- מעורבות
- 753
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: השקת קו המוצרים החדש של טלויזיות סוני בישראל
אינני שייך לשום חברה או מטעמה - אבל ברמת מוצרים כאלו הייתי ממליץ להשוות מול חברות אחרות טרם החלטה .אני בכל זאת אשדרג ל Lg G1
הטלוויזיה הכי מרשימה שראיתי
רק LGאינני שייך לשום חברה או מטעמה - אבל ברמת מוצרים כאלו הייתי ממליץ להשוות מול חברות אחרות טרם החלטה .
תתחדש ותהנה !רק LG
כן אולי תמונה דיגטלית חסרת חיים. אבל תהנה לך סימן שאתה רואה דברים משם שלא רואים מכאן יפה לך.אני בכל זאת אשדרג ל Lg G1
הטלוויזיה הכי מרשימה שראיתי
ההבדלים בין סוני ל- LG, כלל ההבדלים בעלויות, הם נושא חם בהשוואות בעולם. ראה גם כאן.55" במחיר גבוה ב20 אחוז ממסך LG 65,חוצפה.
כמובן שכל אחד יעשה את החישובים שלו, אולם מבחינת איכות תמונה ושחורים, אם תעברו על סקירות השוואה בין אולד ל- QLED, תגלו שההבדלים באיכות התמונה קיימים, אולם הצטמצמו עד מאד.
לכן החברות מתמקדות כיום בתכונות ההיקפיות: קישוריות, סאונד, אפליקציות, עיצוב ומערכת הפעלה.
בשלב זה לסוני קלף מנצח שאין לאף מתחרה אחר בשוק: Google TV. זו המערכת היציבה והמושקעת ביותר מכל האחרות. למתחרות העיקריות סמסונג ו- LG, מערכות הפעלה סגורות, עם מספר אפליקציות מצומצם. פתיחת הטלויזיה למגוון אדיר של אפליקציות, כולל KODI מובנה, הוא ללא ספק משתנה שכדאי להתיחס אליו כשבאים לקבל החלטת רכש.
קשה להשוות יכולות של PLEX מול קודי.מסכים בנוגע ל QLED. לגבי קודי אני חייב לציין ש PLEX בהחלט עושה את העבודה ויש לה CLIENT ל- TVOS ו - TIZEN. אולי פחות מרשימה ויזואלית אבל לא מצריכה תחזוקה ועובדת היטב.
13,000 ש"ח ל - 65" סדרה 9 נראה לי יקר מאוד. הסדרות הגבוהות של סמסונג מרשימות מאוד במחירים יותר אטרקטיביים.
6 שנים אני עם אולד של LG ונהנה מכל רגעכן אולי תמונה דיגטלית חסרת חיים. אבל תהנה לך סימן שאתה רואה דברים משם שלא רואים מכאן יפה לך.
את הגמיק הזה שהפנל של Lg כולם יודעים אבל סוני היא ולפי דרישתה הפנל מיוצר בLG בחיסכון ועלויות. ב. שוב אתה אוהב LG סבבה
זה הטעם שלך ועל זה אין טעם לויכוח. אין לי שום ראיית על אבל לא תאכל ללמד מה זה איש דפוס מהו צבע המקור ומהו גוון או חיקוי. זה גם לטובה וגם לרעה
ושוב תהנה ותנקנה מה שתירצה.
אז בגלל שאתה ״איש דפוס״ זה מעיד שיש לך ראית נכונה ומדוייקת יותר?את הגמיק הזה שהפנל של Lg כולם יודעים אבל סוני היא ולפי דרישתה הפנל מיוצר בLG בחיסכון ועלויות. ב. שוב אתה אוהב LG סבבה
זה הטעם שלך ועל זה אין טעם לויכוח. אין לי שום ראיית על אבל לא תאכל ללמד מה זה איש דפוס מהו צבע המקור ומהו גוון או חיקוי. זה גם לטובה וגם לרעה
ושוב תהנה ותנקנה מה שתירצה.
שוב זה שאתה לא רואה או מבין בענין. אין לי כאן ויכוח. אתה לא רואה הבדל זה זכותך.
ב. אני לא מתווכח פה שוב אתה אוהב את מה שאתה רואה סבבה. אין טעם לויכוח זה לא מוסיף ולא גורע. .