רמקולים .

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
ש=

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אחלה פוסטים יש לך יאחביבי.

ממתין לראות איך הוא יתפתח.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
Funky_German_Horn1.jpg

Funky_German_Horn2.jpg

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
Cessaro_2012.jpg

zariel

חבר משקיען
מעורבות
718
נקודות
113
sonyes הענק,
כיף לנו באתר
שאתה כל יום מפתיע בגדול,
ומוציא אותנו גם "מהקופסה",
תמשיך כך ,
אוהבים אותך.

zariel

חבר משקיען
מעורבות
718
נקודות
113
אך,אם התמונות יכלו לנגן.

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
תנו כבוד לתזמורת צה"ל
שמו לב לכלים והמגה טובה \
YE1668457.jpg_L.jpg

1064201a.jpg

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
סתם עלה לי בראש כרגע...
אין זכויות יוצרים על התמונות האלה?
מותר להשתמש בכזו קלות? ולאחרונה יש מאות כאלה..

yeuda27

חבר משקיען
מעורבות
361
נקודות
63
אף פעם לא שמעתי את הרמקולים של אקפלה אבל חייב לציין שהדגם שלהם VIOLON הוא אחד הרמקולים היפים שראיתי.
יש להם נציגות בארץ?

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
שאלה מצויינת
אך מאחר ואין זה מפורסם לצורך עשיית רווח כספי / או פירסום בתוך אתר לצורך 'קידום או מכירה
והיות שמעלים לאתרים אין ספור תמונות

מי שרוצה שלא יעתיקו שם סימון C/P עם אזהרה מפורשת
וברגע שמפורסם באינטרנט אני משער שזה לכולם
לא חדרנו למחשב שלו כמו שמשתמשים גם בתמונות אחרות שלי שלך ושל כולם
וחלקם בכלל מתוך אתרי היצרנים ככה אין בעיה

לגבי מערכות עבר אין בעיה בכלל

זכות יוצרים בדרך כלל הוא על דבר יחודי שלך ורק שלך
כמו אפילו תמונת נוף שצילמת -ושמת עליו C/P סימון זכויות יוצרים . בין לאומי
אז אין להעתיק או לחילופין לציין מאיין נלקח ולציין את שם הצלם זה אפשרי בהחלט וזכות יוצרים של פלוני אלמוני - ואינך כמובן משייך לעצמך את הצילום גם אז אין בעיה .
או הורדה במקרה של שימוש אישי בלבד - שימוש ציבורי רק בהגבלות של C/P
אני מקווה שהמידע הוא כולל ועונה על השאלה שלך -מתוך ידע אישי

קשקוש בלבוש. אתה מדבר שטויות.
שימוש בתמונות של אתרים אחרים תמיד, אבל תמיד יוצר חשיפה משפטית. כמה חשיפה זה תלוי במליון ואחד גורמים. ביניהם:
1. מה היה רישיון זכויות היוצרים של התמונה מלכתחילה, כשהועלתה. אם אתה רוצה להקטין את החשיפה, השתמש בתמונות שהרישיון שלהן הוא PUBLIC DOMAIN. ואז, לכל היותר, תצטרך רק לרשום קרדיט לצלם התמונה. אבל גם את זה אתה לא עושה. דרך אחת להקטין את החשיפה ע"י הגבלת תוצאות החיפוש של תמונות רק לתמונות עם רישיון כזה היא באופן הבא:
https://www.google.co.il/search?q=j...VC5xoKHRrkDXwQpwUIEw&dpr=1.1&biw=1745&bih=977

ראה צילום מסך מצורף כדי להבין איך לייצר תוצאות כאלה.

2. מה ההקשר שבה התמונה מוצגת. אם תשים לוגו של קוקה קולה ותכתוב מתחת שזה הציור שאתה רוצה לצבוע על הרכב שלך, אתה בחשיפה גדולה יותר מאשר תכתוב מתחת ללוגו "לוגו של קוקה קולה".
כדי לכסת"ח את עצמך קצת, אתה יכול פשוט לשים מתחת לכל תמונה את הלינק של העמוד שממנו לקחת אותה, או לפחות לכתוב מה רואים בתמונה.

3. החוזק המשפטי שיש לחברה וכמות הזמן שהיא משקיעה בלהגן על זכויות היוצרים של התמונות שלה. למשל, אם תחליט לשים תמונות שלקחת מאתרים כמו gettimages.com או istockphoto.com, סביר להניח שתקבל מראש.

בכל מקרה, חובת ההוכחה על פגיעה בזכויות יוצרים היא על התובע, לא על הפורום. החשיפה ברוב המקרים היא קטנה, אבל היא בהחלט לא אפס, והיא בהחלט עולה ככל שאתה ממשיך לזבל את השרשור (היפני, לא זה) עם תמונות. (לא זה, כי פה זה עוד חצי מעניין). ובכל מקרה2, סביר להניח שאלא אם כן מדובר בזאבים צמאי דם שמתפרנסים מתביעות כמו החברות שציינתי לעיל, לפני צעדים משפטיים - ובמקרה הלא סביר שירצו להוריד תמונה שהעלת - ייצרו קודם כל קשר עם בעלי הפורום. ובהקשר הזה, עו"ד מומחה לדיני אינטרנט וקנין רוחני יוכל להאיר עיניים אם העובדה שמדובר בפורום ולא באתר פרטי של מעלה פוסט, מקלה על החשיפה המשפטית או לא.
בוא נגיד זאת ככה - אם זה היה הפורום שלי, בחיים לא הייתי מאפשר את זה, ולו רק בגלל החשיפה המשפטית, או לחלופין מציב כללים ברורים מאד לדרך שבה עושים את זה, ומייצר דרך ברורה לדווח על תמונה שמפרה זכויות יוצרים.

תמונות מצורפות

• royalty-free.png
    royalty-free.png
    KB 219.2 · צפיות: 456

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור