Audio Technica AT-LP5

דוד סלטר

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
שלום,
מחפש לקנות דחוף את דגם הפטיפון Audio Technica AT-LP5 ולא מוצא אותו בארץ דרך היבואן מודן אלקטרוניקה.
האם יש יבואן אחר שניתן למצוא אצלו לקנות פטיפון זה?

רונן ש

חבר משקיען
מעורבות
270
נקודות
63
עכשיו באמת מתוך סקרנות:
למה דווקא הדגם הזה? בגלל ה-A/D הפנימי?
אתה רוצה לדגום תקליטים ולהמיר לקבצים?

נערך לאחרונה ב:

דוד סלטר

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
שלום רונן, אני חושב שאהבתי את העיצוב, הכובד, ההנעה הישירה , לא לגמרי ידני , המחיר שבמסגרת התקציב, היכולת להמיר לקבצים קוסמת אבל לא שיקול מכריע וכמובן הביקורות הטובות. יש לי מגבר עם יציאת phono אשמח להמלצות נוספות בתחום המחיר של ה at-lp5, שקלתי את ה rega - rp1 ut, ואת ה pro-ject debut carbon שניתן לקנות בארץ ואני לא בטוח.

רונן ש

חבר משקיען
מעורבות
270
נקודות
63
או קיי.
הכל שאלה של מה שאתה רוצה להשיג.

לגבי שני הדגמים האחרים אליהם אתה משווה, ה-Rega וה-Pro-ject, לדעתי (הלא בדוקה) אתה משלם עבור ה-AT סכום גבוה יותר מהם ובהפרש לא לגמרי זניח, ומקבל ממיר מובנה ודרגת phono מובנית. Fair enough.
כלומר - מין חבילה משולבת, שנראית קוסמת, אבל די מגבילה אותך בעתיד, אם אי פעם תתעניין בשיפור איכויות.

ואתה אומר שיש לך כבר מגבר עם כניסת Phono (כניסה, כן?), ונושא ההמרה הוא לא השיקול הדרמטי.
אם איכות סאונד ויכולת צמיחה בעתיד מדברות אליך, הייתי לוקח עוד נשימה ושם את מלוא התקציב על פטיפון "נטו". תמצא פה בפורום יודעי דבר עם הרבה יותר ידע ממני לגבי דגמים, זרועות, ראשים, ויכולות שידרוג.

אתה מציין "לא לגמרי ידני" כנקודת זכות, ולפטפונאים 'רציניים' זה עושה מין תחושת צריבה לא נעימה בגב התחתון. מה בדיוק אתה מחפש ב"לא לגמרי ידני"?

דוד סלטר

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
כדי לדוג' להחליף מ 33 ל45 בREGA צריך להרים את הפלטה ולסדר את הרצועה ידנית- עבורי שמחפש נגן שבסיום יחזיר את הזרוע ויכבה , זה יותר מדי התעסקות. "פטיפונאי רציני" ,אני עדיין לא. וסליחה מראש על תחושת הצריבה..:)
אגב, משהו יכול להגיד לי (בטח אני לא הראשון ששואל), כמה משלמים מסים על פטיפון שנקנה ברשת , בנוסף למע"מ ? לא ראיתי שמופיע פטיפון ברשימת המסים המרוכזים של רשות המסים
http://62.219.95.10/misimmerukht/

נערך לאחרונה ב:

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
למה אתה רוצה פטיפון ?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור