Audiolab 8000s ומגברים נוספים לחיבור לק"ב

rberkner

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
אני לקראת רכישה בתחום הסטריאו + ק"ב. השאיפה שלי לחבר חיבור פשוט בין השניים, כלומר להינות מסטריאו איכותי בצורת מגבר סטריאו, תוך שימוש בחיבור לקולנוע ביתי "לא מסובך". הכוונה לחיבור שאינו דורש משחק עם הוליום. הבנתי שיש מספר מגברים שיש להם מעגל AV loop או שמות אחרים שמאפשרים זאת. ראיתי שגם לאדיולב יש מעגל כזה. שמעתי מספר רמקולים בפיוז עם מגברים של NAD, ROTEL ושל MF. מאוד האהבתי את הצליל של NAD אבל אין להם מעגל כזה. את הרוטל לא אהבתי -חריף מידי לטעמי. ה- MF יקר מאוד.
את האדיולב לא שמעתי אבל הבנתי שהצליל שלו נוטה יותר ל NAD מאשר לרוטל ולכן הוא מועמד טוב.
בכתבה של ליאור על האדיולאב הוא ציין שהבמה של אדיולב ממוצעת/טובה אבל לא יוצאת מגבולות הרמקולים. מכיוון שאני מאוד אוהב במה גדולה רציתי לדעת האם יש מגבר אחר שנותן במה גדולה בשילוב עם מעגל החיבור לק"ב ובתקציב נורמלי (סביב 4K)?
בנוסף המלצות למגברים נוספים בעלי חיבור שאינו דורש משחק עם הווליום יתקבלו בברכה.

תודה
רוני

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
איזה רמקולים יש לך ? להם יש תפקיד חשוב לא פחות ואף יותר בקביעת מאפייני הצליל.
בתקציב הזה אין הרבה מגברים משולבים שכוללים מעגל LOOP לקולנוע ביתי.
האם יד שניה גם יכול לבוא בחשבון?

דרך אגב, העובדה שאין למגבר מעגל שכזה איננה סוף העולם: פעם אחת מבצעים התאמת ווליומים, מוצאים מה היא הנקודה האידאלית של הווליום ברסיבר ומרגע זה, בכל פעם שאתה רוצה לצפות בסרט, מזיזים את הווליום לנקודה זו וחסל.

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
לגבי מעגל AV

שקול ברצינות עד כמה הוא מכריע עבורך.

למיעוט קטן מאוד של מכשירים יש מעגל כזה. השאלה היא:

1. האם לא תבחר במגבר הטוב ביותר מבחינת הצליל ומבחינת הערך לכסף רק בגלל שאין לו אופציה כזו?
2. עד כמה אתה חושב שבמערכת ברמה כזו תושפע איכות הצליל בקולנוע הביתי ממעבר דרך מעגל מיותר של קדם מגבר בתוך מגבא סטראו? בהתחשב ברמת הרסיבר ומעגלי הקדם שבתוכו, ההנחתה באיכות לא תהיה דרמתית, מן הסתם.

בקיצור, במקומך לא בטוח שהייתי מגביל את עצמי.

a_yaron

אוהב את התחום
מעורבות
3
נקודות
18
שקול ברצינות עד כמה הוא מכריע עבורך.

למיעוט קטן מאוד של מכשירים יש מעגל כזה. השאלה היא:

1. האם לא תבחר במגבר הטוב ביותר מבחינת הצליל ומבחינת הערך לכסף רק בגלל שאין לו אופציה כזו?
2. עד כמה אתה חושב שבמערכת ברמה כזו תושפע איכות הצליל בקולנוע הביתי ממעבר דרך מעגל מיותר של קדם מגבר בתוך מגבא סטראו? בהתחשב ברמת הרסיבר ומעגלי הקדם שבתוכו, ההנחתה באיכות לא תהיה דרמתית, מן הסתם.

בקיצור, במקומך לא בטוח שהייתי מגביל את עצמי.

איל כמו שאתה רואה אני לא היחיד שלא ירכוש מגבר סטראו ללא חיבור AV :)
גם אני חשבתי על הAudiolab הזה או על הארקם A75 ולבסוף לא היתי ממש מרוצה ולא ראיתי הרבה מגברים נוספים במחיר דומה לזה עם חיבור הAV אז כצעד יאוש רכשתי CDP אשר שיפר לא פחות מהם את הסוואנד במערכת

אם לא מפריע לך שהמתג מאחור אז היה למכירה כיד שניה פליניוס 8200 אשר כולל מעגל AV אולי הוא עדין קיים

רוני תמשיך לחפש ואם תמצא אני אשמח לדעת

ירון

rberkner

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
תודה על התגובות.
אני לא רוצה להתעסק עם התאמת ווליומים. אני רוצה אפשרות להלחיצה אחת בשלט אוניברסלי ומעבר בין סטריאו איכותי לבין ק"ב.
לכן הפונקיצה חשובה לי מאוד. ראיתי בלוח אחר Musical Fidelity A300. הבנתי שיש לו מעגל AV loop.
נא דעתכם.

תודה
רוני

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
זה לא כזה מסובך... בסה"כ לחיצה אחת בשלט, סיבוב הווליום ברסיבר עד לחצי (בד"כ) וזהו.

דעתנו על ה-A300 ? זה מגבר מחברה מכובדת. לגבי הסאונד, זה עניין של טעם אישי, חייבים לשמוע.
לא סיפרת גם איזה רמקולים יש לך, זה חשוב בהתאמת מגבר.

zionm

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
מנסיון עם האוידולאב, המעבר בין המצבים לא ניתן לביצוע באמצעות השלט. אני לא בטוח לגבי מגברים אחרים, אבל נדמה לי שבד"כ זה כך.

יחד עם זאת, אני חייב לציין שאני עובד כך וזה מאוד נח (וגם יש לי התאמה משולמת עם רסיבר ימהה, בנושא של Gain).

rberkner

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
מנסיון עם האוידולאב, המעבר בין המצבים לא ניתן לביצוע באמצעות השלט. אני לא בטוח לגבי מגברים אחרים, אבל נדמה לי שבד"כ זה כך.

יחד עם זאת, אני חייב לציין שאני עובד כך וזה מאוד נח (וגם יש לי התאמה משולמת עם רסיבר ימהה, בנושא של Gain).

ZIONM

אתה יכול לפרט בבקשה מה הכוונה "אני עובד כך וזה מאוד נח" - איך ואם איזה מגבר.

תודה
רוני

zionm

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
היי רוני,
הכוונה היא שהשימוש במעגל שהזכרת, מאוד נח לעומת מגבר סטריאו ללא מעגל זה.
אם לא הייתי ברור - ברשותי audiolab 8000S, שמחובר אליו רסיבר ק"ב של ימהה (מה pre out של הרסיבר ל power in של האודיולאב).
ציון

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור