- מעורבות
- 753
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: מגבר משולב AVM A30 במבחן בכורה מחוץ לגרמניה
קראתי את הסיקור, וחשבתי מגבר טוב, מגבר טוב, כמה הוא עולה, אז בסוף ראיתי את המחיר - ובאמת הפתעתי (לטובה, כמובן לטובה )
סקירה די דיפלומטית. לא הייתי ממליץ לקנות היום מגבר משולב חדש עם DAC מובנה ללא תמיכה ב- DSD ו- MQA
בדיוק מה שקרה לי!
אגב, טוב שלא באת ביום חמישי הלכו כמה בקבוקים. היה אחד שאפילו עשה קולות של ינשוף על הספה ולא היה בקרבנו שוטר תנועה.
לקחתי לתשומת ליבי ואני מעדכן לאפשרות שלא כללת, אפשר במשפט אחד את שני המילים ......... "אודיופיל בלתי שפוי"אפי, המילים "אודיופיל ושפוי" לא יכולות להיות באותו המשפט. אני קורא אותך לסדר!
כבר היום אני רואה כאלו שמנסים למכור DAC שלפני עשור עלו עשרות אלפי שקלים וכיום עם השבבים החדשים הם נתקעו קצת מאחור.
לא אמרתי שלא, באמת נשמעת הצעה טובה. רק ציינתי...העניין שהמגבר הנסקר נמכר במחיר שפוי, וניתן יהיה ליהנות ממנו לעוד שנים ארוכות, גם במידה והדאק שבתוכו יהיה מיושן.
לפי דעתי הוספת DAC למכשיר זה מגבלה. עוד פעם לפי דעתי תחום ה DAC הוא תחום שעוד יכול להתקדם במהירות כל כמה שנים לעומת חידושים במגברים. ככה שאם לא תהיה אפשרות לעדכן בעוד כמה שנים אולי תתקע עם מגבר טוב ועם DAC מיושן. כבר היום אני רואה כאלו שמנסים למכור DAC שלפני עשור עלו עשרות אלפי שקלים וכיום עם השבבים החדשים הם נתקעו קצת מאחור.
להוספת דאק למכשיר בתחום מחיר זה יש מספר יתרונות:
הראשון כמובן הוא מסלול קצר מאד.
השני- חסכון בכבל חשמל
השלישי - חסכון בכבל אינטרקונקט
לא מסכים שבאופן "אוטומטי" שבב חדש הוא טוב יותר.
למעשה מעדיף בהרבה את ה- PCM1704 מתחילת שנות ה- 90 שנשמע נפלא וטוב בהרבה מאלו החדשים.
עכשיו, תן לי דוגמא אחת למי שמנסה למכור דאק שעלה לפני עשור עשרות אלפי ש"ח ורוצה למכור אותו. משימה לא פשוטה לדעתי.
ובחזרה למכשיר הנסקר- אם הוא נשמע טוב לאזנייך בשנת 2018 איזו סיבה שישמע אחרת בשנת 2020?