96 שעות ראשונות עם ה-PANASONIC 50V20

gzohar

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לפני כחודש התחלתי לעשות סיבוב בחנויות במטרה לקנות מסך LCD/LED כי זה מה שכולם אומרים שהכי כדאי לקנות. כגובה הציפיות לגבי טכנולגיית LED כך גובה האכזבה. בכל המסכים רואים טוב HD אך ברגע שעוברים לערוץ 10/2 התמונה ניראית פשוט זוועה (פיקסליזציה/הילות/תמונה "שטוחה" ומה לא...). קשה לי להבין למה עמישראל נוהה אחרי מסכי LED/LCD כשלפחות 70-90% מהזמן רואים ערוצי SD שנראית על המסכים האלו פשוט נורא (במיוחד בגדלים של 42"/46").
בעקבות הסקירה של ליאור (תודה גדולה ליאור) ניגשתי לאחת החנויות המתמחות (כי בכל הרשתות הגדולות כמעט ולא מחזיקים פלזמות) לראות בעיניים את הפלזמות החדשות של פנסוניק.
את המפגש שלי עם הפלא הטכנולוגי שנקרא 50V20 ניתן לתאר במילים "אהבה ממבט ראשון".
איכות ה-HD היא לא פחות ממדהימה ובשידורי SD היא משאירה את כל מסכי ה-LED/LCD מאחור (ההבדל ניכר במיוחד במסכים הגדולים). כמו כל עמישראל גם אני שמעתי שפלזמות משתקפות/נצרבות/מאבדות גז ועוד שאר קישקושים ונירתעתי. אחרי חודש של חפירות בפורומים מקצועיים בארץ ובעולם הבנתי שמדובר במחלות של דורות ישנים שלא רלוונטיות לדורות הנוכחיים וגם הבנתי שאני פשוט חייב אחת כזאת.
בערב החג הגיעה הגיעה הטלויזיה ולהלן התרשמות ומחשבות אחרי ה-96 שעות הראשונות:
1. איכות SD בערוצים 10/11/22 - מרשימה. לא ראיתי טלויזיית LED/LCD גדולה שנותנת תמונה כל כך שקטה, נקייה ועמוקה כמו ה-V20 - כאן הפלזמה לוקחת בגדול.
2. איכות SD בערוצי YES 1/2/3/4 (ממיר MAX) - מדהימה. פשוט תחושה של ישיבה באולם קולנוע. ואנחנו מדברים על SD!
3. איכות HD - פנומנאלית! (STREAMER).
4. השתקפויות - לטלויזיה פילטר שעושה עבודה מעולה. מימין לטלויזה יש יציאה של כ-3מ לגינה ובשעות היום אין שום בעייה. הסוני טריניטרון שעמדה שם קודם השתקפה בטירוף לעומת הפאנאסוניק. בקיצור - אין בעיית השתקפויות מורגשת.
5. סאונד - מרשים אך פחות רלוונטי בגלל חיבור למערכת.
6. אינטרנט - נחמד אך מוגבל.
7. סטרימר פנימי - מגניב. עובד יופי עם מגוון קיבצי וידאו/אודיו/תמונות. לא בדקתי עדיין את ה-DLNA.
8. אינטרנט אלחוטי - לא כל דונגל עובד. פחות רלוונטי כי הטלויזיה מחוברת בחיבור קווי.
9. חיבורי USB - מנגנים מדיסק-און-קי. לא מנגנים קבצים מדיסק קשיח (2.5").
10. עזבו אתכם מסעיפים 6-9 ותחזרו לסעיפים 1-5 - תמונה מ-ד-ה-י-מ-ה בניגון כל סוג של תוכן.
11. שוב תודה לליאור על הסקירה שפתחה לי צוהר לעולם הפלזמות שחשבתי לתומי שמת מזמן.
12. תודה למהנדסים של PANASONIC (ואולי גם של PIONEER) על תיכנון הפלא הטכנולוגי הזה.
13. ושוב תודה לליאור על הסקירה (great)

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
תתחדש!
איזה מסכים בדקת?
יש לי מסך פנסוניק מלפני כמה שנים, אני מופתע שפלזמה עדיין טכנולוגיה שולטת

gzohar

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תתחדש!
איזה מסכים בדקת?
יש לי מסך פנסוניק מלפני כמה שנים, אני מופתע שפלזמה עדיין טכנולוגיה שולטת

כשחשבתי לקנות LED בדקתי את סידרה 8 של פיליפס וסידרה 7 של שארפ שהיו הכי מוצלחות בעיניי מבין ה-LED. ועדיין כמו שכתבתי איכות ה-SD בשתיהן הייתה נוראית: השחור הוא אפור, הלבן הוא סגול וכל הבעיות של ה-LCD עדיין נמצאות. התחושה שלי הייתה כאילו מסתכלים על מסך מחשב גדול עם תמונה "שטוחה" ורועשת. בלי גוונים ובלי עומק. לפעמים ה-SD נראה כמו סרטון מ-YOUTUBE...
בפלזמות העפתי מבט גם בסמסונג וב-LG אבל התמונה של הפאנאסוניק שבתה אותי.
גם נושא ההשתקפויות שמאד הפחיד אותי בגלל יציאה גדולה לגינה היה נראה לי יותר טוב בפאנאסוניק. על זה אני לא חותם כיוון שמאוד קשה לבחון את זה בחנויות בגלל תנאי תאורה שונים באיזורים שונים בחנות.
נקודה נוספת שאמנם פחות חשובה אבל גם רלוונטית היא העיצוב הנקי והדק של המסך. נראה הרבה יותר אלגנטי וסולידי ובלי גימיקים מצועצעים (גם הצבע האפור של המסגרת נראה במציאות הרבה יותר טוב מאשר בתמונות).
כל האורחים שעברו אצלנו בחג התרשמו מאיכות התמונה, במיוחד ביחס לגודל המסך. לכולם יש LCD ונראה לי שלפחות אצל חלקם המסך הבא הוא פלזמה :rolleyes:

מבחינתי: PLASMA RULES! :D

arixon

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
היי,

אני עומד בפני דילמה זהה לשלך ונתקלתי בדגם הנ"ל http://www.eurocomdc.co.il/?CategoryID=222&ArticleID=970
האם זה הדגם המדובר? כמו כן, איפה אתה ממליץ לרכוש ובכמה אפשר להשיג את הטלויזיה היום?
תודה רבה!

gzohar

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
זה הדגם. כל עוד אתה קונה ממפיץ מורשה אז לא נראה לי שזה משנה ממי אתה קונה כי ההובלה וההתקנה מתבצעים ישירות ע"י יורוקום והמפיץ הוא רק מתווך בעסקה.
תעשה סיבוב בחנויות מתמחות באיזור שלך ותתמקח.

בני בנקר

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אינני יודע על מה מסתמכת הנחרצות שלך נגד lcd led

כשחשבתי לקנות LED בדקתי את סידרה 8 של פיליפס וסידרה 7 של שארפ שהיו הכי מוצלחות בעיניי מבין ה-LED. ועדיין כמו שכתבתי איכות ה-SD בשתיהן הייתה נוראית: השחור הוא אפור, הלבן הוא סגול וכל הבעיות של ה-LCD עדיין נמצאות. התחושה שלי הייתה כאילו מסתכלים על מסך מחשב גדול עם תמונה "שטוחה" ורועשת. בלי גוונים ובלי עומק. לפעמים ה-SD נראה כמו סרטון מ-YOUTUBE...
בפלזמות העפתי מבט גם בסמסונג וב-LG אבל התמונה של הפאנאסוניק שבתה אותי.
גם נושא ההשתקפויות שמאד הפחיד אותי בגלל יציאה גדולה לגינה היה נראה לי יותר טוב בפאנאסוניק. על זה אני לא חותם כיוון שמאוד קשה לבחון את זה בחנויות בגלל תנאי תאורה שונים באיזורים שונים בחנות.
נקודה נוספת שאמנם פחות חשובה אבל גם רלוונטית היא העיצוב הנקי והדק של המסך. נראה הרבה יותר אלגנטי וסולידי ובלי גימיקים מצועצעים (גם הצבע האפור של המסגרת נראה במציאות הרבה יותר טוב מאשר בתמונות).
כל האורחים שעברו אצלנו בחג התרשמו מאיכות התמונה, במיוחד ביחס לגודל המסך. לכולם יש LCD ונראה לי שלפחות אצל חלקם המסך הבא הוא פלזמה :rolleyes:

מבחינתי: PLASMA RULES! :D

יש לי בבית 9 חודשים את ה led 46SV685DG של טושיבה והתמונה שלה,גם בערוצי sd טובים כמו 2 ו 10 היא מעולה.כנ"ל בערוצי מקור של הוט.
החיסרון היחידי שלה מבחינתי הוא הדמיון שלה לפלזמה בהשתקפויות.
אהה,שכחתי להזכיר,עדיין לא נצרבה...
הכי מגוחך שטושיבה נכנעה לטרנד הטיפשי של טלביזיה דקה בכל מחיר ומוכרת כעת במחירים גבוהים יותר, טלביזיות גרועות מסדרת SV עם תאורת edge במקום local dimming
אחורי.בעיני,הדבר החשוב ביותר בטלביזיה הוא איכות התמונה,עובי זה גימיק.מי שרוצה עננות וחוסר אחידות שילך על טלביזיה דקה.

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
מה שאני אומר כבר שנים (-: . אני נהנה כבר שנתיים מה50PY800 שלי ו"הדחתי" כמה חברים שקנו את ה 50V10 ואין עליהן !| שום LCD , LED או לא LED , איכות התמוננה מדהימה , הצבעיים חיים . הסברתי כאן בעבר שמעבר לאיכות התמונה ולסוגי הכניסות שום דבר נוסף בטלוויזה לא מעניין אותי . לסטרימינג וסרטים יש לי אקסטרימר ובתכלס כל מהשאפש לקבל מקופסאות חיצוניות לא רלוונטי עבורי , אפילו מערכת הסאונד של המכשיר לא חשובה , אני שומע דרך הרסיבר ולכן מבחינתי בחלק הכי חשוב - איכות התמונה אין כמו הפלאזמות של פנסוניק ובניהן כמובן על הסדרה V

Triton

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
בני, ה46SV685DG לא מייצגת את רוב הטלויזיות לד הדי מאכזבות,
היא הרבה ותר טובה מרובם, למרות שלא לא ראיתי הבדל בינה לבין הZV אני חושב, המקבילה לה, שהיא לא לד.

אהבתי אותה מאוד, (למעט backlight חלש קצת ומה שנראה לי חום עבודה גבוה יחסית).

נערך לאחרונה ב:

בני בנקר

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
ועוד איך יש הבדל,כאשר שתי הטלביזיות מכויולת,

בני, ה46SV685DG לא מייצגת את רוב הטלויזיות לד הדי מאכזבות,
היא הרבה ותר טובה מרובם, למרות שלא לא ראיתי הבדל בינה לבין הZV אני חושב, המקבילה לה, שהיא לא לד.

אהבתי אותה מאוד, (למעט backlight חלש קצת ומה שנראה לי חום עבודה גבוה יחסית).

איכות השחור והפרטים לעין ערוך גבוהה יותר בסדרת sv.טלביזיות ה led lcd המאכזבות
הן אילו שהיצרן השקיע מאמצים בעובי ולא באיכות התאורה האחורית.ולא כולן מאכזבות.

Triton

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
שניהם היו פה, ואחרי כיול, שום הבדל, אבל למה לא, תרויח ;).

gzohar

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
יש לי בבית 9 חודשים את ה led 46SV685DG של טושיבה והתמונה שלה,גם בערוצי sd טובים כמו 2 ו 10 היא מעולה.כנ"ל בערוצי מקור של הוט.
החיסרון היחידי שלה מבחינתי הוא הדמיון שלה לפלזמה בהשתקפויות.
אהה,שכחתי להזכיר,עדיין לא נצרבה...
הכי מגוחך שטושיבה נכנעה לטרנד הטיפשי של טלביזיה דקה בכל מחיר ומוכרת כעת במחירים גבוהים יותר, טלביזיות גרועות מסדרת SV עם תאורת edge במקום local dimming
אחורי.בעיני,הדבר החשוב ביותר בטלביזיה הוא איכות התמונה,עובי זה גימיק.מי שרוצה עננות וחוסר אחידות שילך על טלביזיה דקה.

בני, אם אתה מבסוט - אשריך.
בטושיבה לא התעמקתי בגלל היסטוריה מאכזבת.
אני עדיין עומד על דעתי - לא ראיתי אף מסך LED/LCD גדול(מעל 37"-40") שנותן תמונה משביעת רצון בשידורי SD. לא מחשיב את עצמי למבין גדול מידי ובכל זאת לא ראיתי מסך שלא רואים בו פיקסלים/מריחות/הילות ושאר מחלות...
על מה מסתמכת הנחרצות שלי? כיתות רגליים בחנויות, טעמי ודעתי האישית אחרי שראיתי אין ספור מסכים. תאמין לי שהיה לי קשה מאוד לעבור למחנה הפלזמה בגלל כל מיני דעות קדומות שאת חלקם גם אתה הזכרת. אבל אין מה לעשות. לפעמים צריך בחיים להאמין לעיניים שלך וכשצריך אז להגיד שהמלך הוא עירום - לא משנה כמה מוכרים יגידו לך שפלזמה זה פסה וה-LED הוא המלך החדש...
נ.ב.
השתקפויות? אולי בטושיבה. ב-V20 לא שמעו על המילה השתקפויות :D

נערך לאחרונה ב:

gzohar

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מה שאני אומר כבר שנים (-: . אני נהנה כבר שנתיים מה50PY800 שלי ו"הדחתי" כמה חברים שקנו את ה 50V10 ואין עליהן !| שום LCD , LED או לא LED , איכות התמוננה מדהימה , הצבעיים חיים . הסברתי כאן בעבר שמעבר לאיכות התמונה ולסוגי הכניסות שום דבר נוסף בטלוויזה לא מעניין אותי . לסטרימינג וסרטים יש לי אקסטרימר ובתכלס כל מהשאפש לקבל מקופסאות חיצוניות לא רלוונטי עבורי , אפילו מערכת הסאונד של המכשיר לא חשובה , אני שומע דרך הרסיבר ולכן מבחינתי בחלק הכי חשוב - איכות התמונה אין כמו הפלאזמות של פנסוניק ובניהן כמובן על הסדרה V

דני, אתה צריך להוסיף שיקול נוסף מעבר לאיכות התמונה המדהימה והחיבורים.
העיצוב הדק והיפה של ה-50V20 :D

בני בנקר

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
עוד לא נולדה הפלזמה ללא השתקפויות

בני, אם אתה מבסוט - אשריך.
בטושיבה לא התעמקתי בגלל היסטוריה מאכזבת.
אני עדיין עומד על דעתי - לא ראיתי אף מסך LED/LCD גדול(מעל 37"-40") שנותן תמונה משביעת רצון בשידורי SD. לא מחשיב את עצמי למבין גדול מידי ובכל זאת לא ראיתי מסך שלא רואים בו פיקסלים/מריחות/הילות ושאר מחלות...
על מה מסתמכת הנחרצות שלי? כיתות רגליים בחנויות, טעמי ודעתי האישית אחרי שראיתי אין ספור מסכים. תאמין לי שהיה לי קשה מאוד לעבור למחנה הפלזמה בגלל כל מיני דעות קדומות שאת חלקם גם אתה הזכרת. אבל אין מה לעשות. לפעמים צריך בחיים להאמין לעיניים שלך וכשצריך אז להגיד שהמלך הוא עירום - לא משנה כמה מוכרים יגידו לך שפלזמה זה פסה וה-LED הוא המלך החדש...
נ.ב.
השתקפויות? אולי בטושיבה. ב-V20 לא שמעו על המילה השתקפויות :D

אם החלטת על סמך ביקורים בחנויות,בהן בד"כ אין לך אפשרות לכייל כמו שצריך,בהן
אין לך שליטה על איכות הכבלים ,תנאי התאורה והמקורות שמתחברים לטלביזיות אז אשריך.
אני מתיחס קודם כל לביקורות מאתרים מקצועיים שאני סומך עליהם.תהנה מהקניה שלך
בכיף,אך תהיה זהיר בקטילת טלביזיות אחרות,

נ.ב.

