הסיפור של SONOS - מעשה באפליקציה

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
769
נקודות
113
שרשור תגובות לכתבה: https://www.dtown.co.il/sonos-story

amiglick

חבר אתר
מעורבות
2
נקודות
3
מדוייק מאד. כמעריץ סונוס ובעלים של מוצרי עלית שלה, אני מזדהה מאד עם האכזבה מהאפליקציה המעודכנת ומהאוזניות שלה שממש אבל ממש לא סיפקו את ההבטחות והציפיות.

רן לוי

אוהב את התחום
מעורבות
321
נקודות
63
מזדהה עם כל העובדות בכתבה המשובחת. לגבי האוזניות של סונוס דגם ACE: רכשתי אותן במכירה מוקדמת בסוף מאי 2024. זו הפעם הראשונה שאני רוכש מוצר של סונוס ורציתי להבין על מה כל הבאז. כמובן שהאפליקציה המקוללת מאוד אכזבה אותי, עד שתוקנה באופן סופי מבחינת השימוש באוזניות רק לאחר כחצי שנה. אבל, וזה אבל גדול. איכות הסאונד טובה מאוד. כמי שיש לו במקביל אפל איירפודס מאקס, אז ברור שהבאסים ותחושת הצליל העוטף והסוחף בסונוס פחות טובה.

בהשוואה לבוז קווייט קומפורט אולטרא ולסוני 1000 מארק 5 איכות הסאונד בסונוס טובה ומאוזנת בהרבה. בכלל האיזון בצליל של הסונוס ACE מאוד לטעמי, בצליל הבסיסי (לפני שנוגעים בסליידרים של הבאס והטרבל, באפקליקציה של סונוס אין אקולייזר מלא, וזה איננו חסרון מבחינתי, להיפך) אין הדגשה מלאכותית של הבאס כמו בבוז, אין את התחושה המעצבנת של לאודנס תמידי כמו בבוז ואין גם את תחושת הצליל הזול והפלסטיקי כמו בסוני. הפירוט בסונוס מצויין וגם הנוחות טובה מאוד למרות שהן יותר כבדות בכ-60 גרם (כ-312 גרם) מהסוני או הבוז ששוקלות כל אחת רק כ-250 גרם פלוס.

נקודה אחרונה היא נושא ביטול הרעשים. סונוס הרבה פחות טובות מאפל, בוז וסוני. אין שום ויכוח על כך. אני סובל כבר כחצי שנה מקיומו של אתר בנייה פעיל וקדחני ממש סמוך לדירתי. הקידוח בסלע בשלב החפירה והדיפון בלתי נסבל, וזו לשון המעטה. כבר ביום הראשון של הקידוחים התברר לי שהסונוס ACE מצליחה להתמודד עם רעשי הקידוח הרבה פחות טוב ומעבירה פנימה יותר רעש מאשר האפל איירפודס מאקס. אבל אחרי כמה ימים של שימוש החלטתי לוותר לגמרי על השימוש בפונקציית ביטול הרעשים באוזניות, גם בסונוס וגם באפל. הסיבה היא ששימוש ממושך במנגנון ביטול הרעשים באוזניות גרם לי לטינטון באוזן שמאל, טינטון זמני, שחלף אחרי כמה ימים לאחר שהפסקתי להשתמש במנגנון המזיק הזה מחשש שהטינטון יהפוך לקבוע. וכך ניצלתי מצרה גדולה. מאז אני משתמש באופן חופשי בשני דגמי האוזניות כשמנגנון ביטול הרעשים מבוטל טוטאל.

נערך לאחרונה ב:

Tamir Ivan

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
211
נקודות
43
מדוייק מאד. כמעריץ סונוס ובעלים של מוצרי עלית שלה, אני מזדהה מאד עם האכזבה מהאפליקציה המעודכנת ומהאוזניות שלה שממש אבל ממש לא סיפקו את ההבטחות והציפיות.
ציינת את הנקודה הכי כאובה באירוע הזה. חלק ניכר מלקוחותיה פשוט מעריצים אותה, בעיקר את החדשנות הטכנולוגית והפשטות בה ניתן ליהנות ממוסיקת multi room ושידוך בין רמקולים למערך רב ערוצי. זו גם הסיבה שכה התאכזבו מהקריסה של האפליקציה, גולת הכותרת של סונוס. כמי שסקר בשנים האחרונות את מקרני הקול שלה, אני יכול להעיד שמדובר במוצרים מצוינים, אבל ללא האפליקציה הם פשוט עומדים מיותמים ללא שימוש.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור