- מעורבות
- 753
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: https://www.dtown.co.il/samsung-smartwatch-6
הי @arix
תודה על תשומת הלב!
הי מיכאל, יש לי Vivoactive 4. אחרי כל כך הרבה שעות שימוש בו במגוון פעילויות ספורט, אני מרגיש שאני יודע בדיוק למה לצפות משעון ספורט חכם וישר מחפש מענה למינוסים שאני מוצא בשעון שלי...איזה גארמין יש לך?
זה אחד המינוסים של הגראמין שלי. אני מוצא את עצמי מתוסכל שאיני מצליח לקרוא הודעות ללא משקפי קריאה."כך יכולתי לקרוא ב- watch 6 טקסט קטן גם ללא משקפי קריאה" - זה ביי פאר האינפוט הכי דרמטי מבחינתי כאן ..
אני עם גרמין Epix Gen2 חדש דנדש, המסך גם AMOLED, השעון פנטסטי אבל בטקסט הקטנטן אני נופל בלי משקפיים (כותרות/שם השולח - כן קריא). איזה מספר אתה במשקפי הקריאה (אם מותר לחטט)?
הי מיכאל, יש לי Vivoactive 4. אחרי כל כך הרבה שעות שימוש בו במגוון פעילויות ספורט, אני מרגיש שאני יודע בדיוק למה לצפות משעון ספורט חכם וישר מחפש מענה למינוסים שאני מוצא בשעון שלי...
אני עם ה42 מ"מ. האמת עוד לא בדקתי את אפשרויות הקסטומיזציה (ממש חדש אצלי, החליף fenix), התיחסתי לברירות המחדל. המסך עצמו מעולה, עם קונטרסט נהדר והרבה בהירות - בפירוש שיפור מהותי מדגמים קודמים, ביחוד באור יום מלא. אם המחיר מוצדק או לא - סיפור אחר ומין הסתם לא רק סביב הפיצ'ר הזה.הי מיכאל, יש לי Vivoactive 4. אחרי כל כך הרבה שעות שימוש בו במגוון פעילויות ספורט, אני מרגיש שאני יודע בדיוק למה לצפות משעון ספורט חכם וישר מחפש מענה למינוסים שאני מוצא בשעון שלי...
זה אחד המינוסים של הגראמין שלי. אני מוצא את עצמי מתוסכל שאיני מצליח לקרוא הודעות ללא משקפי קריאה.
מסך כה גדול וטקסט כה קטן עם קונטרסט אפסי.
המספר שלי במשקפי קריאה הוא 1.75 ו- 1.25.
ב- Epix Gen2 במסך בגודל 47 מ"מ, עצום ביחס למסכים של שעונים אחרים. לבזבז כל כך הרבה נדלן ולא לאפשר קריאת טקסט בגודל מותאם אישית, זה באמת אכזבה, עוד בהתחשב במחיר של פי 4.
אנסה להסביר מנסיוני , קח בחשבון שזו לא משנה סדורה והכל בכפוף להטיות השיווקיות שאני חשוף אליהן כמו שאר הבריות ול"הנחות עבודה" שאנו לא תמיד מעדכנים בזמן אמת - בכל זאת זה תחום שמשתנה מהר:אולי משהו יכול להסביר לי למה צריך שעון של גרמין שיש הכל (בעיקר לספורט) בשעון של סמסונג או אפל...
זה לא רולקס אם רוצים שעון יוקרה למשל, סתם שעון חצי חכם...