אני מצרף קישור לבדיקה שנעשתה באתר מוכר:

http://www.dtown.co.il/articles/1071.html

נערך לאחרונה ב:

gzohar

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אם החלטת על סמך ביקורים בחנויות,בהן בד"כ אין לך אפשרות לכייל כמו שצריך,בהן
אין לך שליטה על איכות הכבלים ,תנאי התאורה והמקורות שמתחברים לטלביזיות אז אשריך.
אני מתיחס קודם כל לביקורות מאתרים מקצועיים שאני סומך עליהם.תהנה מהקניה שלך
בכיף,אך תהיה זהיר בקטילת טלביזיות אחרות,

נ.ב.

אני מצרף קישור לבדיקה שנעשתה באתר מוכר:

http://www.dtown.co.il/articles/1071.html

לקונה הסביר אין דרך להתרשם מטלויזיה מלבד קריאת ביקורות וביקור בחנויות (עם כל הבעיות שקשורות באפשרות להתרשם בצורה אמיתית מהמכשיר באולמות התצוגה).
אני מבין שאתה מרוצה מהטושיבה ואני באמת ובכנות שמח בשבילך!
ציינתי את הדברים שהפריעו לי בטכנולוגיית ה-LED/LCD שבאולמות התצוגה לעומת מסכי הפלזמה. אולי אם היה אולם שבו כל הטלויזיות היו מכויילות ובתנאי תאורה אופטימליים הייתי רואה דברים אחרים אבל לא מצאתי אולם תצוגה כזה... ובכלל, מדובר בהתרשמות סובייקטיבית ובעניין של טעם אישי.
לא העליתי את הדברים במטרה לקטול טלויזיה מסויימת אלא לציין את דעתי שבגדלים של מעל 40"-37" יש לטכנולוגיית ה-LCD בעיות שעדיין לא נפתרו בשידורי SD שניצפים לפחות 80% מהזמן בלפחות 80% מהסלונים בישראל. שוב, זו דעתי והתרשמותי האישית ביחס לטכנולוגיית ה-LCD וטכנולוגיית הפלזמה שנעלמה מהרבה חנויות ורשתות. אנשים ניזונים מדעות קדומות ביחס לטכנולוגיית הפלזמה וכדאי שיקבלו עוד דעה ויתרשמו בעצמם לפני הקנייה הבאה. יהיו כאלה שיסכימו ויהיו כאלו שלא. וזה בסדר. בשביל זה יש מגוון טכנולוגיות, יצרנים ודגמים וכל אחד שייקנה את מה שקולע לטעמו ולשאר השיקולים שלו.
לגבי סקירות, אני מצרף לך שתיים שכוללות תוצאות לאחר כיול וטבלאות השוואה, וציטוטים נבחרים:

http://www.avforums.com/review/Toshiba-46SV685-LED-LCD-HDTV-Review.html

http://www.avforums.com/review/Panasonic-V20-TX-P50V20B-50V20-HDTV-Plasma-Review.html

Conclusion

Toshiba’s 46SV685 is not an astonishingly well performing display, but it is an expensive one. Other than the commendable post-calibration Greyscale performance, there is really little that stands out about this display other than its price tag.

If you want deep blacks, accurate colours and excellent motion resolution then the V20 offers these things in spades. It’s one of the best TVs currently available for accurate picture quality and comes highly recommended.

נערך לאחרונה ב:

zik40

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
8
השתקפויות בפנסוניק V20

שלום חברים,
לפני יומיים קיבלתי את הפנסוניק החדשה שלי 42V20 .
אכן רואים מצויין , ב-HD ממש תענוג וגם בשאר הערוצים רואים היטב (ממיר יס HD ).
אך להיות הוגנים- יש השתקפויות !
אין לי הרבה ניסיון- ויתכן ובפלזמות אחרות המצב גרוע יותר אך לא ניתן לאמר שאין השתקפויות.
כשאני לא סוגר תריסים בצד- יש קצת השתקפות ןיש לנו בקיר שמול הטלויזיה 2 מנורות
שמאירות כלפי הקיר האחורי (ולא ישירות למסך) וכשהן דלוקות- גם הם משתקפות.
פיספסתי משהו בתיפעול ?
תודה.
ציקי.

