- מעורבות
- 315
- נקודות
- 83
היום סוף סוף פרקתי אחרי שנה את אוסף המיני דיסקים שלי.
שכחתי מהם, אני חייב להודות.
ושם ,בינהם, אלבום, שחרשתי עליו, אלהים יודע כמה.
כשהייתי בן 18 וקצת , שירתתי בשכם הרחוקה, במקום שכוח אל שמו חטמ"ר שומרון.
שירתתי בבסיס בו יכלנו לצאת הביתה לא מעט, וכמובן כמו הרבה חיילים, מה זה שעתיים נסיעה, בשביל להיות עם האוכל של הבית והמיטה הביתית, גם בשביל 2-3 שעות שינה ביום?
היה לי פאוץ (כן זוכרים את זה?), בו המינידיסק הנייד שלי , שעדיין קיים אצלי sony mz-r35, סוג של מכשיר קסם, שהיום , לצערי, כבר לא מייצרים מוצרים ברמה הזו. ושם נחו כמה דיסקים קבועים, שבכל נסיעה מאריאל לחטיבה השוממה, ובחזרה היתי מקשיב להם.
AFTP היה אחד מהם. על השאר בימים אחרים. היום על זה.
ללא ספק מאסטרפיס. האלבום מתחיל בDRIVE המופתי, פריטות הגיטרה,לחיצות הבאס, וקולו של סטייפ מהדהדות, על ההתחלה, כרעם ביום בהיר, עושות לנו הרגשה שהולך להיות פה מעניין.
האלבום ממשיך בקצב שלא נותן לנו מנוח, קופץ מקודר לשמח, Try Not to Breathe, אחריו, The Sidewinder Sleeps Tonite, ואז מגיע אחת היצירות המדהימות (לדעתי) שנכתבו, שאגב לוותה בקליפ מעולה, Everybody Hurts. מתחיל בבית שמהם אותנו:
When the day is long and the night, the night is yours alone,
When you're sure you've had enough of this life, well hang on
Don't let yourself go, 'cause everybody cries and everybody hurts sometimes
[YOUTUBE]pudOFG5X6uA[/YOUTUBE]
האלבום ממשיך, לשיאים נוספים, Man on the Moon, Nightswimming ועוד.
האלבום הזה , מומלץ לכולם. משומעי הקלאסי-אופרה, לשומעים הבריטניספירס למיניהם.
מומלץ, בחום, להשיג לספריה.
[YOUTUBE]xQN7A6Vl1H4[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]1hKSYgOGtos[/YOUTUBE]
שכחתי מהם, אני חייב להודות.
ושם ,בינהם, אלבום, שחרשתי עליו, אלהים יודע כמה.
כשהייתי בן 18 וקצת , שירתתי בשכם הרחוקה, במקום שכוח אל שמו חטמ"ר שומרון.
שירתתי בבסיס בו יכלנו לצאת הביתה לא מעט, וכמובן כמו הרבה חיילים, מה זה שעתיים נסיעה, בשביל להיות עם האוכל של הבית והמיטה הביתית, גם בשביל 2-3 שעות שינה ביום?
היה לי פאוץ (כן זוכרים את זה?), בו המינידיסק הנייד שלי , שעדיין קיים אצלי sony mz-r35, סוג של מכשיר קסם, שהיום , לצערי, כבר לא מייצרים מוצרים ברמה הזו. ושם נחו כמה דיסקים קבועים, שבכל נסיעה מאריאל לחטיבה השוממה, ובחזרה היתי מקשיב להם.
AFTP היה אחד מהם. על השאר בימים אחרים. היום על זה.
ללא ספק מאסטרפיס. האלבום מתחיל בDRIVE המופתי, פריטות הגיטרה,לחיצות הבאס, וקולו של סטייפ מהדהדות, על ההתחלה, כרעם ביום בהיר, עושות לנו הרגשה שהולך להיות פה מעניין.
האלבום ממשיך בקצב שלא נותן לנו מנוח, קופץ מקודר לשמח, Try Not to Breathe, אחריו, The Sidewinder Sleeps Tonite, ואז מגיע אחת היצירות המדהימות (לדעתי) שנכתבו, שאגב לוותה בקליפ מעולה, Everybody Hurts. מתחיל בבית שמהם אותנו:
When the day is long and the night, the night is yours alone,
When you're sure you've had enough of this life, well hang on
Don't let yourself go, 'cause everybody cries and everybody hurts sometimes
[YOUTUBE]pudOFG5X6uA[/YOUTUBE]
האלבום ממשיך, לשיאים נוספים, Man on the Moon, Nightswimming ועוד.
האלבום הזה , מומלץ לכולם. משומעי הקלאסי-אופרה, לשומעים הבריטניספירס למיניהם.
מומלץ, בחום, להשיג לספריה.
[YOUTUBE]xQN7A6Vl1H4[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]1hKSYgOGtos[/YOUTUBE]