שרשור תגובות לכתבה: אפל וסמסונג חוסכות במטענים? - חשבו מסלול מחדש!
dtown מנהל צוות האתר הודעות 2,464 מעורבות 751 נקודות 113 22/3/21 #1 שרשור תגובות לכתבה: אפל וסמסונג חוסכות במטענים? - חשבו מסלול מחדש!
A ayal30 חבר משקיען הודעות 3,102 מעורבות 918 נקודות 113 23/3/21 #2 אני מקווה שהם ילמדו מלקח הזה וניראה מה יוליד הזמן
T Tamir Ivan כתב האתר צוות האתר הודעות 858 מעורבות 203 נקודות 43 23/3/21 #3 נכתב ע"י ayal30: אני מקווה שהם ילמדו מלקח הזה וניראה מה יוליד הזמן לחץ כדי להרחיב... לדעתי רק אם מדינות נוספות ינקטו בצעד דומה, זה ישנה משהו בהתנהלות שלהן. מדהים שמכל המדינות בעולם, דווקא ברזיל פעלה ראשונה. לא?
נכתב ע"י ayal30: אני מקווה שהם ילמדו מלקח הזה וניראה מה יוליד הזמן לחץ כדי להרחיב... לדעתי רק אם מדינות נוספות ינקטו בצעד דומה, זה ישנה משהו בהתנהלות שלהן. מדהים שמכל המדינות בעולם, דווקא ברזיל פעלה ראשונה. לא?
A ayal30 חבר משקיען הודעות 3,102 מעורבות 918 נקודות 113 23/3/21 #4 נכתב ע"י tamir ivan: לדעתי רק אם מדינות נוספות ינקטו בצעד דומה, זה ישנה משהו בהתנהלות שלהן. מדהים שמכל המדינות בעולם, דווקא ברזיל פעלה ראשונה. לא? לחץ כדי להרחיב... זאת רק סנונית השאר כבר יבואו יותר מאוחר
נכתב ע"י tamir ivan: לדעתי רק אם מדינות נוספות ינקטו בצעד דומה, זה ישנה משהו בהתנהלות שלהן. מדהים שמכל המדינות בעולם, דווקא ברזיל פעלה ראשונה. לא? לחץ כדי להרחיב... זאת רק סנונית השאר כבר יבואו יותר מאוחר