בני בנקר

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
יופי,מצאת סקירה לא טובה על הטושיבה.אני יכול לתת לך קישורים

לקונה הסביר אין דרך להתרשם מטלויזיה מלבד קריאת ביקורות וביקור בחנויות (עם כל הבעיות שקשורות באפשרות להתרשם בצורה אמיתית מהמכשיר באולמות התצוגה).
אני מבין שאתה מרוצה מהטושיבה ואני באמת ובכנות שמח בשבילך!
ציינתי את הדברים שהפריעו לי בטכנולוגיית ה-LED/LCD שבאולמות התצוגה לעומת מסכי הפלזמה. אולי אם היה אולם שבו כל הטלויזיות היו מכויילות ובתנאי תאורה אופטימליים הייתי רואה דברים אחרים אבל לא מצאתי אולם תצוגה כזה... ובכלל, מדובר בהתרשמות סובייקטיבית ובעניין של טעם אישי.
לא העליתי את הדברים במטרה לקטול טלויזיה מסויימת אלא לציין את דעתי שבגדלים של מעל 40"-37" יש לטכנולוגיית ה-LCD בעיות שעדיין לא נפתרו בשידורי SD שניצפים לפחות 80% מהזמן בלפחות 80% מהסלונים בישראל. שוב, זו דעתי והתרשמותי האישית ביחס לטכנולוגיית ה-LCD וטכנולוגיית הפלזמה שנעלמה מהרבה חנויות ורשתות. אנשים ניזונים מדעות קדומות ביחס לטכנולוגיית הפלזמה וכדאי שיקבלו עוד דעה ויתרשמו בעצמם לפני הקנייה הבאה. יהיו כאלה שיסכימו ויהיו כאלו שלא. וזה בסדר. בשביל זה יש מגוון טכנולוגיות, יצרנים ודגמים וכל אחד שייקנה את מה שקולע לטעמו ולשאר השיקולים שלו.
לגבי סקירות, אני מצרף לך שתיים שכוללות תוצאות לאחר כיול וטבלאות השוואה, וציטוטים נבחרים:

http://www.avforums.com/review/Toshiba-46SV685-LED-LCD-HDTV-Review.html

http://www.avforums.com/review/Panasonic-V20-TX-P50V20B-50V20-HDTV-Plasma-Review.html

Conclusion

Toshiba’s 46SV685 is not an astonishingly well performing display, but it is an expensive one. Other than the commendable post-calibration Greyscale performance, there is really little that stands out about this display other than its price tag.​

If you want deep blacks, accurate colours and excellent motion resolution then the V20 offers these things in spades. It’s one of the best TVs currently available for accurate picture quality and comes highly recommended.​

בלי סוף לאתרים מכובדים ביותר,שנותנים ביקורות מצוינות על המסך(קראת מה כתב ליאור קורן
בקישור שצרפתי,הן על איכות שידורי sd והן על השתקפויות יחסית לפלזמה ?).
יש כל כך הרבה פרמטרים באיכות תמונה,כיול נכון,איכות אות המקור,איכות כבל hdmi ועוד.
השורה התחתונה,כל מי שרואה את התמונה בטלביזיה שלי אומר כי לא ראה טובה יותר.

נערך לאחרונה ב:

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
ה"דקות" והעיצוב אינן חלק משמעותי

מבחינתי ואינן מהוות שיקול , מבחינתי הכי חשוב איכות התמונה של הפלאזמה . המכשיר שלי לא דק כמו ה V20 אבל איכות התמונה שלו שווה הכל . אני חושב עכשיו על חברות כמו B&O שלוקחות על העיצוב המדהים שלהם עשרות אלפי שקלים למכשיר כשבתכלס לא שווה יותר ממכשיירם שזולים מהן בעשרות אחוזים . מה זה חשוב אם המכשיר בעובי 30 ס"מ או 20 ס"מ ?? העיקר המטרה של המוצר - איכות התמונה !! .

ובקשר להשתקפויות .. ממה שאני הבנתי ב V20 הן לא כל כך נוראיות. לי אין בעיה כזאת כי אני בדרך כלל צופה בחדר חשוך ..

דני, אתה צריך להוסיף שיקול נוסף מעבר לאיכות התמונה המדהימה והחיבורים.
העיצוב הדק והיפה של ה-50V20 :D

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור