- מעורבות
- 754
- נקודות
- 113
שרשור תגובות עבור המאמר: Astell & Kern AK100 – נגן נייד אודיופילי במבחן
"נגן אודיופילי" זה נחמד, אבל השיפורים מדור לדור של סמארטפונים מאוד בולטים. לא יודע מי כאן האזין אי פעם או לאחרונה ל"נגן אודיופילי ייעודי", אבל הסמארטפונים סוגרים את הפערים יפה. תמיד יהיו פערים לטובת הנגנים היעודיים אבל זה עולם הולך ונעלם, בסוף הנגנים ייעלמו כי הפערים יהיו זניחים והשוק מזערי.מה זה יכולות ניגון גבוהות?
אתה משווה סמארטפונים רגילים לנגנים ניידים "אודיופיליים"? זה בכלל לא באותה ליגה.
יש לי HTC ONE, דגם דגל יחסית חדש (כשנה). האמן לי, ידידי, שהאיכות שלו לא מדגדגת את האיכות של הנגנים האלה, והאיכויות לעולם לא ידגדגו, כי זה אף פעם לא תהיה עדיפות של היצרניות מהסיבה שאתה ציינת - שוק מזערי."נגן אודיופילי" זה נחמד, אבל השיפורים מדור לדור של סמארטפונים מאוד בולטים. לא יודע מי כאן האזין אי פעם או לאחרונה ל"נגן אודיופילי ייעודי", אבל הסמארטפונים סוגרים את הפערים יפה. תמיד יהיו פערים לטובת הנגנים היעודיים אבל זה עולם הולך ונעלם, בסוף הנגנים ייעלמו כי הפערים יהיו זניחים והשוק מזערי.
אז ליגה אחרת, כן או לא, נסה לחשוב מתי לאחרונה האזנת למוזיקה בהאזנה קשובה ברחוב או בתחבורה ציבורית, והתמונה תהיה ברורה. הנוחות של הכל במכשיר אחד, גם במחיר סאונד פחות במעט, מנצחת. אגב - אחד היתרונות של נגנים יעודיים מול הסמארטפונים הוא בהגבלת הווליום בסמארטפונים לדרגה די נמוכה. כבר יש פתרונות לזה בדמות ווליום חיצוני, מגברון קטנטן שעולה גרושים.
ה HTC ONE אכן דוגמא טובה: הנגן שלו טוב+. תשווה את הסאונד שלו לנגנים כמו האייפוד לפני 5 שנים. עולם אחר, אין מה להשוות בין הקירקור של האייפוד (שכולם גמרו עליו אז את ההלל) לבין מה שה HTC נותן לך היום. ואז לך ותקשיב לסוני אקספריה Z1 לעומת ה HTC. מאוד מעודד.
וביננו - נהדר ככל שיהיה הנגן היעודי בסקירה... היית קונה את זה במחיר הזה (700US$ ומטה בארה"ב) במקום לקנות מוזיקה, בידיעה שיש לך נגן סביר בסמארטפון?
שמע, בינינו, אני מניח שלא אני , לא אתה, ומעטים מבאי הפורום מבלים דקות ארוכות כל יום בהליכה ברחוב או בתחבורה ציבורית.זה לא עניין שלי מחיר, אלא מי רוצה להסתובב עם עוד גדג'ט?
שמע, בינינו, אני מניח שלא אני , לא אתה, ומעטים מבאי הפורום מבלים דקות ארוכות כל יום בהליכה ברחוב או בתחבורה ציבורית.
אם אני צריך לזרוק עוד קופסת גפרורים בתיק כשאני בטיסות או בנסיעות, כדי לשמוע טוב יותר, אז אין לי בעיה.
אבל אכן, זה מטרד. לכן אני חושב שכדי שיהיה לדברים האלה זכות קיום, הם צריכים להיות הרבה יותר ורסאטיליים ממה שיש היום. רק אז יוכלו לתת פייט לסמארטפונים.
או פשוט לעשות סמארטפון אודיופילי!
אחת הסיבות שקניתי את האקספריה Z1 היא בדיוק היכולת הזו. עוד לא העמסתי מוזיקה על המכשיר כדי לבדוקאם הבנתי נכון הדגמים החדשים של סמסונג עם האנדרואיד האחרון יודעים להוציא אודיו ב USB בדיוק כמו מחשב - ואז אפשר לשדך לו איזה דאק+מגבר אזניות שתרצה, כולל ה IQUBE הזה וכל חבריו ומכריו.
אני טועה ?