- מעורבות
- 754
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: כתבה ערב NORDOST 2
אני מניח שהערב הזה סותם את הגולל על השירשור של כבל רשת כן או לא ועל כל התאוריה שזה רק אפס וחדים.
כנראה שקבציי מוזיקה זה יותר מאפס ואחד.
אני יכול לתת את התאוריה הלא מלומדת שלי : קובצי אודיו זה לא קובץ של תוכנה. מידע על תדר של 5 קילו הרץ צריך לשקף תזוזה של הממברנה 5000 פעם בדקה ועם מתוך ה5000 100 הגיעו מעווטים המחשב לא רואה בזה בעיה וזה ממשיך להמרה.לא ברור לי, איך בעברת מידע דיגיטאלי, יש השפעה אנלוגית. ביטים של 0 ו- 1 עוברים מנקודה לנקודה ונמפוענחים על ידי יחידת הקצה שמעבירה את העיבוד הדיגידטאלי בסופו של דבר ל- DAC. ביציאה מה- DAC, השינוי בכבילה האנלוגית יכולה בהחלט להשפיע.
הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו, הוא איבוד מידע, עקב הפרעות חיצוניות, מרחק. באיבוד מידע, יש כמובן השפעה על שיחזור המידע האנלוגי. כבל CAT5E הוא בהחלט כבל לא איכותי ובשוק וניתן לרכוש כבלים איכותיים יותר של CAT6/7, בעלי סיכוכים, שיזורים ואדמה. בכבלים כאלה, איבוד מידע והפרעות יכולים להיות מינימאליים. ייתכן שהכבלים שהוחלפו, היו בעלי סיכוך טוב יותר ולכן היתה ירידה באיבוד מידע.
כבל CAT6/7 איכותי, שניתן גם לקנותו ב- KSP, יעשה עבודה טובה מאוד וכנראה גם בעלות נמוכה משמעותית ממה שהודגם.
בעבר הייתי סקפטי לגבי שיפור סאונד על ידי כבלייה אנלוגית, אך לאחר עזרה מחבר יקר, רועי, שהדגים ועזר במערכת הקודמת שלי, הסקפטיות הזו לא קיימת יותר. כבלייה היא אחת ההשקעות החשובות במערכת. עלייה כמובן להטעים לצבע הסאונד, הפירוט והבמה שמנסים להוציא מהסטאפ.
לא צריך הסברים מדעיים. דיי בקופסת מיתוג, במבחן עיוור, למתג A B C D, אם יש הבדל נגמר הסיפור, מסמנים וי ועוברים הלאה. בקלות אפשר לזרוק פה מאה אלף + על הסטאפ ולחיות בללה-לנד. בעצם רגע, זה אחרי ברייק אין או לפני ....
נהניתי מאד לשמוע את ההבדלים בין הכבלים וחבל שכל הטוענים שאין הבדלים לא נכחו.
שבית המקדש נחרב הילכו החכמים על חורבות בית המקדש ובכו ורבי עקיבא צחק בכל גדול.
שאלו אותו מה אתה צוחק ? ענה להם : אמרתי לכם שזה יהיה הסוף כפי שאמר אלוהים
שיחריב את בית המקדש ואתם אז צחקתם.
אז אני לא רבי עקיבא , אבל מצחיק אותי העניין שאין הבדלים בין כבלים.
אולי יש כבלים שאין בהם הבדלים , אבל בין נורדוסט לשאר יש הבדלים גדולים.
אני מעריץ של החברה למרות שאין לי אף כבל שלהם.
נהניתי מאד לשמוע את ההבדלים בין הכבלים וחבל שכל הטוענים שאין הבדלים לא נכחו.
שבית המקדש נחרב הילכו החכמים על חורבות בית המקדש ובכו ורבי עקיבא צחק בכל גדול.
שאלו אותו מה אתה צוחק ? ענה להם : אמרתי לכם שזה יהיה הסוף כפי שאמר אלוהים
שיחריב את בית המקדש ואתם אז צחקתם.
אז אני לא רבי עקיבא , אבל מצחיק אותי העניין שאין הבדלים בין כבלים.
אולי יש כבלים שאין בהם הבדלים , אבל בין נורדוסט לשאר יש הבדלים גדולים.
אני מעריץ של החברה למרות שאין לי אף כבל שלהם.
הוא סותם את הגולל רק למי שהיה שם.
אבל בכל זאת. מנסיוני הלא מועט באודיו ובכבלים, וכאחד שמושקע לא מעט בכבלים, הנסיון שלי עם כבל רשת שונה - לא חשתי הבדלים. יכול להיות שאני צריך לנסות את הכבלים הללו שנראה שמשפיעים. אקח לנסות.
מצטט את עצמי, סליחהאצלי ה CAT לא להזרמת מוזיקה
עקב הפרעות (לעיתים רחוקות) בקליטת רדיו בזמן גלישה במחשב, החלפתי עכשיו CAT 6 ב CAT 7
כמו כן הוחלף כבל 5E לכוון מסך אנדרואיד. גם כן ב CAT 7 לטובת שיפור בצפיית קודי
שני הכבלים שנרכשו זולים כמו גם קודמיהם
נשאר רק לבדוק