50 המציאות הגדולות ביותר של אודיו היי-אנד...

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
50_greatest_bargains_png_648x460_q85.jpg

כתבה נחמדה שהופיע ב-TAS ונכתבה ע"י הצוות של המגזין.

http://www.theabsolutesound.com/articles/50-greatest-bargains-in-high-end-audio-1/

תמונות מצורפות

• 50_greatest_bargains_png_648x460_q85.jpg
    50_greatest_bargains_png_648x460_q85.jpg
    KB 67.6 · צפיות: 862

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
לדעתי...הדברים הם לא כפי שאתה אומר - מדובר בצוות של TAS (בניהם ג'ונתן ולין ורוברט הארלי), שלא כל כך מהר היו נותנים לרכיב אודיו לקבל המלצה כזאת ולאבד את היושרה האישית, אבל, זכותך לחשוב אחרת ;).

דיטון66

חבר משקיען
מעורבות
170
נקודות
43
תומר,
מי כמוך יודע את עולם השיווק באודיו.
ביום ש TAS קבעו את הסטנדרט שלהם ג'ון אטקינסון קבע סטנדרט משלו וכן הלאה ..
מנסיוני בעבר הרחוק, THE HI-FI CRITIC היה מגזין אובייקטיווי. עם בדיקות מעבדה לא תלויות. אבל זה היה בעבר..
כוולם צריכים להתפרנס בענף-
יצרנים
משווקים
עיתונאים

miki185

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
בשבילי what hi fi נחשבת לאובייקטיביות ,אני משווה סופרנייט2 נגד נייטxs2 והתאור שלהם קופי למה שאני חש, חברת ניים ואילן טמיר היבואן בארץ ממש לא צרכים שיווק,המוצרים נמכרים בלי מאמץ,לקח לי שנה עד שקיבלתי nd555 ,במידה והייתי מתחרט מול דלתו היתה מתפתחת תיגרה בין לקוחות אחרים שלו, לפחות שניים אני מכיר.האיש נופל מהרגלים מרוב עבודה.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
,במידה והייתי מתחרט מול דלתו היתה מתפתחת תיגרה בין לקוחות אחרים שלו, לפחות שניים אני מכיר.האיש נופל מהרגלים מרוב עבודה.

במצב האלימות שיש בארצנו לא אתפלא אם אנו עלולים לחזות בדקירה בסכין של אודיופיל חובב Naim .....בכביש, בחניה, בפתח חנות היבואן או אפילו בסמוך למערכת שלו בביתו ......ישמור אותנו השם

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
בשבילי what hi fi נחשבת לאובייקטיביות ,אני משווה סופרנייט2 נגד נייטxs2 והתאור שלהם קופי למה שאני חש, חברת ניים ואילן טמיר היבואן בארץ ממש לא צרכים שיווק,המוצרים נמכרים בלי מאמץ,לקח לי שנה עד שקיבלתי nd555 ,במידה והייתי מתחרט מול דלתו היתה מתפתחת תיגרה בין לקוחות אחרים שלו, לפחות שניים אני מכיר.האיש נופל מהרגלים מרוב עבודה.

לא נסחפת קצת מיקי?
חברה שצריך להמתין שנה למוצר מדף שלה?
כדאי אם כך שיפתחו מהר עוד קווי ייצור.
יבואן שנופל מהרגליים מרוב עבודה? לקוחות רבים על המוצרים שלו? אשריו. מוטב שייקח עוד כמה עובדים ויפתח סניפים. לפי התיאור שלך, המכולות של ניים ממלאות את הנמל, ובקרוב מערכת ניים בכל בית.
אשרי המאמין.
(ואני דווקא אין לי מילה רעה על החברה, מוצריה, לקוחותיה הנאמנים והיבואן הנחמד והידען).

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
חברים,

אני חושב שהמוצרים ברובם טובים מאוד (חוץ מכמה ;)) ואפשר לומר שהם מציאות גדולות בתחום האודיו. אז שניים-שלושה כותבים בפורום אודיו חושבים שהכותבים משוחדים - שיבושם להם.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
על 20% הייתי מתווכח עמם...

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
אני לא אוהב TAS, מלא סופרלטיבים
HFN הבריטי (שהיום גם הבעלים של סטריאופיל) יותר מעניין עבורי גם בגלל שילוב של פאן הטכני

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור