ערב טוב לכולם.קניתי את הטלויזיה הנ"ל והייתי שמח אם מישהו היה יכול לשפוך אור על כמה בעיות שניתקלתי בהם.<br>1.האם אפשר לראות בטלויזיה דרך הנגן הפנימי שלה סרטי תלת מימד דרך ה-USB מקבצים שאוריד מהאינטרנט?למרות שאני יודע שהיא תומכת בתלת מימיד נאמר לי מצד אחד בתמיכה טכנית שאני חייב נגן בלו ריי ומצד שני בחנות של ניופאן נאמר לי שאני כן יכול לנגן קבצי תלת מימד שאוריד מהאינטרנט-מה האמת?והאם האיכות של הנגן טובה לתלת מימד או שזה רק גימיק?<br>2.המוכר "עבד" עליי ומסתבר שהוא נתן לי משקפי תלת מימד פסיביים ולא אקטיביים כמו שאני צריך.אני גיליתי את זה היום והמוכר אומר שהוא לא יודע מכלום.כמה עולות כאלה משקפיים והאם באמת הם יתנו את התמורה ???<br>3.בקשר לקבצי HD שאני מוריד הם רובם כמובן בסיומת MKV ונאמר לי בניופאן לפני הקניייה שהטלויזיה תומכת בקובץ זה....אך עכשיו מסתבר שהנגן יודע לנגן את הסרט אך לא שומעים קול.מסתבר שאכן הטלויזיה קוראת MKV אך לא קוראת DTS+AC3+DOLBY DIGITAL אלא רק MP3.פה כבר התחלתי ממש להרגיש שעבדו עליי כי כרגיל לא כל האמת נפרסה בפניי.<br>לפי הבנתי רב קבצי ה-HD הם עם DTS או AC3 ...מה אני יכול לעשות כדי לפתור בעייה זאת?אולי איזה עדכון או משהו....?<br>4.בנוסף מסתבר שהנגן לא יודע לקרוא כתוביות SRT אז איך אוכל לדעתכם להוריד סרט HD ואח"כ להדביק כתוביות ולראות דרך הנגן?אם בכלל זה אפשרי???<br><br>בקיצור מסתבר שצריך לעשות שיעורי בית יותר טוב ממה שעשיתי כי יש הרבה שקר בפרסום.<br>מקווה שתוכלו לעזור.<br>תודה מראש