אני לקראת רכישה בתחום הסטריאו + ק"ב. השאיפה שלי לחבר חיבור פשוט בין השניים, כלומר להינות מסטריאו איכותי בצורת מגבר סטריאו, תוך שימוש בחיבור לקולנוע ביתי "לא מסובך". הכוונה לחיבור שאינו דורש משחק עם הוליום. הבנתי שיש מספר מגברים שיש להם מעגל AV loop או שמות אחרים שמאפשרים זאת. ראיתי שגם לאדיולב יש מעגל כזה. שמעתי מספר רמקולים בפיוז עם מגברים של NAD, ROTEL ושל MF. מאוד האהבתי את הצליל של NAD אבל אין להם מעגל כזה. את הרוטל לא אהבתי -חריף מידי לטעמי. ה- MF יקר מאוד.
את האדיולב לא שמעתי אבל הבנתי שהצליל שלו נוטה יותר ל NAD מאשר לרוטל ולכן הוא מועמד טוב.
בכתבה של ליאור על האדיולאב הוא ציין שהבמה של אדיולב ממוצעת/טובה אבל לא יוצאת מגבולות הרמקולים. מכיוון שאני מאוד אוהב במה גדולה רציתי לדעת האם יש מגבר אחר שנותן במה גדולה בשילוב עם מעגל החיבור לק"ב ובתקציב נורמלי (סביב 4K)?
בנוסף המלצות למגברים נוספים בעלי חיבור שאינו דורש משחק עם הווליום יתקבלו בברכה.
תודה
רוני
את האדיולב לא שמעתי אבל הבנתי שהצליל שלו נוטה יותר ל NAD מאשר לרוטל ולכן הוא מועמד טוב.
בכתבה של ליאור על האדיולאב הוא ציין שהבמה של אדיולב ממוצעת/טובה אבל לא יוצאת מגבולות הרמקולים. מכיוון שאני מאוד אוהב במה גדולה רציתי לדעת האם יש מגבר אחר שנותן במה גדולה בשילוב עם מעגל החיבור לק"ב ובתקציב נורמלי (סביב 4K)?
בנוסף המלצות למגברים נוספים בעלי חיבור שאינו דורש משחק עם הווליום יתקבלו בברכה.
תודה
רוני