יפה תומר. כששמעתי אותם אצלך , לפני שערכת את הכיוונים הסופיים יש לציין, מה שתפס לי את האוזן היו הגבוהים שהיו מפורטים ולא לחוצים או גרעיניים. הזכירו לי את מה שאני אוהב ברמקולים שלי. אין ספק שהרמקולים בנויים למלא חדר גדול, הסאונד חם ובשרני ונשפך ללא מאמץ. יהיה לי מעניין לשמוע אותם עם הגברה מנורתית el34 ואפילו 300b- הנצילות מאפשרת לא? כשלעצמי הייתי מחפש קצת יותר אינטימיות , ארטיקולציה ונוכחות עם מעט יותר צלילות ומיקרו דינמיקה - אבל זה כבר עניין אולי של ציוד משלים וסוג של פשרה לעומת העובדה שהאלמנט מעניק צליל גדול על גבול הדרמטי, בדרמה , על פי רוב, לא מתעכבים על הפרטים ה" קטנים". וגם ייתכן שזה עניין של טעם אישי והרגלי האזנה שלי, עם הפרשנות שאני נותן למה שציינתי.
כששמת שם קטע סקסופון של בן וובסטר כמדומני, הסקסופון נתן נהמה שבהחלט הייתה נוכחת... וגם ההופעה של הצרפתי ג'ונאס הייתה מרשימה. כשבאתי הביתה והאזנתי למערכת שלי הרגשתי בהתחלה רזון מסויים אצלי. נבהלתי קצת. התבהלה עברה בהצלחה אחרי מספר ימים והבנתי שבסדר לי. מאוד. מה שבטוח שהסאונד של הרמקולים הוא מרשים וכל מי שאוהב טאנוי ודומיו יעשה לעצמו טובה אם יאזין לרמקול הזה.
בקיצור, כיף לקרוא וכיף לדעת שמוצרים מושקעים נוחתים ועושים עלייה לארץ הקודש, יום הולדת 75 למדינה וב"ה התקדמנו!