- מעורבות
- 751
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: https://www.dtown.co.il/sony-wf-1000xm5-review
יצא לך להשוות את הסוני לאייפרפודס 2?תודה על הביקורות .
אזניות פשוט מעולות (מסוגן)- יש לי את ה MK3 ופוזל לשדרג
לא.יצא לך להשוות את הסוני לאייפרפודס 2?
אם כן, מבחינת סאונד, איך ההשוואה?
תודה.לא.
רק לראשונות.
ובדקתי המון חברות במקביל-גם יקרות בהרבה.
שום דבר לא התקרב לאיזון של הסוני (עבורי)
אין על מה .תודה.
מחפש אוזניות לריצות,
עוד לא שמעתי משהו שעוקף את האיירפודס 2 מבחינת סאונד אבל אין לי אפל אז לא רוצה לקנות אותן לפחות עד שאחליף לאייפון.
רץ עכשיו עם סוני 500 שלא יושבות מספיק טוב באוזן בזמן ריצה ואני מידי פעם צריך ללחוץ אותן לתוך האוזן שלא יפלו.
מעניין אם האלף יושבות יותר טוב.
תודה.
מחפש אוזניות לריצות,
עוד לא שמעתי משהו שעוקף את האיירפודס 2 מבחינת סאונד אבל אין לי אפל אז לא רוצה לקנות אותן לפחות עד שאחליף לאייפון.
רץ עכשיו עם סוני 500 שלא יושבות מספיק טוב באוזן בזמן ריצה ואני מידי פעם צריך ללחוץ אותן לתוך האוזן שלא יפלו.
מכיוון שהאייר פודס פשוט יושבות באוזן והסוני תקועות בתוך האוזן, לטעמי שתיהן תידרשנה בייצוב אחת לכמה דקות, במהלך ריצה שבה כל הגוף בולם זעזועים. במידה וזה מפריע לך, אזי כדי לשמור על האוזניה יציבה באוזן במהלך פעילות ספורטיבית, כדאי להשתמש באוזניות עם סנפיר. מהתנסותי, הסנפיר מייצב באופן אולטימטיבי.תודה.
מחפש אוזניות לריצות,
תודה תמיר על הכתבה ועל התגובה.מכיוון שהאייר פודס פשוט יושבות באוזן והסוני תקועות בתוך האוזן, לטעמי שתיהן תידרשנה בייצוב אחת לכמה דקות, במהלך ריצה שבה כל הגוף בולם זעזועים. במידה וזה מפריע לך, אזי כדי לשמור על האוזניה יציבה באוזן במהלך פעילות ספורטיבית, כדאי להשתמש באוזניות עם סנפיר. מהתנסותי, הסנפיר מייצב באופן אולטימטיבי.
הספוגים יחזיקו את האזניה בריצת מרתון .תודה תמיר על הכתבה ועל התגובה.
אם יש לך המלצות על אוזניות ספיר מוצלחת- אשמח.
אפשר גם בפרטי כדי לא לגנוב את הפוקום של השרשור מהסוני.
הי ליעד,איך הן בהשוואה ל linkbuds s? אהבתי אותן מאוד כי הן היו קלות . נהרסו לי ומחפש מחליף
קראתי את שתיהן , הייתי עם הlinkbuds s כמעט שנה . הביקורת באתר כלפי השמע בs מאוד חיובית, אבל אני לא כל-כך אהבתי .הי ליעד,
ה-Linkbuds S גם כן נסקרו כאן. ראה הקישור הבא:
הן כלל לא באותה הסקאלה מבחינת ביצועים, ANC ואיכות סאונד, ולכן לא יהיה נכון להשוות ביניהן.אוזניות Sony Linkbuds S במבחן - dtown
www.dtown.co.il
להבנתי, הכל שאלה של תקציב. ה- Linkbuds S טובות מאד למחירן, אבל אם התקציב שלך מאפשר זאת, אז שווה ללכת על ה- XM5.
בהצלחה!
הי ליעד,קראתי את שתיהן , הייתי עם הlinkbuds s כמעט שנה . הביקורת באתר כלפי השמע בs מאוד חיובית, אבל אני לא כל-כך אהבתי .
השאלה אם ההבדל מאוד דרמטי, בסוף מדובר באוזניות in ear. הlinkbuds s שלי נהרסו ואני מחפש מחליף . השאלה היא לא התקציב , אלא הנוחות , כי המשקל שלהן גבוהה יותר, והאטמים לא מסיליקון. איך ההבדל בנוחות לדעתך? האם חויית את שתיהן?