AV703

matan-d

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לפני כשבוע הייתי בסניף BOSE CENTER של ניופאן שנמצא בדיזיין סנטר כדי לקנות טלויזיות LCD 32" חדשה. רציתי לדעת אם יש במלאי את הדגם AV605 אך נאמר לי שהוא אזל ומתוכננים להגיע דגמים חדשים. ביקשתי שהדגם יהיה אירופאי עם כניסת SCART, והמוכרת אמרה שבשבוע-שבועיים הקרובים אמור להגיע הדגם "AV703". היא אמרה שהיא צריכה לברר זמן הגעה מדוייק ומחיר, ולחזור אלי בטלפון. אחרי כמה ימים, התקשרתי לסניף כדי לדעת מה הולך, ושוב אמרו לי שיחזרו אלי ועדיין לא חזרו. אשמח אם נציג של ניופאן יועיל בטובו להגיד מתי דגם זה מגיע, פשוט עניין הטלויזיה דיי דחוף ואני לא רוצה לחכות סתם.
תודה

טושיבה מבית ניופאן

נציג טושיבה
מעורבות
0
נקודות
0
שלום,
היות ומדובר בערב שבת, אברר עבורך ביום ראשון ואחזור עם תשובה.
סוף שבוע נעים.

matan-d

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אין בעיה, מחכה לתשובה ממך.
תודה רבה.

matan-d

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אם אתה יכול, תברר בבקשה גם את הדגם AV713 (אם הוא מגיע לארץ בכלל)

טושיבה מבית ניופאן

נציג טושיבה
מעורבות
0
נקודות
0
שבוע טוב,
דגם 32AV703 נמצא בארץ ומשווק בחודש הקרוב ברשת בסט ביי וביג בוקס בלבד.
דגם 32AV713 לא מיובא בשלב זה.

matan-d

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה רבה על התשובה,
תוכל להגיד לי אם הוא כבר נמצא בארץ כיום?
ואם לא, מה הכוונה "בחודש הקרוב"? זה יכול לקחת חודש שלם עד שהוא יגיע?

טושיבה מבית ניופאן

נציג טושיבה
מעורבות
0
נקודות
0
הוא נמצא, בשתי הרשתות שציינתי.

matan-d

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
התקשרתי עכשיו לסניף שלכם (של ניופאן) בדיזיין סנטר והמוכרת טוענת שהמסך אמור להגיע רק בסוף שבוע הבא, וכעת הוא לא נמצא בארץ. שאמרתי לה שנציג של היבואן אמר שהמסך כבר משווק, היא לא הבינה על מה אני מדבר. אני לא מבין למה כל אחד אומר לי משהו אחר, אפשר בבקשה הבהרה מדוייקת ורצינית בעניין הזה?

נערך לאחרונה ב:

טושיבה מבית ניופאן

נציג טושיבה
מעורבות
0
נקודות
0
לא הבנתי, האם התקשרת לאחת משתי החנויות שציינתי? כפי שכתבתי, המסך ישווק בחודש הזה רק שם.

matan-d

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הבנתי שהוא ישווק רק שם, אבל לפני שהוא מגיע לחנויות הוא עובר דרככם - היבואן, ואני מזמין את הטלויזיה ישירות ממכם ולא מהחנויות. המוכרת בסניף שלכם טוענת שהטלויזיות אמורות להגיע לישראל רק סוף שבוע הבא, ואתה טוען שהן כבר נמצאות ונמכרות. איך זה יתכן? לרשתות שציינת כן יש את הטלויזיה אבל ליבואן אין? מה הן מזמינות מיבואן לא רשמי?
שים לב שלא התבלבלת בין הדגמים AV703 ל-AV700..

matan-d

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אשמח להתייחסות.
תודה

טושיבה מבית ניופאן

נציג טושיבה
מעורבות
0
נקודות
0
אין קשר בין העובדה שמדובר בחנות שלנו לבין מכירת הדגם בפועל.
יש מצבים בהם אנחנו מחליטים למכור דגמים מסויימים רק בחנויות מסוימות, בגלל זה כתבתי לך במפורש היכן ניתן להשיג את המסכים בחודש הקרוב.

matan-d

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
באמת שקשה לי להבין למה היבואן לא מוכר מוצרים שלו בסניפים שלו, אבל לרשתות אחרות הוא כן מוכר.. אני כנראה יצתרך להמתין עד שתחליטו למכור את המסך ללקוחות פרטיים (שאגב בסניף שלכם לא מודעים בכלל לעניין שהמסך נמצא בארץ ונמכר וחושבים שהוא אמור להגיע רק לקראת סוף שבוע הבא) או לקנות עכשיו את הS7 של שארפ וזהו, בלי לחכות.

hbs

חבר משקיען
מעורבות
9
נקודות
18
מה הבעיה אני לא מבין, הם מוכרים את הטלויזיה ללקוחות פרטים ברשתות גדולות.
מה הבעיה לקנות בביג בוקס או ברשת השניה?

matan-d

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כי מן הסתם שאתה קונה מחנות אתה משלם מחיר הרבה יותר יקר מאשר שאתה קונה ישירות מהיבואן בלי "מתווך" שיקח עמלה, מה אתה חושב שהחנויות שרוכשות את המוצר מהיבואן לא רוצות לעשות רווח?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור