LCD 55PFL6007ל ?????? של פיליפס

nirp77

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום אני לפני רכישת מסך לסלון , מרחק 3.5 מטר. עיקרי הצפייה סרטים בHD ,פלייסטיישן 3 וקצת ערוץ 2,10 בעידן פלוס.
ראיתי את הדגם החנות וממש התלהבתי מהתמונה, היית בכלל בכיוון סמסונג ES6200 .
אם יש משהו שיכול להמליץ על המסך של פיליפס ? הוא מגיע עם 4 משקפי תלת מימד פסיבי, WIFI מובנה ואורות מהאחורי המסך לפי התמונה של הסרט.
האם כדאי לרדת ל47 אינץ כדי לא להרוס את העיניים ?
יש לי בחדר מסך של סמסונג, D6400 40 אינץ' התמונה ממש טובה ואני נהנה לשחק בPS3 ולראות סרטיי בלו ריי, תלת מימד אני לא מסוגל לראות יותר מחצי שעה ף כאבי ראש אולי בגלל המשקפיים האקטיבים ובכלל זה נראה קטן מדי לתלת מימד. נראה שלתלת מימד צריך מסך גדול ...
תודה למי שעוזר

נערך לאחרונה ב:

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
שלום.
למרחק 3.5 מר מתאים 55 ואני עצמי היתי שם 65 גם למרחק 3 מטר אבל זה רק אני.
בקשר למסך לא מכיר אותו לכן לא יכול לתת חוות דעת עליו.
מה התקציב שלך?
איזה מסכים ראיתה?
תנאי תאורה? חשוך מאור. גם וגם
חיבורים מיוחדים?
פקצרים? SMERT TV ועוד שלל פקצארים כמו טניור ועוד צריך?
אני לא יודע מה התקציב שלך אבל עם התציב מעל ל13 אלף שקל היתי ממלץ לכת על D8000 גודל 55 עולה12.0-13. אלף שקל מסך פרמיום ברמה הגובה ביותר הבעיה שלעתים לא בכול מסך הוא סובל מזליגות אור ועננות די מציקה בדגם הרופאי התופעה כמעת ולא היתה אבל בדגמים אסיתים יש תבעיה. .הרמה מאוד גבוה ואיכות מציוניות נמדד בעומקק שחורים 0.3 ובנקדיות 3200
שזה מעולה יש לך גם א פלפיס 5507 שהוא מסך מעלןלה בעל חס נקדיות טבעי של 5 אלף קיוצר מסך מדהים אבל לא חושב שהוא ברמה של הסמסונג מבחית דיוק צבעים או פקצרים SMERT TV כנסית וUSB HD תומך בפענוח סאונד DTS או מקלט לוני ובכלל בES8000 ש מלא מלא פקצרים אבל הוא עולה 15-17 אלף תכדיר תקצב ואני יכול לעזו לך עם תרוצה עוד עזה תפנה עלי לפרטי או לסקייפ הזה MATAN589884

nirp77

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה על העצות

המסך מיועד לסלון , כרגע יש פלזמה אבל יש חלון מול המסך וצריך להחשיך כל הזמן ולכן אני רוצה led , המסך שרשמתי לך הוא האחרון שיצא לפיליפס, קיבל פרס של מסך השנה באירופה, המסך שאתה הצעת לי של פיליפס הוא אקטיבי ואני מעדיף פסיבי . http://m.youtube.com/watch?v=hEHumGffZ4E
המסך במבצע במקום 15000 הוא 11990 ויש לי עוד הנחה בשקם אלקטריק אז יוצא 10700
הסמסונג שהצעת 8000d מעולה אבל קצת יותר יקרה ,.
אתה לא חושב שככל שיורדים בגודל המסך האיכות משתפרת?

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
הבנתי המסך מיועד לסלון..
בנוגע לאם יורדיםהבגדול עולים באיכות.
זה נכון מתי שהתקצבים נמוכים..
מתי שהתקצבים עולים אז זאז אין קשר בין הדברים.
עם התקציב הוא למעלה מ12-20 אלף יש לך את ZL1 או את D8000 ב1 אחף
בנוע לפלפיס מצטער לא מכיר אותה ולא קראתי עליה ביקרות. עם בתה תמונה שלה ונהנתה מה הבעיה בדיוק?
מה תצריך עידוד מאיתנו? אתה זה שמחליט מי יכנס עליך היתה לכן תקנה מה שתה הכי אהבתה.

nirp77

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה

צודק, תודה רבה

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
עם יש לך עוד שאלות בנוגע לטלוזיות או בנוגע לבחירה ועוד תיכול לפנות עלי לסקייפ שלי ואני ישמח לעזור לך שוב אין טוב ממראה ענים מה שאתה אוהב תקח.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור