הגאון המשוגע של האודיו – האיש שמאחורי אימפריית Klipsch

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
753
נקודות
113

רן לוי

אוהב את התחום
מעורבות
291
נקודות
63
אני מבין שהמונח רמקול ״שופר״ או ״שופרי״ שבו כונו הרמקולים של קליפש עד היום בישראל נושא עכשיו קונוטציות פוליטיות, לא חשוב מאיזו עדה ולכן הוחלף המינוח בכינוי נייטראלי מבחינה פוליטית ״רמקול קרן״. שיהיה, הפוליטיקלי קורקט של הפרסומאים ואנשי השיווק משעשע אותי כל פעם מחדש. ואגב קליפש הם מהחריפים שבשופרים מבחינה טונאלית, ממש לא הטעם שלי. לקליפש הורן אני קורא ״קליפשחורן״.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
אתה מתכוון לדגמים: ברדוגו, אלירז, עמית ופתחי ;) לא לכעוס, בדיחה.

רן לוי

אוהב את התחום
מעורבות
291
נקודות
63
מצטער. הדבר האחרון שאני רוצה הוא להכניס את פוליטיקת הזהויות המתועבת לפורום טהור שכולו אודיו וקולנוע ביתי.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
התחרטתי כעבור דקה בשל כך אבל משום מה לא ניתן למחוק.
מסתבר שכששולחים תגובות לשירשור\כתבה שפורסם ע"י צוות האתר הן אינן ניתנות למחיקה, אם זו לקונה תקנו ובבקשה מחקו את התגובה הראשונה שלי.
ולנושא: היה ויש קהל, בעיקר צעיר שאוהב את המוחצנות של אלה וסרווין ווגה בארה"ב.

נערך לאחרונה ב:

moshem74

חבר משקיען
מעורבות
516
נקודות
113
אימפריית החפירות, רמקולים חופרים ברמות

ליאור

חבר משקיען
מעורבות
409
נקודות
63
אני מזהה תת זרם סמוי של התנשאות מעל קליפש והצליל שלה? שיהיה, אז נצא קצת "קהל צעיר"..
לדעתי הקליפש מהסדרה הקלאסית הם רמקולים עם פרזנטציה נהדרת.
יצא לי להאזין אצל חבר לקליפש פורטה 3 (לא האחרון), מחובר למשולב של מיוזיקל פידליטי (לא זוכר את הדגם). ממש אהבתי.
ממה ששמעתי (מדגם די מצוצמם) הסדרות שלהם לק"ב נותנות תמורה מעולה לכסף.

רן לוי

אוהב את התחום
מעורבות
291
נקודות
63
צר לי להרוס את האבחנה. לא מקבל את העובדה שיש רמקולים טובים רק לסגנון מסויים. רמקול שטוב במוסיקה - צריך להיות טוב בכל סוגי המוסיקה וגם בקולנוע ביתי. שים לב שהתכוונתי לרמקול ממוצע - טוב. לא כתבתי טוב פלוס, כמעט טוב מאוד, טוב מאוד, מצויין או מעולה כתבתי טוב - ציון 8 כזה. אם קליפש טוב רק לסגנון מסויים, ולא לסגנון אחר, אז הוא לא רמקול טוב. והויכוח הוא עקרוני משום שלא שמעתי קליפש מהסדרות הנמוכות כבר הרבה שנים. את הקליפשחורן אני לא אוהב וגם מסדרת הדגל הפלדיום על שלל דגמיה שיצאה לפני כ-15 שנה לא התפעלתי.

ליאור

חבר משקיען
מעורבות
409
נקודות
63
אני לא יודע לאיזו "אבחנה" אתה מתכוון, שהרי אני לא כתבתי שום דבר כזה.
החברה בעצמה היא זו שמחזיקה קווי מוצרים ומסווגת אותם. לטוב או לטוב יותר.
בסדרת ה"הריטג'" יש רק זוגות של רמקולים - דו ערוצי.
בסדרות אחרות יש גם סנטר, סאב, סראונד ("פינתי") וכו..
זה לא אומר שהקדמיים מסידרת ק"ב כזו לא מתאימים למוסיקה. להיפך, מה ששמעתי הם טובים מאוד.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור