- מעורבות
- 753
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: https://www.dtown.co.il/fritz-box-5530
הי, Fritz!Box לא תומך ב bridge.האם הנתב הזה תומך ב-Bridge? אני מעוניין להמשיך להשתמש ב-EdgeRouter שלי בתור הראוטר והפיירוול...
תודה.
התקדמתי ל Mikrotik RB4011, מרוצה מאד.אגב, תוכל לשתף עם איזה ראוטר אתה משתמש כיום, ואם אתה מרוצה ממנו?
תתחדש! נראה חללית לפי המיפרט. מה הפיתרון האלחוטי שיישמת בבית? אני שואל כי נראה שהמוצר תומך רק בניתוב קווי.התקדמתי ל Mikrotik RB4011, מרוצה מאד.
כרגע אני עם MESH של שלושה Ruckus R500. השדרוג שם יהיה ככל הנראה ל Wifi7 בתצורה כזאת או אחרת.תתחדש! נראה חללית לפי המיפרט. מה הפיתרון האלחוטי שיישמת בבית? אני שואל כי נראה שהמוצר תומך רק בניתוב קווי.
אגב, צפה להפתעות בקרוב כי אמור להגיע גשם של ראוטרים חדשים לסקירה.
אם אתה חושב על Ruckus, אז כשיושק בישראל דגמי ה- WIFI 7 שלהם, היבואן אמור לשלוח לי דוגמאות לסקירה.כרגע אני עם MESH של שלושה Ruckus R500. השדרוג שם יהיה ככל הנראה ל Wifi7 בתצורה כזאת או אחרת.
לגבי ה RB4011 והאח ה'גדול' שלו RB5009 (חזק בהרבה ולא יקר משמעותית), ניתן להריץ Docker.
במקרה הפרטי שלי: Adguard Home
הלוואי על כולנו Ruckus כאלה, אבל יחידות חדשות (מהקופסה) שלהם הן הרבה מעל לתקציב שלי.אם אתה חושב על Ruckus, אז כשיושק בישראל דגמי ה- WIFI 7 שלהם, היבואן אמור לשלוח לי דוגמאות לסקירה.