אוזניות היי אנד עם ANC Bang & Olufsen Beoplay H95 במבחן

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
753
נקודות
113

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
שווה את המחיר .
לא שראיתי אותו בכתבה

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
שווה את המחיר .

B&O אף פעם לא בקטגוריה "שווה", זה luxury, אתה משלם על איכות חומרים, איכות הרכבה, אופנה, עיצוב. אתה מרגיש את זה מרגע שאתה לוקח את האוזניות לידיים. יש לי 2 דגמים בבית של B&O - אלה של 500$, לא דגם החדש, שהבנתי ביעקר אתה משלם על המארז )

מה שכן שווה מבחינת הסאונד - למשל Hi Fi Man
אהל איכות הרכבה - חרא. אחרי שנה תתחיל להחליף חלקים

arix

חבר משקיען
מעורבות
489
נקודות
83
גם לסוני WH-1000XM4 יש מתאם למטוס
איך ביטול הרעשים האקטיבי בהשוואה ל WH-1000XM4 ?
(לי יש את הWH-1000XM3 וביטול הרעשים ממש מצויין !!)

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
B&O אף פעם לא בקטגוריה "שווה", זה luxury, אתה משלם על איכות חומרים, איכות הרכבה, אופנה, עיצוב. אתה מרגיש את זה מרגע שאתה לוקח את האוזניות לידיים. יש לי 2 דגמים בבית של B&O - אלה של 500$, לא דגם החדש, שהבנתי ביעקר אתה משלם על המארז )

מה שכן שווה מבחינת הסאונד - למשל Hi Fi Man
אהל איכות הרכבה - חרא. אחרי שנה תתחיל להחליף חלקים
מיכאל יקירי, רק רמזתי שלא מצאתי מחיר בסקירה

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
גם לסוני WH-1000XM4 יש מתאם למטוס

יש לי גם סוני (דגם קודם)
אבל סוני זה פלסטיק.

B&O זה עור אמיתי ומטאל

זה גם סאונד די שונה.
לדעתי סאונד של B&O די סגור עם בס מאופק, אבל בהחלט אודיופילי

Tamir Ivan

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
205
נקודות
43
טרם ניסיתי את ה- ANC של WH-1000XM4, אולם הבנתי שהדעות מעורבות בנוגע להבדלים בביצועים ביניהם.
כפי שציינתי, ביטול הרעשים של H95 מעולה.

רועי51

חבר משקיען
מעורבות
210
נקודות
43
מכיר קצת את השתיים, הסקנדינבית טובה מהיפנית כמעט מכל בחינה, גם סאונד, גם ביטול רעשים, ודאי איכות חומרים. אבל אין בזה לומר שהיא שווה את הכסף, בטח לא פי שניים מהיפנית, האחרונה אגב מאוד נוחה על הראש, קלה יותר לדעתי, איכות בניה והרכבה מהמעלה הראשונה וסאונד טוב. אבל בענין האחרון הזה מעדיף סאונד שאני מקבל ב JBL 450 שעולה גרושים ביחס, אין לה אפליקציה וכאלה אין לה ביטול רעשים, הטווח נחות ביחס, לוחצת על הראש ובלי ריפוד ( לפחות בחודשים הראשונים, הזמן מקטין קצת את הלחץ ) אבל היא יציבה בקליטה ויש לה סאונד מצוין, אולדפשן, ג'ייביאלי קלאסי, למי שמכיר. גם היפנית גם הסקנדינבית מארגנות סאונד איכותי אבל קצת מפונפן, הייטקי כזה, פחות מתחבר.

Tamir Ivan

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
205
נקודות
43
ב JBL 450 שעולה גרושים ביחס, אין לה אפליקציה וכאלה אין לה ביטול רעשים, הטווח נחות ביחס, לוחצת על הראש ובלי ריפוד ( לפחות בחודשים הראשונים, הזמן מקטין קצת את הלחץ ) אבל היא יציבה בקליטה ויש לה סאונד מצוין, אולדפשן, ג'ייביאלי קלאסי, למי שמכיר.
בול תיאור ההרגשה עם אוזניות הווקמן הישן שלי, לאחר שהסרתי מהן את הספוגים.
:)

נערך לאחרונה ב:

יעקב ח

חבר משקיען
מעורבות
174
נקודות
63
הם כנראה הפנימו סוף סוף שהעיגולדים ברפידות הן קטנות מדי ומטופשות להחריד, וטוב שעברו לצורה אובלית.
היו לי את האוזניות H9 , הסאונד היה לא רע, אבל ביטול הרעשים היה לא משהו, וגם לא היו נוחות .
מהר מאוד העפתי אותן.

sofivest

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
תודה על הכתבה. למי שרוצה לשמוע יותר, נסו את הלינק הזה עם מבחן השוואה מקיף המספק תשובות לגבי מי הכי טובה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור