הענין הוא שלחבר סטרימר ודאק זה לא אותה תועבה כמו לחבר מגבר ודאק, בהכרח. אני מדבר ברמת התיכנון ההנדסי - להכניס מודול של סטרימר למכשיר קיים נראה לי הרבה יותר הגיוני מלהכניס מודול של דאק למגבר. אבל מה אני מבין.אני לא אוהב ש"מחברים" כמה מכשירים ביחד ,אם ממיר ,אז שיהיה ממיר ,אם סטרימר ,אז שיבוא בקופסה משלו ,כל המכשירים הלכאורה "משולבים" לא מוצאים חן בעיני ,לכן אין לי מקרוגל שהוא גם טוסטר אובן .
אבל זה עניין של הקריזה שלך בתחום ,לפני שנה הסביר לי פיני כמה המחשב הזול שלו מוצלח ,ועלה גרושים ,היום קראתי שהחליף למשהו שקרוב לשלי ,הסביר כמה המגברים שלו סוף העולם ,בסוף קנה ASR (זה מה שהיה לי כשהייתי אצלו ) ,
הסביר קבל עם ועדה שיש לו כבל"תחנה מרכזית" ששום כבל לא יעבור אותו ,בנינו JENA LABS ,יאללה זרק אותו לפח ,
הכל עניין של הקריזה שלך ,ולפעמים קונים מכשירים שגם שאינם מנגנים ,אתה שמח שיש לך אותם על הסטנד!
אלדר בוא נדייקאני לא אוהב ש"מחברים" כמה מכשירים ביחד ,אם ממיר ,אז שיהיה ממיר ,אם סטרימר ,אז שיבוא בקופסה משלו ,כל המכשירים הלכאורה "משולבים" לא מוצאים חן בעיני ,לכן אין לי מקרוגל שהוא גם טוסטר אובן .
אבל זה עניין של הקריזה שלך בתחום ,לפני שנה הסביר לי פיני כמה המחשב הזול שלו מוצלח ,ועלה גרושים ,היום קראתי שהחליף למשהו שקרוב לשלי ,הסביר כמה המגברים שלו סוף העולם ,בסוף קנה ASR (זה מה שהיה לי כשהייתי אצלו ) ,
הסביר קבל עם ועדה שיש לו כבל"תחנה מרכזית" ששום כבל לא יעבור אותו ,בנינו JENA LABS ,יאללה זרק אותו לפח ,
הכל עניין של הקריזה שלך ,ולפעמים קונים מכשירים שגם שאינם מנגנים ,אתה שמח שיש לך אותם על הסטנד!
עברתה לכבל האלדרי !! אלדר לאב ! או גננה לאב ?אלדר בוא נדייק
אני האחרון שעובד לפי קריזות.
1.אם היית קורא את תשובתי למיכאל היית מבין שלא החלפתי את המחשב ועדיין יש לי את ה״ישן״.
2.עדיין חושב שהמגברׁ(701-MCׂ) שהיה לי הוא סוף לעלותו,אך אינו בר השוואה ל-ASR שעולה כמעט פי שלוש ממנו.
3.הדבר היחיד שנכון הוא לגבי האינטרקונקטים שהבאת לי לנסיון(JENA LABS).חייתי מספר שנים לא מועט עם כבלים שעלו 250 ש"ח,לאחר ששמעתי,כאן השינוי היה דרסטי ואכן התוצאה גרמה לי לבקש ממך לבנות לי אחד.
ועל זה שוב תודה