למתנוש, המוסיקה של ווטרס בדיסק זכתה לציון 9 אצל פרמר... ולאחר שקראתי שוב בייתר פירוט אני לא מוצא שהוא תיאר אותה כמחורבנת. בינתיים המון גויים בעולם מבינים את המצב הרבה יותר נכון מהרבה יהודים שאני מכיר. העובדה כי יש רצון מצד גורמים אינטרסנטים בתקשורת הממוסדת ובאליטות להציג כאילו אנחנו בודדים ומבודדים..טוב זה עניין לפוסט אחר. בכל ההתקשורויות שלי עם אנשים בעולם דרך הרשת טרם נתקלתי בהטייה מכוונת נגדי כיהודי/ ישראלי.
נמר, זה בעייתי לשמוע אומן בפריזמה של הדעות שלו / התנהלות חייו האישיים. סה"כ המוסיקה שאומן יוצר היא מתוך ארון השדים הפנימי שלו -או שאוהבים או שלא. את התוצאה לא את הדרך. מה שנכון, גם מבחינתי, אני את החרמות שלי עושה בכיף על הקמארי/ בימה / בית ליסין ( לא הולך להצגות ) , מנשה נוי ( לא קונה טרה) , עמוס עוז ודומיו, מקדונלדס ( חרם בריאות הגוף והנפש) ועוד בחירות שלי למי אני נותן את כספי. מבחינתי הכל מנומק ברמה ריגשית ושיכלית כאחד, אגב, גם ווטרס זכותו להחרים כאינדיבידואל, אבל לעשות מזה מפעל חיים על אדני שקר ושנאה ולחבור לכל כוחות החושך על פני הגלובוס..? מסופקני.למזלינו היום ניתן להנות מאומנותו של האדם בלי לפרנס אותו ישירות. דיסקים יד שנייה , יוטיוב וכדומה.
בקשר לבובו, אם היטלר היה מוציא דיסק ואו , יותר גרוע, סטאלין, והיית שומע אותו בשמחה ובהערצה...טוב, זה היה חריג מאוד לעניות דעתי. על גבול הביזאר.
גיימס בראון מכה נשים, צט בייקר חרא בןאדם ונרקומן ונוטש ואנטי חבר , זוהר ארגוב עשה כמה דברים שהדעת לא נותנת ( במידה ומסכימים שגבר מזרחי עם הנראות שלו יכל לקבל משפט הוגן בישראל של שנת ה70 ..ובעצם עד היום) , דייגו מראדונה מעודד כל רודן ומדבר שטויות ללא הרף ( וגם אנטישמי לדעתי מתוקף עמדתו השמאל מרקסיסטית או השד יודע ) , שון פן ..שון פן... אדיוט לא נורמאלי וסוג של בן דוד של דייגו. אבל מה לעשות כל אחד מהם הוא אולי ה-ענק בתחומו ( דייגו הגדול בכל הזמנים בלי אולי) ואי אפשר להתעלם מהאומנות שלהם, רק לנסות לנתק את האומנות מהאדם. אחרת העולם באמת יהיה חשוך.
נ.ב התגובה שלי קצת לא מסודרת, אבל העניין מקיף נושאים רבים שחורגים ממוסיקה ואודיופיליה, שכל אחד מהם יכול להכיל התכתבויות שלמות וארוכות...