות ביקורת ממשמשת ובאה (הוליוודי משהו), ולפני שבועיים בערך מתפרסמת הביקורת המלאה, מה נאמר ומה נגיד על ההשתפכות שלו שם...ביטויים כגון :
"מוצר שהוא ציון דרך בכך שהוא עבר את מפתן העיסוק באיכות צליל ומוזיקליות ..הפך את היוצרות בוויכוח שדיגיטאלי יכול רק לשאוף לחקות צליל אנאלוגי אלא מביא מעלות משלו "(ההדגשה שלי)
"אני מבטיח לכם שמעולם לא שמעתם סאונד דיגיטאלי שנשמע כך"
"מוצר שהוא פריצת דרך...בביטחון מלא אני אומר שהמוצר יזכר עשורים מהיום כנקודת מפנה באיכות צליל דיגיטאלית"
"בנימה אישית..אני לא יכול לתאר עד כמה אני נרגש"....
הוא נרגש ? אני לא יודע את נפשי ! הלכתי כבר לעשות מאלאקיה כמו שהיוונים אומרים אבל אז צד את עיני משהו.
זוכרים את הרעיון במסווה שלו ? נחשו כמה עולה המוצר החדש...16,000 דולר. מצלצל מוכר ? רק שבשיא חוצפתו הוא כותב :
"Although not inexpensive, $16,000 for the unquestioned state of the art in digital playback makes it seem like a bargain"​
הרי 16.0000 דולר זה בכלל "מציאה" ! איפה ההשוואה למוצרים בתמחור דומה, איפה המוסר איזה דיכאון.
כמות הפלאק-לא קודק הדחיסה, לא- שהיא חיצי ארס וביקורת שהוא חוטף מאז בתגובות לכתבה ובפורומים שונים מבהירה שמקרוב מריחים את הסירחון, אבל כמו שאדי מרפי אמר ב"דליריוס", כשמישהו אומר איזה מסריח אתה לא רץ משם אלא אתה רוצה להריח את הנפיחה.
האמת ? זה מגיע לנו . בכל אופן לרוב מבינינו שמעריכים רק מוצרים יקרים עם מעטפת ניאותה.
נ.ב. ולפני שתעירו, כן קראתי גם את הביקורת ב CA.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
אני מזמן הפסקתי לקרוא את המטומטם הזה, מושחת כמו רוב ה-"כתבים" בתעשיה.
למה לא? ביקורים ממומנים, מוצרים בחצי מחיר, וגם ג'ובים

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
אגב, DAC שרציתי לשמוע לפני ה-Metronome היה Totaldac
http://www.totaldac.com/

אמור להיות סאונד מאוד מיוחד

Orac Hi-End

עוסק בתחום
מעורבות
115
נקודות
43
אדון VIAMUSIC, לא אין בכוונתי לעצור את הייבוא.
עשה כאוות נפשך. בהצלחה עם BERKLEY .
דרך אגב, לא מזמן מישהו פרסם את BERKLEY למכירה (אני לא יודע עם באתר הזה או השני).
אולי ההישג של BERKLEY עבורך בסופו של דבר יכול להיות יותר קל וזול.

אחלה סוף שבוע (ורד).

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
את הידע שיש למיכאל פרמר יש למעט מאוד בעולם. במיוחד בתחום האנלוגי.

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
ברקלי = לשירות לקוחות אפס מבחינתי .

למיילים לא מתייחסים , מבלבלים לך את המח עם מייל מסכן שאנו בודקים את השווקים ש בלה בלה בלה , לא חוזרים למיילים ואפילו לא עונים כן או לא .

מבחינתי זו חברה לא שווה כלום בגלל היחס , יש מלא בארץ בכל רמות המחירים , אולי עדיף כבר לבחור מה שיש פה , כי יש את הטוב ביותר שנמצא בשוק .

מישל .

נערך לאחרונה ב:

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
בDACים השוק רווי בביקורות מתלהבות, אין אפשרות להתייחס לשום דבר
כל DAC שני ב-2000$ "שווה ערך" לדאקים ב5000$ ודאקים ב5000$ שווי ערך לדאקים ב15000$,
בקיצור, אין פרופורציות לכלום.

בכלל, מתי פעם אחרונה קראתם באחד המגזינים הגדולים ביקורת על מוצר "לא משהו"?
אפילו לקליפש RF-xx אפשר למצוא ביקורות מחמיאות למרות שמדובר ברמקולים נוראיים.
זו הסיבה שאני אוהב מגזינים שלא מתביישים לפרסם דירוג, לפחות שם יש יחס כלשהו.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור