5G - לשדרג אליו או לא לשדרג.

TalTen1

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
הי חברים,

רכשתי לאחרונה OnePlus 12 שתומך ב - 5G.

אני מתלבט אם לשדרג את התכנית שלי ל - 5G.

מה דעתכם? שווה את ההוספה של עוד 20 ש"ח לחודש או לא?

תודה!

Tamir Ivan

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
205
נקודות
43
ההבדל הוא רק במהירות הגלישה, וגם זה רק במקומות נבחרים בהם הרשת הסלולרית התאימה את הציוד שלה. לדעתי, המהירות בדור הרביעי מספקת מעל ומעבר לרוב השירותים והאפליקציות בסמארטפונים. בהצלחה

arix

חבר משקיען
מעורבות
489
נקודות
83
אני שדרגתי ל 5G ברשת פלאפון , הרבה פעמים שיניתי הגדרות בחזרה ללא 5G וקיבלתי מהירות גלישה גבוהה יותר.
אכן, גלישה ב 4G מספקת , ובמיוחד שבארץ אין עדיין 5G אמיתי...

capten

אוהב את התחום
מעורבות
91
נקודות
28
לא גדול. שיתנו בחינם.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
אני לא מסכים

שדרוג גם מעביר לסוג של רשת משודרגת, עם כיסוי טוב יותר
מה זה 20₪?

Tamir Ivan

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
205
נקודות
43
אני לא מסכים

שדרוג גם מעביר לסוג של רשת משודרגת, עם כיסוי טוב יותר
מה זה 20₪?
אין קשר לכיסוי. ב- 5G הוא בוודאי לא טוב יותר. מדובר באותה באותם התאים הסלולריים. לא הוקמו תאים נפרדים לדור ה- 5G.
מי שמתחבר לדור 5 יוכל לקבל חיווי "5G" על הצג, את תקשורת הנתונים הוא יבצע באמצעות ציוד הקצה שתומך בדור החמישי.
הלוקש שמוכרות החברות הסלולריות הוא שרובן חיברו רק את ציוד הקצה בתאים הסלולריים לדור החמישי, ולא השקיעו בציוד שהופך את הרשת ל-Core 5G. כך כולנו רואים חיווי 5G על הצג בסמארטפון, אבל בפועל הגלישה לא הרבה יותר טובה מבדור הרביעי.
בעבר דיווחתי כאן שרק פלאפון השקיע בציוד Core 5G, וגם זה לא בכיסוי מלא, אלא רק באזורי ביקוש.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
אין קשר לכיסוי. ב- 5G הוא בוודאי לא טוב יותר. מדובר באותה באותם התאים הסלולריים. לא הוקמו תאים נפרדים לדור ה- 5G.
מי שמתחבר לדור 5 יוכל לקבל חיווי "5G" על הצג, את תקשורת הנתונים הוא יבצע באמצעות ציוד הקצה שתומך בדור החמישי.
הלוקש שמוכרות החברות הסלולריות הוא שרובן חיברו רק את ציוד הקצה בתאים הסלולריים לדור החמישי, ולא השקיעו בציוד שהופך את הרשת ל-Core 5G. כך כולנו רואים חיווי 5G על הצג בסמארטפון, אבל בפועל הגלישה לא הרבה יותר טובה מבדור הרביעי.
בעבר דיווחתי כאן שרק פלאפון השקיע בציוד Core 5G, וגם זה לא בכיסוי מלא, אלא רק באזורי ביקוש.

אני אומר מעשית זה המצב
היו לי ניתוקים באזור שלי, עכשיו חלק

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור