הפלזמה VT50 הוא מסך מדהים ונחשב למסך הפלזמה הטוב בעולם.
אבל מבחנית איכות תמונה FULL LED בעומק שחורים נקדיותעדיף עליו לטעמי כמוZL1
פלפיס 9706 ונמחליף שלו 9707 בכלל. י את שארפ יש את סוני שקצת מאחור בכללי מסכי הFULL LED נחשבות ליותר טובות ממסכי הפלזמה הטובים בעולם מבחנית עומק שחורים נקדיות ועיבוד תמונה בZL1 אני אשית ראיתי את XL1 ואין מסך אחד לטעמי שיכול כרגע להתמודד מולו לא VT50 אולי הפלפיב 9706 מבחנית עומק שחורים די דווים עם יתרון לZL1 בהירות עצומה ועיבוד תמונה עדיף מבחנית נאמנות צבע וצבע מדיוק הVT50 בהיותיו פלמה מעולה בתחום הזה
באטמן אני רוא שאתה הרבה מגיב לא בקשר להמלמצת מסך אלה בקשר לדעת מי יותר טוב ואי אפשר לענות לך בצןורה מקצועית על זה כי כול מסך יש לו יתרון בתחום ארחר עם תשאול אותי מי כרגע המסך הטוב בעולם זה ZL1 וכנראה שיחלף אותו פלפייס 9707 או פלפיס 9706 ש די ברמה שלו.
עם תצתרך המלצה למסך ואתה מתלבט זה היה יותר אאטולי ונכון אבבל ככה להתענעניות זה נראה לי קצת תמהוה אבל עם כול כך מתענין מקווה שעזרתה לך עם דעתי האשית בלבד יש דשיכדפו את VT50 ויש שיעדפו מסך פרמיום אחלא מבחנית נתונים למסכי FULL LE D בדרך כלל יש שחור מחולא ולא יוצא שום אור הוא חוסם לגמרי את האור ושלוט בעצמתו בזכות מנגנון לוקטאל סמניג המלא הסברתי על הנשוא ארבות עם תמעונין לדעת או שתגש לאתר של עופר לאור כי אני לא בטוח שי פנ הסבר לא או שתדפדף אחלורה וסכברץי עליו וגם הבעתי את דעתי עליו היתרנות חסרנות